Reklama

Reklama

Modern Warfare: Frozen Crossing

(studentský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní
2010, 7 min

Režie:

Niko Pueringer

Obsahy(1)

Parta fanoušků Call of Duty natočila na vlastní náklady film jako poctu své oblíbené herní sérii. V krátkém hraném filmečku se můžete vydat na záchrannou misi s dvojicí vojáků, která se však trochu zkomplikuje.
Zajímavé na tom je, že ačkoliv v Hollywoodu rozpočty filmů rostou, dokáže v dnešní době natočit srovnatelnou (a často i lepší) podívanou tým obyčejných lidí. Stačí k tomu digitální kamera, trocha talentu, tři dny a 209 dolarů a 42 centů. (kikulin)

(více)

Recenze (54)

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších amatérských kraťasů jaké jsem kdy viděl. Za takovéto peníze natočit skoro věrnou kopii mé nejoblíbenější hry - smekám. Úplně si dokážu představit jak by Uwe Boll CoD naprosto zmršil, kdyby měl i 150 000x větší rozpočet. Tohle bych si s radostí dokázal představit jako část budoucího filmu, pokud by se toho někdo schopný ujal. Útěk před sniperem v druhé polovině skvěle natočený! ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Na to, že to má jen 7 minut, je to akcí nabitý snímek. Co bych tomu mohl vytknout. kamera byla na vysoké úrovni. Hudba též. O efektech ani nemluvě. no snad jen to, že je to tak krátké. Jinak výkony byly vysoce profesionální. Ani se mi nechce věřit, že to stálo pouhých 209 dolarů.Dokázal bych si Call of duty představit jako celovečerní film. ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele

He. Ha. Sakra, za dvě stovky dolarů musím dát špeka navíc, i když tady není žádný příběh a vlastně ani originalita (což ostatně už nebylo ani v Modern Warfare jako takovým) a že ten borec v bílý kukle držel tu em čtverku jako prase kost, ale prostě mělo to švih a grády a vlastně to v leckterým ohledu překonává pořekadlo "za málo peněz hodně muziky", pač tady ty prachy nebyly vůbec. Co to je, dvě stovky dolarů... update po druhé části: No, není důvod váhat. Grády má i pokračování ve stylu MW2, holka je kus a dohromady i přes řadu kravin je to spíš úctyhodnej výkon než cokoliv jinýho. ()

Ruuzha 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je hodně luxusní záležitost. Samozřejmě děj a nějaké detaily by se daly upravit, ale jinak to nemá chybu. Kamera i hudba perfektní, parádní prostředí, prostě hodně, hodně dobrej amatérskej film. A 7 minut za 210 dolarů? Kluci dejte dohromady 2,500 natočte celovečerák a já na něj rád půjdu do kina 90% ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Call of Duty: Modern Warfare. V současnosti zřejmě nejlepší válečná akce, která brázdí herní konzole a PC. S druhým dílem navíc narostla do netušených rozměrů, kdy vás chytne i současnou geo-politickou situaci provokující příběh. Tohle je fanboy-ovské video, které trpí všemi neduhy svého spefického žánru, ale vyvažuje je zanícením, které si správný hráč představí pod větou „Dedicated to Infinity ward.“ ()

Zajímavosti (3)

  • Film byl natočen na motivy počítačové hry Call of Duty: Modern Warfare 2. (AngelusCZ)
  • Natáčení probíhalo po dobu tří dnů. (AngelusCZ)
  • Natočení filmu vyšlo na pouhých 209,42 amerických dolarů. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama