Reklama

Reklama

Jehovova pomsta

(amatérský film)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Nový připravovaný film z produkce ZNK velice volně navazuje na události z předchozího snímku Život Není Krásný. V hlavní roli se objevuje ortodoxní jehovistický mladík, který stojí na pokraji osobní krize a prožívá příběh plný poznání, boha, zakázaného ovoce a nezkrocené sexuality. Ve filmu nebudou chybět jak oblíbené postavy z předchozího filmu, tak i svérázný černý humor, který však bude tentokrát více spjat s gradujícím dějem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zezačátku jsem si říkal, že z toho dlouhovlasého Jehovova ocase asi usnu nudou, ale naštěstí se tento Řezníkův snímek ukázal býti docela dobrý. Je nám zde nabídnuto několik povedených fórků - hlášek, nechybí ani nějaká ta nechutnost, nadávky a „Kapr co nekouše, ale žužlá…“. Ten přiteplený Pohlův fotřík byl prostě nejlepší na tom všem. Jehovisty bych poslal taky do prdele i s jejich vesmírnými koráby…Za ten „Lipton“ si to rozhodně zaslouží alespoň lehce nadprůměrné ohodnocení…60% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Story o tom jak hloupej " Honza " k rozumu přišel. Popravdě mě to ze začátku vůbec nebralo, ale postupem času se to začalo rozjíždět a gradovat do grandiózního finále. Tady vidím zásadní rozdíl mezi Život není krásný a Jehovovou pomstou. Život není krásný mě bavil po celou dobu stejně. Tady to chvíli trvalo, ale zase jsem se ke konci bavil přímo královsky. Začátek max 1 hvězda a konec klidně 6 kdyby to šlo. Smekám před výkonem boha a taky buzny v podání M. Pohl(a) staršího. Tyhle výkony určitě vyčnívaly nad všechny. Což narovinu nebyl až takovej problém. Ještě jednou musím pochválit gradující finále a taky spoustu nezapomenutelnejch hlášek. Co bych naopak vytkl, byl místy špatnej zvuk. Hlavně hospoda atd. Jinak za mě spokojenost. Jen je to stejnej případ jak u předešlýho snímku. Tohle buď sedne nebo ne. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem si Jehovovu pomstu a došlo by mi, že jde o amatérský film i bez těch závorek. Chvílemi už toho bylo až moc (myslím tím tu neprofesionalitu), ale navzdory tomu jsem se po většinu času dobře bavil. Obsazení hlavního hrdiny bylo dokonalé, Rostislav Neidhardt mě přesvědčil o tom, že bych na něj i jeho časopisy mohl opravdu někde narazit. Ve výsledku to tedy byla sranda, ale leccos by se dalo zlepšit, proto jen ten mírný nadprůměr. ()

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Teda, vážní, tohle byla nálož! Velice syrový pohled na současnou problematiku sekt, speciálně jehovistů a s tím spojenou řadou nechutností. Vše je zahaleno do tragikomického hávu, kdy se s kyselým úsměvem řehníte tak dobře známým věcem, tak často propíraným v médiích, ale ne tak v realitě uvědomovaných. U mě je to o to silnější, že znám tak polovinu herců a prostředí celého filmu velice dobře. A nechtějte vědět, kolik rozruchu to způsobilo.... řada scén je přemrštěných a možná zbytečně zvulgarizovaných, dovedu si tohle téma představit zpracovaný trochu jemněji a inteligentněji, se stejným cynismem a surovostí, ale přeci jenom to bylo dost syrový, možná až mírně do nevkusu. Uznávám ale originalitu a trefnost, která donutí otevřít oči a zamyslet se, co se všechno odehrává ve sférách, kam nevidíme... ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Viděno chronologicky, ale hodnoceno od zadu... Co dodat, opět mistrovské dílo za pár korun, leč oproti zbytku se to trošku vleklo, ale předpokládám, že to byl záměr... Všechny palce nahoru... Top scéna asi se Štěpánkem na zastávce, kde místo čokoládové zrmzliny olízal na zemi psí hovno... No napadlo by to někoho upřímně? :-D ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Zhruba v polovině filmu, když si Robin sedá vedle paní Posseltové, můžeme v obrazu za nimi vidět obrys kameramana. (ČSFD)
  • Při scéně v čajovně, kdy odejde drsný otec na záchod a syn mu ují kousek zákusku. má čistou pusu, když se ale otec, vrátí má na ní kousek zákusku. (Dzvandzi)
  • Ve snímku se objevil i režisér Martin Pohl, a to ve scéně, kdy Robin přijde do baru na jedno pivo, jako osoba s tričkem s nápisem „Legalize Heroin“. (skinny9)

Reklama

Reklama