Reklama

Reklama

Konspirační teorie s Jesse Venturou

(seriál)
  • Česko Konspirační teorie (více)

Obsahy(1)

Bývalý americký guvernér Jesse Ventura a jeho tým vyšetřují a prověřují nejděsivější a nejtajemnější konspirační teorie, které se kdy rozšířily. Studují důkazy, konzultují s experty a vyslýchají svědky, aby se dozvěděli co nejvíce o fenoménech, jako je zavraždění J. F. Kennedyho, Oblast 51, globální oteplování a možný komplot, jak se zmocnit veškeré pitné vody v USA. Jesse Ventura tvrdí, že je jeho životním cílem dokázat, že je v těchto teoriích mnohem více pravdy, než si myslíme. (TV Prima)

(více)

Recenze (53)

Falconica 

všechny recenze uživatele

Nepochybuju, že američani dělaj potají spoustu svinstev a že leccos z toho může bejt pravda, nepochybuju, že 11.září bylo dílo americký vlády a budova č.7 řízená demolice(na to nepotřebuju bejt ani bakalář architektury, abych to z toho videa poznala), nepochybuju o spoustě věcí...ale forma tohoto seriálu smrdí. Proč mám pocit, že z nás Jesse Ventura dělá kvůli popularizaci své osoby ještě větší kretény než americká vláda?:-D ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby se Jesse Ventura postavil před kameru, začal točit svým vlasovým ohonem, kvíkat jako podsvinče a dělat bubububu, byl by výsledný efekt o dva celá osmnáct stupně kvalitnější, než jeho tupé konspirační teorie, které dokáží naprosto zmrvit jakýkoliv náznak pravdivosti, který na nich je (takový ekvivalent pro umlácení raněného krtka lopatou naštvaného důchodce, kterému rejpe zahrádku). Vážně, tahle série tak debilní, že se snaží doplnit nedostatek informací rádoby investigativní prací, která spočívá tom, že v roce 2009 (také jinak osm let od 21. Září 2001) jde na Ground Zero a stěžuje si, že nikde není možno najít trosky a pak kouká prosklenými dveřmi do uzamčeného hangáru, kde nějaké ty trosky jsou a diví se, že ho tam nikdo nechce pustit..... Ehm. ()

Reklama

whack odpad!

všechny recenze uživatele

Influencer platený nadnárodnými korporáciami.. Všetci títo konšpirátori sa tvária ako spasitelia a hľadači pravdy, a pritom sú to (veľakrát nevedomky) šíritelia tých najšpinavších, účelových demagógií.. Popierači antropogénnej klimatickej zmeny sú priamo či nepriamo financovaní lobingom fosílnych firiem, ktoré ovládajú trh.. Sú o tom už aj dokumenty, napr Kampaň proti klimatu a Hrabiví prolhaní bastardi ... ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Prvýkrát som sa k tejto tv show dostal koncom roka 2020, kedže jeden z dielov sedel na to, čo sa deje okolo koronavírusu. Prišlo mi to najskôr ako nejaké overacting s pochybnými hercami. Netušil som, kto je Ventura. Dal som tomu pár mesiacov pauzu a potom som sa vrátil, aby som dopozeral všetky diely. A poviem vám jedno. VENTURA JE MACHER. Bývalý NAVY SEAL, wrestler, politik, guvernér a herec a rovnako tak by som ho nazval aj aktivistom. Jednotlivé diely veľmi záviseli od vybraného "príbehu". Niektore diely ma veľmi nebavili, niektoré mali teórie, ktoré nevyzerali reálne, ale rozhodne sa našli diely, ktoré jasne ukázali, že oficiálne verzie nesedia. Niektoré zas dali minimálne myšlienku na zamyslenie sa. Rovnako tak sa mi páčil aj miestami skeptický náhlad na niektoré teórie, ktoré neboli presvedčivo podložené faktami.Čo už bola naozaj pravda a čo nie, to je každému na zváženie osobitne. Mňa táto show zaujala predovšetkým Venturovou osobnosťou. Posolstvo však ostáva jasné: vláda vždy klamala ľudí a aj klame (rovnako ako je tomu momentálne počas covidu. Aké aktuálne). ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Jesse Ventura, ten borec s roťákem v Predatorovi, zde rozjíždí poměrně zajímavou a napínavou reality show, kde rozplétá různé konspirační teorie. Dělá to takovým způsobem, že si jeden hned doma u televize trochu zapochybuje. Osobně tyhle všechny teorie hrdě odmítám, ale ve skrytu duše jim tak nějak žďabínek podléhám. Možná proto považuji tenhle projekt za skvělej. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama