Reklama

Reklama

Schulmädchen-Report 12: Wenn das die Mammi wüßte

  • Západní Německo Schulmädchen-Report 12: Junge Mädchen brauchen Liebe (více)
Komedie / Drama / Pornografický
Západní Německo, 1978, 83 min

Obsahy(1)

Předposlední díl z třináctidílné série německých erotických filmů Schulmädchen-Report režíroval režisér Walter Boos. Celý příběh se skládá z pěti epizod. Redaktoři školních novin čtou dopisy mladých dívek, které se svěřují se svými láskami a popisují své sexuální zážitky:                                                                           
1) Anna postrádá lásku v neúplné rodině a fixuje se na svého staršího bratra. Její láska ale přesahuje hodně rámec toho, co je povoleno.
2) Výlet středoškoláků naruší erotické hrátky jednoho páru na mýtině v lese, které ostatní tajně pozorují. Vše se dozví pedagogický dohled, ale přijde na místo činu pozdě, najde pouze dívčí kalhotky.
3) Maminka doprovází dceru Gabi k dorostovému lékaři. V ordinaci je pouze instalatér opravující vodovodní kohoutek. Ze zvědavosti oblékne lékařský plášť a kolem krku zavěsí stetoskop. Dojde k omylu, čehož mladý řemeslník využije a provede důkladnou prohlídku nahé dívky včetně měření bazálních teplot.
4) Edda je zanedbávána zaneprázdněnou matkou a propadne drogám. Peníze na drogy si opatřuje prostitucí.
5) Ina se zamiluje do francouzského studenta, který je v rodině na výměnný pobyt. Pozoruje ho klíčovou dírkou svlečeného při cvičení a potom se uspokojuje sama v posteli. Snaží se ho svést, když student cvičí na terase a ona se pod skleněnou střechou ukazuje nahá na lůžku anebo v sauně, kde je ale více zájemkyň o fešného atleta. (curil)

(více)

Reklama

Reklama