Reklama

Reklama

Nerozluční

  • Čína Inseparable (více)
Trailer 1

Po sérii tragických životních událostí je Li (Daniel Wu) zcela zdeptán. Jeho krásná, ale příšerně náladová žena není věčně doma, nezaplacené účty se kupí a v práci ho nutí veřejně lhát. Vše se zdá marné a on se rozhodne, že to skoncuje. Ale ani to se mu nepodaří. Na scénu vstupuje Chuck (Kevin Spacey), Liův rozumně hovořící soused, který si vezme Lia pod ochranná křídla a povzbudí ho, aby si stál za svým a využil lidí kolem sebe. Společně udeří coby superhrdinové k úžasu všech kolem. Po počátečním úspěchu začíná být jasné, že Chuck není tím, kým se zdál být a Li je tudíž možná ve vážných potížích. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Rewol

Rewol (hodnocení, recenze)

Dosť rozporuplné hodnotenia od dobre že nie odpadu po slušný film. Môj dojem je však taký, že mnohí sa nedokážu dostať cez to, že nejaká "čína" dokáže natočiť aj niečo iné ako len veľkolepé historické drámy či bezmyšlienkové kung-fu. Ako dôkaz tohto tvrdenia sú tzv. komentáre, kde "veľkí myslitelia" a všeodborníci na kinematografiu odsudzujú Spaceyho za tento film. A to len preto, že ho za ten film platili číňania... dosť trápne sú tie hodnotenia, nie?

Na nejaký fanklub to možno nevydá, ale film to bol veľmi dobrý, výrazne lepší priemer. 

KlonyIlony

KlonyIlony (hodnocení, recenze)

Nebude ta amerikanizace souviset s tím, že film točil režiser amerického původu?

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

a přidat fantasy. Mě se to z AMerikanizování Číny líbilo, lepší než obráceně. 

narliza

narliza (hodnocení, recenze)

Tak nějak to vypadá, když do čínského filmu začnou pronikat američtí herci, na které Čína prostě peníze má. Byl bych dost nerad, kdyby v Číně vzniknul nový Hollywood a klasickou čínskou kinematografii vytlačil na okraj. V popisu sice stojí i komedie, se kterou to ovšem podle mě nemá nic společného.  Byl to jen jakýsi pokus ČLR se přiblížit západnímu světu a věřím že Číně je nyní Spacey idolem dívčích srdcí. Tímto apeluji na všechny Chany, ať jsou hrdí na svou zem a nenechají si ji poglobalizovat americkou kulturou. 

Ale protože jsem milovník všečínského tak alespoň za ten nápad a pokus dávám tři hvězdy

Reklama

Reklama