foto

Mark Eckersley

  • nar. 1971
    Manchester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 I Care a Lot
2019 The Aeronauts
2018 Wild Rose
2016 100 Streets
2014 Second Coming
Válečný manuál
Žena v černém 2: Anděl smrti
2013 Sviňák
The Great Train Robbery (TV film)
2012 Dredd
2011 Albatros
2009 Skautská příručka pro chlapce
Zmizení Alice Creedové
2008 Dis/Connected (TV film)

TV seriály

2017 Střelný prach (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2016 Koruna (TV seriál)
Pýcha a radost (S01E08)
Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Nenávist národa (S03E06)
2013 Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
2010 This Is England '86 (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2009 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Mladý Van Helsing (TV seriál)
Merlin (TV seriál)
Probuzení čarodějnice (S02E11)
2008 Merlin (TV seriál)
Lancelot (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky