Reklama

Reklama

Zmizení Alice Creedové

  • Velká Británie The Disappearance of Alice Creed (více)
Trailer 1
Velká Británie, 2009, 96 min

Britský nezávislý thriller se točí kolem únosu plného nečekaných zvratů. Příběh nejprve sleduje bývalé trestance Vica (Eddie Marsan) a Dannyho (Martin Compston) při úpravách malého bytu na důkladnou a zvukotěsnou celu. Chorobně podezíravý Vic je dominantní drsňák, slaboch Danny udělá téměř cokoli, co mu Vic nařídí. Plán zločinců je záhy jasný: zmocní se mladé dívky z bohaté rodiny, zavlečou ji do připravené kobky a tam ji připoutají k posteli. Výměnou za dívčin bezpečný návrat pak pošlou snímky své oběti- Alice Creed (Gemma Arterton)- jejímu otci s požadavkem na zaplacení dvou miliónů liber. Vic si je jistý, že jejich zločin nemá chybu. Jenže brzy se ukáže, že ne všechno jde podle plánu. Alice je totiž chytřejší a vynalézavější než předpokládal a navíc Dannyho loajalita není tak neotřesitelná, jak doufal. Zmizení Alice Creed je prvním hraným snímkem režiséra J. Blakesona. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Tyckin

Tyckin (hodnocení, recenze)

Tolik nesmyslů, hloupostí, absurdit a zbytečných blbých řečí už jsem pohromadě v žádném filmu dlouho neviděl.

BrunoAnthony

BrunoAnthony (hodnocení, recenze)

pokud pomineme řadu nelogičností a nepravděpodobností, zbyde nám ještě ve filmu, sraní, chcaní, blití,  a ocucávání se buzerantů...odpornost sama :-/

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

První film, u kterého jsem vyzkoušel nový pc a zvukovou kartu 5.1 - začátek filmu, napadá mě parafráze s Kafkovou povídkou: "Die Hochzeitsvorbereitung auf dem Lande" - ve kterém se nemluví jen hraje hudba, jsem si notně užil. Bylo vidět, že i taková příprava na únos vyžaduje perfektní domácí kutily, kteří si ví s každou situací rady. (Mohli by mi přijet opravit záchod, protíká mi voda - ovšem žerty stranou, byl to thriller, jak má být a při tom navíc spousta psychologie na zamyšlenou o tom, kterak je tento svět pestrý a jak se nedá na nikoho spolehnout, ani na své milence a milenky - trochu mi to připomnělo film: "Kostka" - lze kliknout a dostat se na zmíněný film.

RizekCRF

RizekCRF (hodnocení, recenze)

Tak tento snímek dostane letos holandský remake. Gemmu Arterton nahradí Sarah Chronis. Film se má držet blízko originální verze.

 (hodnocení, recenze)

Spoiler tendle komorni unos ma neco do sebe,dva homosexualove,unesena je milenka jednoho z unoscu...a nakonec unesena dostane penize+status zmizela :D dobri herci,a ze vseho nejvic bych pochvalil strihace! 4/5

Související novinky

Fresh Film Fest 2010 o krok blíž!

Fresh Film Fest 2010 o krok blíž!

11.08.2010

Festival Fresh Film Fest, který proběhne v Praze od 25. do 29. srpna, zahájí předpremiérová projekce filmu Scott Pilgrim proti celému světu v kině Aero. Jde o adaptaci komiksové série Bryana Lee O… (více)

Reklama

Reklama