Reklama

Reklama

Sedmero dobrodružství Sindibáda

  • USA The 7 Adventures of Sinbad

Obsahy(1)

Ropný magnát Adrian Sindibád je potomkem dlouhé řady velkých námořníků. Somálští piráti mu ukradnou ropný tanker a žádají výkupné. Sindibád se vydává vrtulníkem na palubu tankeru, aby pirátům zaplatil. Tanker je ale stažen pod hladinu obří chobotnicí a Adriana cestou zastihne silná bouře a vrtulník po zásahu bleskem havaruje. Skupina trosečníků se ocitne na tajemném ostrově plném podivných pravěkých bytostí. Sindibád na ostrově potkává krásnou bojovnici z džungle, dívku Lou, která mu prozradí proroctví o sedmi zkouškách, které by měl vykonat, aby usmířil boha moře. Ten má podle proroctví ve svém hněvu zničit celou planetu. Moderní adaptace klasického příběhu o perském princi Sindibádovi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

kajda.l odpad!

všechny recenze uživatele

Čeho je mi na asylumovkách vždy nejvíce líto, jsou o herectví se pokoušející vyhaslé hvězdy devadesátkových seriálů. Tentokráte chlapec z Melrose Place P. Muldoon. Chápu, že složenky se nějak zaplatit musí. Ovšem za lítost k tvůrcům se zde hvězdičky neudělují. Takže další plná odpadová palba pro Asylum a slibuji ostatním znuděným účastníkům festiválku filmového braku, že cokoliv od tohoto studia už se opatřovat nebude. Na stále se opakující podobné "efekty", "scénáře" a "pointy" už není nikdo zvědavej. Po pěti, šesti viděných klenotech, už je to jen plané utrpení při jehož sledování nepomáhá ani konzumace alkoholu, a tak se ze zhýralé zábavky plné kritického rozumování, stává jen útrpné čekání na konec (asylumovky). "Kráááááááb"... 0% ()

mike007 odpad!

všechny recenze uživatele

Je škoda, že můj první komentář musí být zrovna pro film, který si nezaslouží ani půl slova, natož nějaké psaní o několika větách. Musím přiznat, že jsem se díval asi jen do půlky, ale na víc se to opravdu nedalo. Natočit takový film v roce 2010 je opravdu ostuda. I dnešní děcka umí vytvořit zajímavější videa než je toto. Nedoporučuji! ()

Reklama

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Ale jo občas jsem z té tvůrčí nemohoucnosti doslova umíral smíchy, ale ani tak není tohle ten typ píčoviny kterej by si zasloužil mojí pozornost. Asylum občas překvapí, ale opravdu jenom občas a tohle není ten případ. Absurdní scénář směšný efekty a to typický Asylácký neumětelství. No tentokrát dám aspoň 5% ()

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

Krááááááb!!! To som sa raz večer zrobený ako kôň rozpleštil vo fotelke a moje oko padlo na akýchsi Sedmero Dobrodružstiev Sindibáda ...a vôbec som nechápal čo sa to tam dialo. Nebolo to spôsobené mojim komatóznym stavom, ten fim je naozaj skutočný a je to asi tá najväčšia chobotina akú banda matkojebov z Asylumu vôbec splodila. Sindibád je tu ropný magnát čo v bermuskom trojuholníku stretáva Somálskych pirátov a rôzne neslávne digitálne animované kokotiny. "Dej" úplne nezmyselne a náhodne preskakuje od jedného k druhému takým spôsobom že som sa už ani nestíhal čudovať. Harpúnovanie Kyklopa v jaskyni nesmie chýbať, lietajúci pteročuráci, obria chobotnica, veľryba ako ostrov, kozaté psycho bojovnice, militantná ostrovná gay komunita a potom sa hrdina rýchlo beží spustiť do nejakej jaskyne v ktorej čaká ohnivý démon. Tak tam len visí na lane, démon na neho robí "uáááá" a amazonka hodí dolu dynamit ktorý ho ( démona ) zasype kamením. Než sa spamätám, Sindibád už letí balónom do mesta kde je nejaké zemetrasenie či-čo, dáki panáci v izbe tliachajú než za nimi príde, nasadne do ponorky a vypustí do mora celý obsah ropného tankeru. Nechápem, nechápem, nechápem. Je to hnusné a blbé a ...Kráááááááb!!! ()

PetkaW. odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk podle názvu čeká něco úplně jiného. Doteď lituju, že jsem si nepřečetla o čem film je a nechala přítele, aby ho pustil. Tohle že bylo natočené v roce 2010? Vážně se mi tomu nechtělo věřit. I pc hra Quest of Glory I byla uvěřitelnější a propracovanější, než tohle a to už je nějaká doba, kdy spatřila světlo světa. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama