Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o mladé Anabelle, královně krásy, která náhle zemře během soutěže. Dostane se ale do pohřebního ústavu, který spravuje utrápený Elvis. Poté, co se Anabelle zázračně probudí, naváže s Elvisem vztah. (Ant)

Recenze (87)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Snímek s takovou přehršlí rázovitých figurek, že by se dobře vyjímaly snad jen na hodinách s kukačkou. Úplně jsem cítila, jak velkou měl scénárista potřebu napsat "nezávislý" film. Bohužel nepodcenil přípravu a nejdřív pár desítek podobných snímků shlédl. A inspiroval se._____ Takže tu máme obvyklou sestavu sympatických looserů, nějaké to rodinné trauma mocí mermo vzbuzující v divákovi soucit, vzájemnou pomoc v těžké situaci a malebné polehávání a posedávání ústřední dvojice v krajině, na domě, na pláži a v poli plném slunečnic. Nechybí ani scénka obvyklá spíš v teen komediích - dvojice se vesele směje při zkoušení nejrůznějších nemožných šatů. Dialogy jsou patetické a legrační svou nabubřelou prázdností. Hudba těžkopádně podkresluje dlouhé záběry na postavy v přírodě. Ach jo.____ Nezáživné, zbytečné a hloupé. /26. 2. 13./ ()

kikin01 

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna zastáncem herečky Blake Lively, ale příjemně mě překvapila. Zahrála opravdu dobře a já to oceňuji. Samotný příběh se mi moc líbil, velmi krásné prostředí, nikde nikdo, a to je pro mě ráj. Stejně tak pouto mezi hlavními hrdinami a hodně křehká Elvisova láska ke svému otci. Sympatická a klidná hudba, a prostě velmi milý snímek. And where is she.. my Annabelle? ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Příběh chlapce s příhodným jménem Elvis, který se staral o rodinný podnik a svého nemocného otce. Bez povolení provádí otcovu práci a zdá se mu to jako normální věc. Dokonce při tom i píše knihu. Přestože se to v jejich rodině stalo tradicí mu není nepříjemné plnit vůli a svůj "osud", který si sám nevybral. Najednou se do jeho prázdného života vnoří nic neříkající i když překrásná zdánlivě mrtvá dívka, která za "života" byla povrchní a jevila se víceméně hloupoučkou. Přestože se to stává málokdy se dívka záhadným způsobem probudí při polibku od Elvise - a toto shledávám prvním kouzelným momentem podobným s překrásnou i když trošku modernější pohádkou kdy princezna políbí žabáka a on se promění v prince...Je to moment, kdy se rozeběhne koloběh situací a najednou jsou jejich osudy spleteny v jeden i když si to skoro neuvědomují. Nejkrásnější vyjádření lásky pomocí obrazů, které jsem kdy viděla. Velice mě zaujal tento výrok Anabelle:"A přes tohle všechno nevěříš na zázraky??". Kouzelná Anabelle v podání Blake Lively a "Elvisův" výkon také nebyl špatný. Jedno velké ÁCH v dobrém :-). ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Už dobrý tah byl neobsadit příliš okoukané tváře, ale vsadit na něco nového čemu my diváci spíše uvěříme. Dále se mi líbila vyváženost romantiky s tragédií, a příběh, který je trochu pohádka, ale svým způsobem i tvrdá realita. Film mi doporučila mladší sestra a mě osobně dost fascinuje fakt, že už teď má lepší vkus na filmy než já. Opravdu mě tenhle film příjemně překvapil. V prostředku už jsem se trochu bála že to trošku moc osladí, ale konec byl krásně poetický a vyvážený. Strašně se mi líbila ta možnost kterou nám film dal, že buď jsme to mohli brát jako klasický happyend, a nebo jsme si to mohli vysvětlit i druhým způsobem. Snímek velmi dobře dramaticky stupňoval a měl takovou opravdovou atmosféru, a kouzlo i depresivitu malého městečka v Texasu. A i když to mělo některé hodně romantické scény, nikdy to příliš nespadlo k patetizmu. Pro mě to byl milý zážitek a možnost prožít zajímavý druh lásky alespoň skrze obrazovku. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Nenápadný film, v ktorom sa pohrebný ústav javí ako to najromantickejšie miesto na svete. Nad zápletkou sa zamýšlať nechcem, skôr nad atmosférou, ktorá je vo filme to najsilnejšie. Tvoria ju herci, sympaticky podaná téma životných hodnôt, prirodzené romantické okamihy a pár dramatických momentov, ktoré celý film vykreslujú viac v reálnej podobe. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama