Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o mladé Anabelle, královně krásy, která náhle zemře během soutěže. Dostane se ale do pohřebního ústavu, který spravuje utrápený Elvis. Poté, co se Anabelle zázračně probudí, naváže s Elvisem vztah. (Ant)

Recenze (87)

klapqua 

všechny recenze uživatele

Keďže som od filmu nič čakala, bola som ozaj príjemne prekvapená. Nejedná sa o žiaden svetoborný snímok, z ktorého by mi padla sánka až do sklepa, ale je to celkom fajn oddychovka na upršané popoludnie, po ktorom navyše neostane nepríjemná horká chuť, ale skôr krásne sladké nebíčko:). Príbeh má pomalé tempo a príjemne sa tiahne, sem tam padne rádoby múdra hláška alebo nastane kvázi filozofický moment... Páčil sa mi nápad s pohrebníctvom, sama týmto smerom dosť inklinujem, takže za to sú u mňa určite plusové body. Medzi hrdinami bola ozaj zvláštna chémia, ktorá pracovala ako mala. A klasicky, ako je už u mňa tradičné, chválim opäť hudbu. Jedna hviezda je za tie slnečnice...:) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Čisté scífko. Božská Blake Lively balí Elvise a jemu je to nejdřív jedno. Skvělá romanťárna, ke které si musí člověk cestičku doslova vyšlapat, jelikož zapadla strašlivým způsobem, až je to na Weinsteiny nezvyk (klasická nezávislárna). V tv to neuvidíte, ale tenhle klenot tak jednou do roka doporučuji na zlepšení nálady. Škoda, že jsem se napoprvé náladově nedokázal vtáhnout do děje úplně. ()

Reklama

Hild 

všechny recenze uživatele

No hlavní zápletka je trochu podivnějšího rázu, jenže když člověk si podobný případ na internetu přečte každou chvíli, tak proč ne. Hlavní ale je, že Elvis and Anabelle je strašně příjemný film, na který se prostě dobře dívá. Velkým překvapením zde pro mě byl výkon Blake Lively, které je do Gossip girl škoda. Pokud máte rádi malá upřímná romantická dramata, tak tento můžu jen doporučit. ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Krásný a lidský film - tak bych definoval toto nenápadné dílko Elvis and Ababelle. Film je zasazen do obyčejného, ale přesto nádherného prostředí, díky čemuž vznikly některé doslova ikonické scény a záběry. K tomu všemu hraje v pozadí skvělá hudba, takže o opravdový požitek není nouze, nemluvě potom o úžasném hereckém výkonu Blake Lively, která své postavě dodala osobitý charakter a filmu tak i zvláštní nádech. Proč ale přes samá superlativa nedám plné hodnocení? Protože tento film má jistou pasáž, která je sice originální, ale mě do jinak vážného a realistického snímku prostě nesedla. A něco podobného platí o závěru, ze kterého na mě dýchlo trochu kýče (možná trochu silné slovo, ale lépe to vyjádřit nelze). I když - to je asi spíše otázka vkusu. Jako celek je to zkrátka nedoceněná bomba - rozhodně doporučuji zhlédnout. ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Už dobrý tah byl neobsadit příliš okoukané tváře, ale vsadit na něco nového čemu my diváci spíše uvěříme. Dále se mi líbila vyváženost romantiky s tragédií, a příběh, který je trochu pohádka, ale svým způsobem i tvrdá realita. Film mi doporučila mladší sestra a mě osobně dost fascinuje fakt, že už teď má lepší vkus na filmy než já. Opravdu mě tenhle film příjemně překvapil. V prostředku už jsem se trochu bála že to trošku moc osladí, ale konec byl krásně poetický a vyvážený. Strašně se mi líbila ta možnost kterou nám film dal, že buď jsme to mohli brát jako klasický happyend, a nebo jsme si to mohli vysvětlit i druhým způsobem. Snímek velmi dobře dramaticky stupňoval a měl takovou opravdovou atmosféru, a kouzlo i depresivitu malého městečka v Texasu. A i když to mělo některé hodně romantické scény, nikdy to příliš nespadlo k patetizmu. Pro mě to byl milý zážitek a možnost prožít zajímavý druh lásky alespoň skrze obrazovku. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama