Reklama

Reklama

Mladší o pár let

(pořad)

Obsahy(1)

Reality show je lifestylovým pořadem, omlazujícím tváře a měnícím vzhled jeho účastníků. O prošedivělé vlasy, vrásky a váčky pod očima se postará tým odborníků a stylistů, kteří zároveň představí a přiblíží řadu možností, jak lze vizáž vylepšit. Ke zlepšení zbědovaných těl a tváří pomůže vedle nového oblečení a účesu také využití estetické chirurgie. Pořadem, plným tipů a rad, provádí Sabina Laurinová. (oje)

(více)

Recenze (52)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Reality-show a Česká republika, téma na dlouhé hodiny. České televize od dob "Miliónového páru", kurví co se dá. Reality-show jsou tedy v tuzemských divácích zakořeněné, jako totální sračky. Ano, tvorba tuzemských televizí sračka je (i Výměna manželek je sračka drahé padesátileté dámy). Naše komerční televize mají neuvěřitelně unikátní dar, přebírat ze světa ty nejodpornější a nejdebilnější reality-show, které kdy spatřily světlo světa. Plastické operace, svlékání obézních chudinek, před očima celého národa, výměna manželek (většina s menopauzou za sebou), velký bratr (Vyvolení). V zahraničí vydělávají skvělé peníze, jsou finančně nenáročné, leč v našich končinách, totálně neúčelné. Způsob natočení je tady tak abnormálně amatérský, že to nemá ani tu nejmenší úroveň. Výběr moderátora je většinou tak směšný, že je úplně k ničemu. To, že by Prima, nebo Nova převzala Survivora, The Amazing Race, v nejhorším případě Fear Factor, je Sci-Fi. Přitom zrovna tyto reality-show patří mezi nejlepší, jsou rovněž úspěšné (už deset let), mají spoustu fanoušků a určitou hodnotu. Ne, Prima nám bude dalších pět měsíců vymývat mozek ubohým párkem ztroskotanců, (kterým nedošlo, že jsou důchodci) co se nechají před celým národem rozřezat, jak kus hovězího. 20% 28.01. 2010 ()

Tinaa 

všechny recenze uživatele

Nevěděla jsem za co dát hvězdu, ale asi za to, že se českým domorodcům ukazuje, že botoxy jsou normální užitečná věc, ale zase na druhou strane, když to přeženeme, budeme vypadat, jako ta doktora, co si je asi sama píchá (je to na ní vidět), "botoxářka", za což taky dík, je úplně vidět, že ztratila díky té plastice mimiku, chudák. Jinak Sabina Laurinová je upřímně chudák. Nevím, je tam k smíchu. Bohužel. ()

Reklama

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Mám za sebou 2 díly. Nejdřív je nutné konstatovat, že Sabina Laurinová je sice fajn ženská, ale příšerná moderátorka. K tomu celá koncepce pořadu je strašně ohraná, jak po hudební tak po technické stránce. Pořad ve své hlubší podstatě funguje pouze jako reklama na plastiku a na všechny hudbnoucí procedury. Ikdyž je fakt, že rozdíl po všech úpravách je opravdu markantní. Jen je otázka, jak dlouho plastika vydrží, že???? :-D ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Ošuntělý námět se ani nesnáží o něco originálního. Je přesně cílený na určitou skupinu diváků. Je to o ničem, ale člověk se aspoň u toho nerozčiluje. Musí sice snést diblíka Laurinovou nebo nepříjemně-trapný konec, kde každý naučeně tleská a chválí jak na sjezdu KSČ(M), ale chabou 1* si to zaslouží. 21%. ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Myslela jsem, že to bude trošku o něčem jiném, že se zaměří na sebevědomí a celkovou osobnost lidí, ale tady se sebevědomí získává plastickými operacemi.. Sabina Laurinová mi tady nesedla už vůbec, přišla mi falešná, ale to je jen můj osobní názor. Samozřejmě je milé, že se snaží pomoct lidem, ale radši se podívám na "Nahá jsi krásná" než na tohle.. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno