Reklama

Reklama

Bílý Elephant

  • USA Elephant White (více)
všechny plakáty
Trailer

Sám proti novodobým otrokářům v Thajsku. Chladnokrevného nájemného zabijáka Curtieho Churche v Bangkoku osloví neznámý zákazník, který mu dobře zaplatí, když zlikviduje členy gangu provozujícího obchod s mladými děvčaty. Kdysi prý unesli jeho dceru a přinutili ji k prostituci. Pro Churche je to práce jako každá jiná, brzy však zjistí, že celá věc je náročnější, než se původně domníval. Zastavit se však už neumí a za svým cílem jde bez milosti, jako by najednou nesnesl pomyšlení, že je ubližováno nevinným. Snad to způsobila i mladičká prostitutka Mae, která ho na jeho nebezpečné misi doprovází. Když dívka beze stopy zmizí a Curtie se ji snaží znovu najít, je šokován pravdou o jejím osudu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Je to takový průměrný béčko, kde prostě černoch se sniperkou v golfovým báglu nahání pasáky, aby je trestal za obchod s bílým masem. Chvílema je to nuda, chvílema se něco děje, do toho tam otravuje malá šikmooká hlavní hrdinka, kterou bych tam vlastně vůbec nepotřeboval, a naopak K. Bacon je tam jako příjemný zpestření. Je to snímek, u kterýho není potřeba nijak přemýšlet, prostě to váma projede tak, že druhej den nebudete v podstatě vědět, že jste to viděli. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Prachya Pinkaew světu ukázal kousky Tonyho Jaa, ale přesto bylo vidět, že o režii toho moc neví. Naštěstí to akrobatické a bojové schopnosti Tonyho Jaa zakryly. Tentokrát už však Tony k dispozici není a režisér se pokouší o smrtelně vážný akční film. K ruce si přibral prakticky zapomenuté herce a natočil něco neuvěřitelně špatného, hloupého a ničím zajímavého a ve výsledku srovnatelného s čímkoliv, co nám v posledních letech předvádí obtloustlý Seagal. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Mohol to byť perfektný film. Nechýbalo veľa a dalo by sa povedať, že mal hĺbku. Bacon sa pohybuje na hrane solídneho herectva a trápneho prehrávania, ale nakoniec prevláda pozitívnejšia možnosť. Djimon Hounsou je podľa mňa dobrý herec. Tu skôr ako herectvo ale dokazuje, že dlhoročný tréning boxu a kung fu je k niečomu, aj keď so skutočnými martial arts borcami sa srovávať nemôže. Scénar má pár dobrých vychytávok, ale aj kopec dier. Prachya režijne niektoré scény zvláda dobre (najmä akcia) ale v niečom zlyháva. Celkovo hodnotím film na 70%, ale nechýbalo veľa a mohol to byť skutočne dobrý akčný thriller po ktorom by zamrazilo na chrbte. ()

Kritiq 

všechny recenze uživatele

Každý rok jsou dva miliony dětí nucené k prostituci. Odhaduje se, že nezákonný obchod s lidmi, vytváří příjem 32 miliard dolarů ročně. Koukám, že vetšina lidí nepochopila význam a důvod proč vůbec byl natočen tento film. Hledáte zbytečně chyby u filmu, který poukazuje na dost závažný problém ve světě, hlavně v asii. Myslím, že i přes nižší rozpočet, se podařilo natočit kvalitní kousek, u kterého se rozhodně nebudete nudit.. pokud tedy nebudete hledat drobné nedostatky a zamyslíte se nad dějem. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Zase jedna sračka, ve které se objevila jediná charismatická osoba, a to Kevin Bacon. Vlastně si to bez něj ani neumím představit. Logičnost jednání a loajálnost některých postav, hrdinného černouška včetně, nezná mezí. Jakože s ostřelovačkou a vykosením dvou gengů obchodujících s náctiletými japonkami dostane zadostiučinění?! A ten mysteriozní podtext s čísnkými duchy byl co?! Když k tomu přičtu mnichy, kteří zde působí dost vtipně, vyjde mi skoro odpad. Ale to bych bílému slonovi ublížil. 20% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Hned v úvodu filmu můžeme v Bangkoku vidět reklamní poutač na film The Expendables (2010). (Terva)
  • Natáčelo se v Thajsku v Bangkoku. (Terva)

Reklama

Reklama