Reklama

Reklama

Wrecked

  • Velká Británie Wrecked
Trailer

Muž (Adrien Brody) se probudí ve zničeném autě na dně hluboké rokle. Je zraněný, má zaklíněné nohy, nepamatuje si kdo je a už vůbec ne jak se sem dostal. Jeho jedinou společností je chrčící rádio, které vysílá zpravodajství ohledně násilné bankovní loupeže a mrtvola muže na zadním sedadle, jehož peněženka ho identifikuje jako jednoho z pachatelů. Musí zapojit veškeré základní instinkty v boji o přežití a v touze zjistit svou pravou identitu. (Ruuzha)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Parádní první hodina vystřídala sterilní a ničím zajímavá půlhodina kterej film dokonale srazila.Možná to bylo tím že je film moc dlouhej na takovýhle téma, ale já se ke konci začal dost nudit. A to jsem přemýšlel že dám 4*, ale nakonec dávám 3*. Začátek, uvěznění v autě a snažení se dostat ven mě bavilo a byl tam vidět ten pocit beznaděje. Pak se dostal z auta a už to trošku ochablo, no a bylo to nuda začala, zmatené pobíhání po lese odnikud nikam mě moc nebralo. A i Brody mi přišel horší, je to jako kdyby si režisér řekl "Hele to nejlepší máme ted to jenom zamáznem". No mohlo to dopadnout daleko lépe. Ale tak aspon něco. ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Brody se snažil. To mu zapřít nemůžu. Jenže když máte hrát člověka s amnezií, s pochroumanou nohou a co 5 minut si ulevíte s "fu*k" tak se ani z větších herců nevyždímá potřebné. Scénář samotný je suchý (ačkoliv s nějakým potencionálem, co si budem nalhávat), neakční; už po nějakých 15 minutách jsem sledoval kolik uběhlo a s velkou bolestí na duši jsem se ani netěšil na dalších 75 minut. Film je doslova nudný. To že tam frajera ohrožuje puma a pes je největší přítel člověka? jako proč takovýdle extrémy? Už ani nebudu řešit jak dlouho musel být v přírodě sám a bez jídla. Neubráním se srovnání Brodyho s Reynoldsem v Buried. Tam to sice stálo na prostoru velikosti rakve, ale zase to bylo ukecané a rozhodně lepší konec a rozuzlení a všechno tak kolem bylo "lepší". Wrecked je opravdu na pohodovou podívanou po kocovině, kdy nemáte na to hltat výlevy komiků, lítací končetiny či jakýkoliv jiný žánr. Todle je neukecaný film, který nezaujme, ale ve finále vlastně neurazí. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát 3 hvězdy, ale nějak se mi to rozleželo v hlavě a dávám jen 2. Proč? Protože to bylo moc zdlouhavé a chvílemi to byla šílená nuda! Pointa je sice docela fajn, ale než se k ní dostaneme, musíme se popasovat s nekonečnou, monotónní situací - Brody plazící se lesem. Vlastně se to ani nemusí moc sledovat, protože se nic zásadního nestane, takže stačí 5 minut na začátku a 5 minut na konci. Asi by z toho byl dobrý kraťas... 45% ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Bez uzardění přiznám, že po dvaceti minutách jsem Brodymu přál smrt, protože jen rychlý konec mohl spasit tuhle zoufalou nudu...Pasivita a smíření našeho uvězněného neznámého byla ubíjející...Tohle nebyl boj s časem, omezeným prostorem a divočinou, ale jen osamocená plazivá cesta bez divákovy účasti s nefunkčními psychologickými vložkami... ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

O zařazení Wrecked do žánru horroru naprosto souhlasím, totiž dívat se na Adriena Brodyho, jak se hodinu plazí lesem je vážně hrůza, a to nejen pro postavu, kterou ztvárnil Adrien Brody. Až někdy půjdu lesem, budu se ohlížet, jestli se tam někde náhodou neplazí Adrien Brody. A teď zcela vážně. Nechápu, jak se tento jinak velmi slušný herec mohl propůjčit tak špatnému filmu (a on je opravdu špatný, ať se na to díváte jakkoli). Až v závěrečných titulcích jsem zjistil, že Brody je jedním z těch, kteří film produkovali. Možná, že akčně střižený a skvěle vypadající trailer navnadí dost lidí, aby si ho pořídili na DVD. Mým úkolem je varovat vás, abyste tak neučinili. Wrecked je vyložená ztráta času a připomínka, že některé filmové koncepty by měly zůstat zakopané minimálně patnáct metrů pod zemí. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (10)

  • Vrak Chevroletu bol poskladaný z niekoľkých častí, aby bolo možné nasnímať ho zo všetkých požadovaných uhlov, a aby bolo možné umiestniť do jeho vnútra kamery. (Crael)
  • Adrien Brody si v rámci skúšania kaskadérskych kúskov na vlastnej koži dal aj niekoľko kúpeľov v ľadovej vode. (Crael)
  • Adrien Brody natočil veškeré kaskadérské scény sám. (Taninaca)

Reklama

Reklama