Reklama

Reklama

Jeden z méně významných členů podsvětí Vincent (Miguel Ferrer) na základě falešné hlášky od jednoho ze svých dealerů zabije jiného dealera. Avšak v tu chvíli bohužel ani v nejmenším netuší, že onen zabitý pracoval pro největšího mafiánského bosse široko daleko. Celá situace pak nabere rychlé obrátky. Poté, co přijde o svou ženu Marisu, zbývá Vincentovi již jen jediná věc, pro kterou má smysl žít - pomsta. Vincentova pravá ruka Joshua (Cuba Gooding Jr.), který chtěl již dříve pověsit mafiánský život na hřebík, ale díky své loajalitě tak neučinil, si v tu chvíli moc dobře uvědomuje, v čem jsou namočeni, a že jen jeden chybný krok může vést k totální zkáze. (HBO Europe)

(více)

Recenze (52)

dakarin 

všechny recenze uživatele

Mě vcelku vadí příliš naturalistické ztvárnění krutosti :-( ... jinak docela zdařilé řemeslo, svižný děj, vhodné herecké obsazení, především Ferrer i Keitel velmi přesvědčiví, sedící dialogy (alespoň v dabingu ;-) ... nebýt tolika krve, dal bych o 20% více, ale trend je oproti mému vnímání spíše opačný, doba náznaků je ta tam ... ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Nedokážem celkom pochopiť, čo takého skvelého je na dialógoch tohoto veľmi zvláštneho kúska, začiatok je taký katastrofálny, že som mal sto chutí to vypnúť, potom sa to dáko polepšilo, rozbehol sa nám aj dej, akurát že som to už stokrát videl, ono príbehy z takéhoto prostredia sú skoro všetky na jedno kopyto, ale sú aj také, ktoré majú náboj a skvelých protagonistov, v tomto prípade absentuje jedno aj druhé, takže 40%. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Perfektný bečkový thriller, ktorý by mal za podpory lepšieho príbehu naozaj slušné ambície. Ambície však rozhodne mali aj scenáristi, a keď už sa nedalo nejak zvlášť pohnúť s originalitou scenára, tak si to vynahradili aspoň kvalitou dialógov, ktorá bola na vybrúsenej úrovni. Hlášky a slovné prešmyčky možno nepatria do prvej ligy, ale na tento typ filmu je to určite nadpriemer. A keby Harvey Keitel ako záporák pridal trošku viac zo svojej večnej charizmy a boli by to čistokrvné štyri. 75%. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Jako docela dobrej akční snímák, který i přes pidi postavu Kuby Gudinga zvládá být překvapivě akční, nářezovej, lehce brutální a má troškou i sežratelnej dějík..máte-li ovšem chuť na takovou tu pomalou vyvražďovačku s lehce mafiánským podtextem..Nejdřív jsem Vincenta moc nemusel, ale pak se mi zhnusil ten buzik s Rolsem před chalupou. Jako že žralok.. To byl fakt hnusně hustej ftipálek. Mám proklatě rád tyhle týpky. Narval bych jim vlastní koule do prdele a nasadil pijavice na pidi péro.. A jak se mi do tý role Kuby Kubilkula moc nehodil, tak od návštěvy ve zbohatlickým sídle si mě docela získal. Tzn že někde od 1/3 se to celý vyprávění o hovně stává vcelku pochopitelným. Dějová linie dostává smysl, a zpočátku podivná pitomost se nenápadně přerodí v moc hezký takovýto povraždím vše co se hejbe jinak než chci. Tak se to mydlí a mydlí, až se to domydlí v docela vyčištěnej ouvr. ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Jééééé. Kuba. No přece ten jak se svezl na lodi plný teploušů . No to ho muselo poznamenat kluka jednoho opálenýho. Musel si pak ještě dokázat, že je chlap tak se musel zaplést s tim skoro nejdrsnějším frajerem, aby mohli nasrat toho ještě drsnějšího. Ty vole Harvey???? nejseš na tyhle hovna starej??? V jednoum filmu s Johnnym Messnerem? ALe chápu, peníze docházej a těch rolí je už asi taky po skromnu. Celkově vzato......píčovina, ale podívejte se sami.... ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama