Reklama

Reklama

VOD (1)

Priscilla Whiteová je krásné a poněkud stydlivé děvče z normální rodiny. Vzorná studentka se snaží vést řádný život bez alkoholu a rodiči je vedena k odhodlání dodržet sexuální abstinenci až do svatební noci. Její ušlechtilá předsevzetí však nečekaně zkomplikuje vysoká škola, kam se dostane díky stipendiu vázanému na absolutní abstinenci. Její názory a postoje jsou totiž v rozporu s veselým životem spolužáků, a navíc se její spolubydlící stane Naz, neblaze proslulá rebelka, jejímž jediným cílem je užít si co nejvíc. Priscilla jejímu vlivu dlouho odolává a zůstává věrná svým zásadám, jednoho večera je však mejdan na koleji tak divoký, že jí nedá spát. Tehdy také vinou Naz poprvé ochutná alkohol. Po prvním drinku následuje druhý a třetí a... Druhý den se Priscilla probudí s pořádnou kocovinou a totálním "oknem". Z narážek a posměšků spolužáků pochopí, že to na party pořádně roztočila a že se nechala tančící a polonahá nafilmovat slizkým Edem Curtzmanem, který se svým týmem točil další díl svého pořadu "Divoká mláďata". To by mohlo ohrozit nejen její dobrou pověst, ale také stipendium a studia. Zoufalá dívka se rozhodne s pomocí Naz a kamaráda Chucka najít Eda a získat od něj kompromitující nahrávku dřív, než se objeví ve vysílání. Začíná bláznivá honička napříč celou zemí... (Nova Cinema)

(více)

Recenze (67)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Další teenUSA komedie. To podstatné v takových filmech (sexy herečka) je splněno, protože Jenna Dewan-Tatum je opravdu jako upjatá panna k sežrání. Divím se, že není obsazovaná častěj, vzhledem k jejímu tělu. To druhé podstatné (nějaký ten humor) tam je taky. Rob Schneider zábavný jako vždy (jak pro koho). Jsou to jenom kozy. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Opít nebo zfetovat holku a pak se jí posmívat, co že to v rauši dělala? Hnus. Naštěstí ale snímek tyhle hrany zčásti uhladí, protože z cudné nábožensky založené dívky ani z její promiskuitní spolubydlící na koleji nedělá jednorozměrné karikatury. Obě mají více stránek a snímek se tak snaží předvést, že nechce jen prvoplánově bavit, ale i cosi sdělit (o přátelství, o pokrytectví...). Tím je však rozkročený mezi pubertální komedií a melodramatem, takže je dost nevýrazný. SHRNUTÍ: Neopíjej se na veřejnosti. Když už se opiješ, ať tam nejsou kamery. Když už tam jsou kamery, ať tě nenatočí. Když tě natočí, tak jsi v … háji. ()

Reklama

Yokolobuna 

všechny recenze uživatele

Já jsem to dokoukal do konce ? Hmm asi jo... Robe kam jsi to sakra vlezl! :-( Velký sranec s naprosto nesympatickým obsazením, bez špetky humoru. Hláška tolik jsme spolu zažili mě pobavila, nezažili totiž vůbec nic a ve srovnání i s podobně laděnými komediemi dostává film na prdel. Ale bylo tam pár pěkných poprsí a Priscilla celkem ušla. Proto alespoň ta jedna hv. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná americká komedie, která má své nechutnosti. Schneider je nesympatickej jako obvykle, pochybuju, že zrovna takovej týpek by uváděl tu prsatou show. Upřímně nedávat to v televizi, tak bych se na ta asi hodně těžko podíval. Všechno jede podle klasiky, ničím to nepřekvapí, ale na druhou stranu dá se to přežít ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Robu Schneiderovy už je málo hrát ocásek Adama Sandlera a tak se rozhodl posunout o „úroveň víš“. Americká produkce sype z rukávu primitivní studentské komedie jako Babica majoránku, že už ani nejde, díky jejich standardní „kvalitě“, rozpoznat kterou jsme měli to potěšení zhlédnout a kterou ne – bože, kde jsou časy Prciček nebo Road tripu???!!!:( ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama