Reklama

Reklama

Herní pořad vysílaný televizí Public od 15. února 2009. Každý díl je vysílán jednou za 14 dní se stopáží 25 minut, je rozdělen na části Téma dílu, Rozhovor, Předehra, Novinky, Recenze, Soutěž, Video-dotaz a Reportáž. (Gerret)

Recenze (227)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Myslím, že vzhledem k mému pravidelnému sledování bude vhodné tento pořad patřičně ohodnotit. Re-Play patří mezi ty pořady, které sleduji teď už pravidelně, respektive jej každou sobotu očekávám a těším se, jakými novými informacemi mě zásobuje. Rozděluje se do několika kategorií, kde nechybí novinky z herního světa, občas nějaké méně či více zajímavé téma a samozřejmě recenze (nejen) herních AAA titulů. Moderátoři jsou sympatičtí. Jak Bětka, tak i „Tukan“, jak se i sám přezdívá a co prokázali ve speciálním silvestrovském dílu, je s nimi i pořádná sranda. Samozřejmě, každý díl je jiný a mně osobně třeba díly vyloženě věnované sportovním hrám moc neberou, to samé platí o občasných blocích věnovaných virtuálním závodům F1, tudíž nebudu hodnotit úplně dokonale. Jinak ale pro mě osobně pořad splňuje očekávání a každý víkend se na něj těším. Jen by to chtělo trochu zlepšit akustiku v jejich novém studiu, ta ozvěna je strašná. 80% ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Asi kdyby mne tak moc nesral Tuček, který svým humorem demoluje i pořad Aplikace, bylo by to i na víc. Člověk si alespoň malinko osvěží povědomí o herním trhu, co náš čeká a nemine, ale to je asi tak vše. Rychlý přehled a žádné pitvání představených titulů do morku kostí. Občas by se to ale i hodilo. Mnohokrát zmíněný Game Page, kterému toto leporelo nesahá po kotníky, už asi netřeba vytahovat. Průměr. 50% ()

Reklama

kjakob 

všechny recenze uživatele

Re-play sleduju už poměrně dlouho a líbí se mi že si pořad prochází vývojem a snaží se chytat trendů a známých tváří. Negativních recenzí bych si nevšímal, pořad je v rámci mainstreamu asi jediným solidně zvládnutým pořadem. Víc live streamů a obecně lepší interakce s komunitou by asi neškodila, "jen" vysílat pořad dnes prostě nestačí. ()

groz122 odpad!

všechny recenze uživatele

ODPAD ! Pane bože co na tom vidíte ? Moderátoři kteří používají starý britský humor, který je spíš k pláči a to vše nahrávané kamerou z konzervy od fazolí.... Hlavní moderátor se oblíká jak primadona z toho by se dalo vyvodit že lidi kteří se na to koukají pravidelně mají Homosexuální sklony. PODTRŽENO, SEČTENO : 0% ()

Earl_23 

všechny recenze uživatele

Herní průmysl je pro mě kapitola sama pro sebe, takže jsme Re-play na obrazovkách Primy uvítal s nadšením. Sledoval jsem ho už dřív při internetovém vysílání a moc se líbil. Musím říct, že mám tento pořad radši než konkurenční Game Page. Recenze jsou výstižné, dlouhé tak akorát, moderátoři příjemní a celková skladba pořadu se povedla. Uvidíme, co přinesou další roky, ale nyní jsem určitě spokojený. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • Dříve byl pořad vysílán na TV Public. Měl však jiné moderátory, a to například Honzu Modráka, dlouholetého šéfredaktora časopisu Score. Redaktorem – dříve šéfredaktorem - stejného herního časopisu byl pak i pozdější moderátor Mikoláš Tuček, vedoucí videoherní půjčovny Frag.cz. S časopisem Score je pak spjatá i Alžběta Trojanová. Ta přispívala nejen do něj, ale i do časopisu ABC. Od 5. února 2011 se pořad vysílá na Prima Cool. (TheNine)
  • V roce 2016 vytvořili na serveru Startovač zakladatelé pořadu crowdfundingovou kampaň určenou na vybavení nového studia. Kampaň se dočkala velkého zájmu a bylo vybráno přes 1 milion korun. tato částka představuje 587 % z původního požadavku 200 tisíc korun. (Jantar2)

Reklama

Reklama