foto

Leonor Varela

  • nar. 9.12.1972 (46 let)
    Santiago, Chile
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Leonor Varela se narodila 29.12.1972 v Chile, Santiagu, ve znamení kozoroha. Její matka Leonor Palma je tanečnicí a otec Francisco Varela byl významným vědcem, má tři sourozence, bratry Gabriela, Javiera a sestru Alejandru. Kvůli stěhování z Chile do jiných zemí jako jsou Francie, Německo umí několik jazyků: anglicky, španělsky, francouzsky, italsky. Chodila na školu Ecole de Passage Conservatoire Superieur de Paris.

První film ve kterém se objevila byl serial pro mladistvé TIC TAC. Leonor porazila 35 hereček na castingu KLEOPATRY. Byla nonimována na Ariel Awards za nejlepší herecký výkon v HLASECH NEVINNOSTI. Postupně začala více natáčet různé filmy různých žanrů v malých rolích i velkých např. HELL RIDE, PROKLETÍ HROBKY FARAONA TUTANCHAMONA, GOOL 2, BLADE 2,NENÍ TO TAK VÁŽNÉ, MUŽ SE ŽELEZNOU MASKOU.

Při natáčení Kleopatry s filmovým přítelem Billy Zanem, spolu začali chodit, ale vztah trval jen dva roky. Leonor se objevila v časopisech jako jsou Rolling Stone, Cosmopolitan, Maxim. Bohužel však se neobjevila na žadném z českych magazínů.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2018 Alfa
Saving Flora
2017 Dárek od srdce
2015 Rukojmí
Vražda v Mexiku (TV film)
2014 Fandango
Ride
2013 Deseo
Neobyčejný Odd Thomas
2011 El callejón
2010 Que pena tu vida
Vlčí přízrak (TV film)
2009 Balls Out: Garyho výzva
Neodvratná pomsta
2008 All Inclusive
Pekelná jízda
Sleep Dealer
Zpětný pohled
2007 Góóól! II
Where God Left His Shoes
2006 Prokletí hrobky faraona Tutanchamona (TV film)
Shooting 'Egypt' in India
2005 Americano
2004 Hlasy nevinnosti
2003 Drž hubu!
Není to tak vážné
2002 Blade 2
Paraíso B
2001 Agent z Panamy
Texas Rangers
1999 Kleopatra (TV film)
Les Infortunes de la beauté
Les Parasites
1998 Biblické příběhy: Jeremiáš (TV film)
Muž se železnou maskou
1997 Inca de Oro (TV film)
Le Ciel est à nous
1995 Pony Trek (TV film)

TV seriály

2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Bali (S03E07)
Panama (S03E06)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
0-8-4 (S01E02)
2012 Dallas (TV seriál)
Collateral Damage (S01E07)
The Enemy of My Enemy (S01E06)
Truth and Consequences (S01E05)
další epizody (7)
2010 Lidský terč (TV seriál)
2007 Como ama una mujer (TV seriál)
2004 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Útočiště (S01E13)
2003 Arrested Development (TV seriál)
Bringing Up Buster (S01E03)
1997 Léto v sedle (TV seriál)
Tic Tac (TV seriál)

Dokumentární

2002 Blood Pact: The Making of 'Blade II', The

TV pořady

2013 Noches con Platanito (TV pořad)
2006 MTV Video Music Awards 2006 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace