Reklama

Reklama

Všechno musí pryč

  • USA Everything Must Go
Trailer

Will Ferrell nevede zrovna řádný život. Kvůli přemíře alkoholu přijde o práci i o manželku, která mu vyhodila všechny věci na trávník před dům. Dá se zase dohromady? (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (80)

waits 

všechny recenze uživatele

Komorní a poměrně smutná podívaná, jako dělaná pro předpůlnoční vysíllání na páteční ČT2. Jenom to obsazení Ferrella spolu s anotací "komedie" bylo možná pro některé diváky matoucí a očekávávání musela být nutně zklamána.. Osud hlavnímu hrdinovi celý film dělá něco, co hezky popisuje anglická fráze "twisting the blade". Ferrell podává deptaného chlápka uvěřitelně, dokáže vzbudit sympatie a vykřesá pár zajímavých okamžiků. Nic světoborného, ale spolu s hudbou a pomalou, detailní kamerou jde o slušnou melancholickou podívanou, která citlivého diváka (škyt) pošle do postele s pocitem, že se těžké okamžiky dají překonat, i když je člověk hodný mamlas. A Ferrella ve vážných rolích mám rád, mohlo by jich točit víc. ()

Lumberjack 

všechny recenze uživatele

Willa Ferrella ve vážných rolích prostě vidět nechci ! Né že by na to jako herec neměl, ale já se chci u jeho filmů bavit a smát. Prostě je to komik a u komedií by měl zůstat. Každopádně film rychle utekl a i sem se u něj pousmál např. když jsem poprvé uviděl Michaela Peñu, hned jsem si vzpomněl na jeho lízací sólo v Eastbound & Down... :-D ()

Reklama

markyzgero 

všechny recenze uživatele

příjemný překvapení. od ferrella všichni čekáme, že sundá hadry a bude exhibovat, no tady předvedl vcelku charakterní výkon, zcela v intencích carverovskejch povídek a já tomu navíc rozuměl. v situaci, kdy se vám zesere život a vaší jedinou možností je tejden bydlet na ulici, je prostor pro popíjení pifčáků zcela pochopitelnej. do toho nepřátelská manželka, která se po vzoru mrs. colombo neobjeví na obrazovce ani jednou a kámoš, co vlastně neni kámoš...fucking life,fucking solutions...jen jedna poznámka- ačkoliv tam ferrell chlastá jedno pivo za druhym, nikdy neni na plech. stanislavskýho metoda tady moc nezafungovala. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell dostane padáka, žena se na něj nasere, vyhodí mu věci před dům a zmrazí účet. Protože utratil všechny prachy za pivo a nemá na odtahovku, tak mu nezbývá než se zabydlet na předzahrádce svého domu. Během netradičního pobytu šmíruje sousedy, skámoší se s těhotnou ženskou co se přistěhovala naproti přes ulici, zaměstná znuděného negra a nakonec se rozhodne rozprodat své věci. Will Ferrell ve vážné roli není špatný, ostatně už bylo na čase si nějakou střihnout, akorát je to celé tak nějak o ničem. Nechápu účel točení takovýchto filmů, koho zajímá jak si nějaký zdeptaný looser zpytuje svědomí a rovná sračky uprostřed Arizony. Druhá polovina byla nuda a bylo mi to stejně všechno u prdele. Nečejte nějaké duševní obohacení, dokonce ani zábavu nebo odreagování, prostě jenom zabití necelých dvou hodin, které se dají využít mnohem produktivněji. ()

emdvojka 

všechny recenze uživatele

Život alkoholika je vždy poznačený smutnými príbehom. Problémy zalieva problémami a jeho čas mu pritom uteká medzi prstami. Tak nejako skončil i Will Ferrel v hlavnej úlohe o človeku čo skončí na úplnom dne, aby pochopil, že nikdy nie je neskoro začať od znova i keď za chyby sa platí. Všetci berieme Ferrela, ako komika, ktorý si tu strihol vážnu rolu a ide mu to. Bol to taký iný film odohrávajúci sa na dvore domu, nie moc záživný ale na druhej strane poučný a na ameriku trošku kritickejší ako by ste predpokladali. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Film byl sepsán podle novely Raymonda Carvera, pro Dana Rushe je to režisérský a scenáristický debut. (Kuzmik)

Související novinky

Will Ferrell zkusí drama

Will Ferrell zkusí drama

12.11.2018

Herec Will Ferrell (Megamysl, Táta je doma) je známý především z jeho komediálních rolí, to ale neznamená, že je mu drama úplně cizí. Naposledy si zahrál vážnou roli ve snímku Všechno musí pryč z… (více)

Reklama

Reklama