Reklama

Reklama

Herní pořad vysílaný televizí Public od 15. února 2009. Každý díl je vysílán jednou za 14 dní se stopáží 25 minut, je rozdělen na části Téma dílu, Rozhovor, Předehra, Novinky, Recenze, Soutěž, Video-dotaz a Reportáž. (Gerret)

Recenze (227)

kukkik 

všechny recenze uživatele

Moderátorské výkony sice stále stojí za **** a většinu záběrů ze studia se stejně většina diváků (mužů) stejně jenom snaží dívat se Bětce pod sukni (což není zas tak těžké jak sami uznáte :D) ale je to snesitelné a když neposloucháte tak i celkem příjemné prostředí a pokud jde o recenze her tak ty hodnotím velmi kladně, protože jsou minimálně na stejné úrovni jako ty z bývalého Gamepage. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Při hodnocení Re-Playe se samozřejmě nedá vyhnout srovnání s Game Page. Řečeno herní terminologií: zatímco Game Page je stará dobrá DOSácká vykopávka, Re-Play je nová pecka s nadupanou grafikou, oslepujícími efekty, ale pokulhávajícím příběhem a slabou hratelností. Oba pořady mají něco do sebe, oba mají své neduhy, ten který si ovšem zapnu pokaždé znovu je zkrátka Game Page. Proč to není Re-Play? Jednak ze zvyku, pak kvůli vysílacímu času, ovšem hlavně je to kvůli té iritující snaze být co nejvíc cool (jo, Game Page je až bolestivě trapná, ale taky si to uvědomuje), otravnému a nudnému hlasu čtoucí nekonečně dlouhé fundované recenze a faktu, že Tukan tam taky zdrhnul z Game Page. Hezká moderátorka pochybných kvalit není snad ani plusem, ani mínusem. Jsem možná spíše sváteční hráč a navíc takový, který na Game Page vyrostl - proto mi sedí pořad víc, než tenhle Re-play. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Program nemá konkurenci, tedy né že by byl tak dobrý, ale na těch 300 programů, které chytám, jsem jiný takový pořad neobjevil. Když jsem poprvé viděl Re-Play, tak jsem si říkal: "Proboha, co tam dělá ten starý chlápek? To měl být spíše pořad pro mladší generaci!". Už jsem si ale na Mikoláše zvykl. Má štěstí, že je vtipný :-) ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Kdysi jediné, co jsem sledoval v TV byl Top Gear. Roky plynuly a já se posunul a nyní po dlouhých letech sleduji pořad, který je mi nejbližší. S láskou vzpomínám na dobu, kdy jsem právě Top Gear a Re-play sledoval na začínající televizi Prima Cool s kamarádem v období střední školy. Jediné, co mě tehdy trápilo, jak získat peníze na další měsíc hraní u World of Warcraft. Tehdy výborná dvojice Tukana a Bětky, nyní tedy po mnoha dlouhých letech, kdy mohu sledovat v sobotu sám doma u televize, tak čtveřice jiných moderátorů v čele s výborným Bludrem. Nový Re-play mi taky sednul a mrzí mě, když pořad nestihnu přímo na čas. A to už o něčem vypovídá. Líbí se mi jejich TOP 5, kdo mě zná, tak jistě ví. (80 %) ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • V roce 2016 vytvořili na serveru Startovač zakladatelé pořadu crowdfundingovou kampaň určenou na vybavení nového studia. Kampaň se dočkala velkého zájmu a bylo vybráno přes 1 milion korun. tato částka představuje 587 % z původního požadavku 200 tisíc korun. (Jantar2)
  • Dříve byl pořad vysílán na TV Public. Měl však jiné moderátory, a to například Honzu Modráka, dlouholetého šéfredaktora časopisu Score. Redaktorem – dříve šéfredaktorem - stejného herního časopisu byl pak i pozdější moderátor Mikoláš Tuček, vedoucí videoherní půjčovny Frag.cz. S časopisem Score je pak spjatá i Alžběta Trojanová. Ta přispívala nejen do něj, ale i do časopisu ABC. Od 5. února 2011 se pořad vysílá na Prima Cool. (TheNine)

Reklama

Reklama