Reklama

Reklama

Herní pořad vysílaný televizí Public od 15. února 2009. Každý díl je vysílán jednou za 14 dní se stopáží 25 minut, je rozdělen na části Téma dílu, Rozhovor, Předehra, Novinky, Recenze, Soutěž, Video-dotaz a Reportáž. (Gerret)

Recenze (227)

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

ano, humor je trochu trapny, je to cele dost preplacane a uspechane (jako Score no), slite ve 30min dohromady bez ladu a skladu, dialogy neprilis prirozene a vadi mi jakesi "highlight" info bezici u spodniho okraje obrazovky, ale je to bohuzel JEDINY porad o videohrach v soucasne televizi...a vzhledem k tomu, ze GamePage ma problemy s pravidelnosti i na svem youtube kanalu, meli bychom byt vdecni aspon za ten Re-Play. Coz samozrejme neznamena, ze neni co zlepsovat....nejvetsi minus: prijde mi ze tretinu casu zabiraji vsemozne zbytecne efekty a prechody alá herni menu (plus znelka), misto aby tam nacpali vic informaci. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Kdysi jediné, co jsem sledoval v TV byl Top Gear. Roky plynuly a já se posunul a nyní po dlouhých letech sleduji pořad, který je mi nejbližší. S láskou vzpomínám na dobu, kdy jsem právě Top Gear a Re-play sledoval na začínající televizi Prima Cool s kamarádem v období střední školy. Jediné, co mě tehdy trápilo, jak získat peníze na další měsíc hraní u World of Warcraft. Tehdy výborná dvojice Tukana a Bětky, nyní tedy po mnoha dlouhých letech, kdy mohu sledovat v sobotu sám doma u televize, tak čtveřice jiných moderátorů v čele s výborným Bludrem. Nový Re-play mi taky sednul a mrzí mě, když pořad nestihnu přímo na čas. A to už o něčem vypovídá. Líbí se mi jejich TOP 5, kdo mě zná, tak jistě ví. (80 %) ()

Reklama

arbeit 

všechny recenze uživatele

Prima cool je asi dosť cool a tak musí byť taký aj re-play. Prvá veľká chyba sú neskutočné otravné a dlhé zvučky/prelínačky a hudobný podmaz. Tukan je skôr taký šašo čo sa stále bezdôvodne usmieva. Alžbeta prikyvuje a prikyvuje, myslím že bez moderátorskej dvojice by bol takýto program lepší, respektívne by nemuseli mať žiadne úvody a podobne. Stačilo by keby robili rozhovory napr na E3, to im celkom ide. Inak recenzie pomerne dobré, ale často príliš krátke a na samostatné videorecenzie ktoré robil Ondřej Broukal z Tiscali to nemá ani keby čo. Program sa však od úvodu kedy ešte nebol v TV s inou moderátroskou dvojicou a aj iným komentárom riadne zlepšil. Problém je že re-play dosiahol úrovne ktorá stačí cool vačšine a tak asi už lepší nebude. ()

Yokolobuna 

všechny recenze uživatele

Pro mě, jako fanouška herního průmyslu, je pořad naprostá paráda. Zvláště po nástupu dvojce moderátorů. Mikoláše Tučka, oblíbence ze SCORE, a sexy Alžběty Trojanové. Slečna je asi první v historii podobných pořadů, která ví o čem mluví. V komentářích jsem četl pár narážek, že to jsou jen mluvící kozy. V takovém případě jste viděli maximálně upoutávku na Re-play a hanba vám hodnotit. Závidět se nemá ;) ! Za mě je to jasné: 4,5 hv za pořad a jeho téma to hravě dotahuje na pátou. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Myslím, že vzhledem k mému pravidelnému sledování bude vhodné tento pořad patřičně ohodnotit. Re-Play patří mezi ty pořady, které sleduji teď už pravidelně, respektive jej každou sobotu očekávám a těším se, jakými novými informacemi mě zásobuje. Rozděluje se do několika kategorií, kde nechybí novinky z herního světa, občas nějaké méně či více zajímavé téma a samozřejmě recenze (nejen) herních AAA titulů. Moderátoři jsou sympatičtí. Jak Bětka, tak i „Tukan“, jak se i sám přezdívá a co prokázali ve speciálním silvestrovském dílu, je s nimi i pořádná sranda. Samozřejmě, každý díl je jiný a mně osobně třeba díly vyloženě věnované sportovním hrám moc neberou, to samé platí o občasných blocích věnovaných virtuálním závodům F1, tudíž nebudu hodnotit úplně dokonale. Jinak ale pro mě osobně pořad splňuje očekávání a každý víkend se na něj těším. Jen by to chtělo trochu zlepšit akustiku v jejich novém studiu, ta ozvěna je strašná. 80% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • Dříve byl pořad vysílán na TV Public. Měl však jiné moderátory, a to například Honzu Modráka, dlouholetého šéfredaktora časopisu Score. Redaktorem – dříve šéfredaktorem - stejného herního časopisu byl pak i pozdější moderátor Mikoláš Tuček, vedoucí videoherní půjčovny Frag.cz. S časopisem Score je pak spjatá i Alžběta Trojanová. Ta přispívala nejen do něj, ale i do časopisu ABC. Od 5. února 2011 se pořad vysílá na Prima Cool. (TheNine)
  • V roce 2016 vytvořili na serveru Startovač zakladatelé pořadu crowdfundingovou kampaň určenou na vybavení nového studia. Kampaň se dočkala velkého zájmu a bylo vybráno přes 1 milion korun. tato částka představuje 587 % z původního požadavku 200 tisíc korun. (Jantar2)

Reklama

Reklama