Reklama

Reklama

Drama, v jehož středu stojí nově vystupující skladatel country písní (Hedlund), mezi nímž a padlou hvězdou (Paltrow) to zajiskří. Spolu prožívají jeho vzestup a její comeback, což vede k milostným komplikacím, které se týkají i jejího manžela/manažera (McGraw) a královny krásy, ze které se stane zpěvačka (Meester). (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

Autogram 

všechny recenze uživatele

V príbehu o speváckom partnerskom štvoruholníku s príchuťou alkoholu niečo je, ale je to natoľko rozťahané, že je veľmi ťažké to súvisle pozerať. Hlavná hviezda Gwyneth Paltrow ide trochu do úzadia pri Miss Dallas, spočiatku zakríknutej speváčke. Keby ma country-štýl nejako viac oslovoval, možno by bolo aj o jednu hviezdu viac. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tento snímek nemusí bavit nutně jen fandy country,protože mě samotného sice country nevadí jako kterákoliv jiná hudba,ale taky nejsem nějak věrný posluchač tohoto žánru.Zde jde především o nastínění života hvězdy nebo chcete li celebrity,která i když má na oko vše po čem mi všichni toužíme tak i ona muže přijít o něco co je pro ní hodně cenné a pak začít například pít,zamilovat se do jiného muže a tím vším začít kolotoč ,který se špatně zastavuje,ale pokud máte hudbu tak alespoň na chvíli to jde zvládnout trochu snáze.Gwyneth Paltrow svoji roli zahrála opravdu věrohodně a pokud bych jí neviděl už v jiných filmech tak klidně řeknu,že jí tvůrci objevili v nějakém country clubu a jen jí šoupli do tohoto filmu.Za mě celkově 70% a čtyři hvězdy. ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Zcela nepokrytě se přiznávám k faktu, že jsme poněkud vyměkl a výsledkem jsou nakonec čtyři hvězdy. Přitom začátek je takový nijaký, ale pak se to celé rozjede. A hlavně by v tady nesměla hrát výborná Gwyneth, má Viola z Shakespare in Love. Jako již tradičně, je opět skvělá. K tomu výborná hudba, krásná Leighton, Garret, sympaťák jako hrom a máme tady film, který se nakonec celkem povedl. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Country, hudební, o lásce, chlastu, důvěře, ztrátě a bolesti × moc sladké, silná slova. Ale jinak moc pěkný. Musím říct, že ač country neposlouchám, některé písničky krásně zněly mému uchu. Celý děj je spíše takový ponurý, a jenom čekáte, kdy se to pokazí. Držíte palce hlavní hrdince, i předskokanům. To je asi taky první role Gwyneth Paltrow kde mi nevadí. Film, který stačí na jedno shlédnutí. ..no, tak to bychom měli.. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem absolutně nečekala. Pro mě obrovské překvapení. Ani nevím, jak vlastně vyjádřit své pocity, jakým na mě film zapůsobil. Film si mě naprosto získal a jak se mi před začátkem filmu zdála doba dvě hodiny mnoho, tak v průběhu filmu jsem se na hodinky nepodívala ani jednou. Film je strašně přirozený a hlavně jde cítit, že je dělán od srdce. Film je samozřejmě především o hudbě a mně ty písničky byly hrozně blízko (jsem zvědavá, kolikrát si poslechnu soundtrack). Chvíli jsem uvažovala, zda dokonce nedat 5*, jenže Country Strong není už tak silný v příběhu, kde se vyskytuje několik klišé a hlavně mi tak trochu neseděl závěr, kde se Shana Feste snažila zahrát více na city, ale vůbec to tady být nemuselo, protože mně film působil na city už od začátku a tak mi to tady přišlo trochu zbytečné a vyloženě nuceně vložené. Tam, kde Country Strong slábne v příběhu, tam je o to důležitější ta hudební složka. Ještě musím pochválit výběr herců, strašně sympatická hlavní čtveřice, nejvíce si mě ale získal Garrett Hedlund. Country Strong nesmí vynechat žádný fanoušek country hudby. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (8)

  • Konkurz Garretta Hedlunda probíhal v karaoke baru v Koreantown, kde zazpíval píseň od Pearl Jam. Režisérka filmu Shana Feste se k tomuto konkurzu vyjádřila takto: „Ani zdaleka to nebyla nejlepší ukázka jeho hlasu, ale Garrett se kvůli nám začal učit. A to doslova! Vzal si čtyři měsíce volno a začal se učit hrát na kytaru a chodil na lekce zpěvu. Do Nashvillu dokonce dorazil dříve a pracoval zde s producentem Nathanem Chapmanem, který byl producentem i Mirandi Lambert. Chci říct, on se vážně stal country zpěvákem.“ (Fugas.cz)
  • Natáčelo se v Nashvillu - Tennessee. (Terva)
  • Do kin šel film pod krycím jménem "Keeping Pace". (Fugas.cz)

Související novinky

Oscar 2011 - výsledky

Oscar 2011 - výsledky

28.02.2011

Stejně jako každý rok, i letos nám akademici připravili nějaké to překvapení. Letos je ve znamení obrovského neúspěchu Opravdové kuráže, která neproměnila ani jednu z deseti nominací a podobně… (více)

Nominacím na Oscary vládne koktavý král

Nominacím na Oscary vládne koktavý král

26.01.2011

83. udělování Cen Americké filmové akademie proběhne v neděli 27. února. Do té doby můžete tipovat, kdo bude vítězem. A nebude to lehké, letos se v pomyslném pelotonu setkali velmi silní běžci.… (více)

Zlatý glóbus 2011 - výsledky

Zlatý glóbus 2011 - výsledky

17.01.2011

Tak jako každý rok, i letos, nám hollywoodští zahraniční novináři připravili nejedno (ne)příjemné překvapení. Pod letošním moderátorským vedením Rickyho Gervaise se stal neúspěšnějším filmem The… (více)

Královské i sociální Zlaté glóby

Královské i sociální Zlaté glóby

15.12.2010

Osmašedesáté udělování „oscarových předskokanů“ se odehraje v lednu, nominace známe od včerejška. Co se týče počtu nominací, vede britské drama s údajně excelentním Colinem Firthem The King´s Speech… (více)

Reklama

Reklama