Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro History Channel trochu netypická reality show. Starožitnictví Gold & Silver Pawn Shop v Las Vegas je rodinný byznys založený Richardem “The Old Man” Harrisonem v roce 1988. Spoluzakladem (a nynějším bossem) je jeho syn Rick Harrison. Dalé učinkují Rickův syn (a pravděbodobně budoucí boss) Corey “Big Hoss” Harrison a Coreyho kamarád Austin “Chumlee” Russell. Seriál zobrazuje vyjednávání s prodejci, popis a historii nejrůznějších předmětů od kapesních hodinek přes auta a motorky, které se lidé snaží prodat nebo dát do zástavy. Diváka překvapí velké množství netypických věcí ze všech možných kategorií. Na pozadí do seriálu zasahují shody, neshody a konflikty mezi Richardem, Rickem, Coreym a Austinem. (Mikule)

(více)

Recenze (140)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Spíš než ti „vořeši“ co v této show účinkují a jsou považováni za hvězdy, mě tento pořad zaujal nabídkou jednotlivých předmětů, které chtěli lidi prodat. Ve většině případů šlo totiž opravdu o zajímavé kousky a mnohdy jsem nechápal, proč to prodali i dost pod cenou. Jasně jelo se podle nějakého scénáře a někdo mohl být v opravdu svízelné situaci, ale…U Chumleeho mi bylo hned jasné, že musel jet těžce na drogách, protože takovou „kreaturu“ prostě nevymyslíš… ()

gonga 

všechny recenze uživatele

Nejdementnější komentář od totálního bolševického vylízance vyhrává...Kulyk. Jinak až na to, že je vše nahrané a předem domluvené, jde o docela zábavný pořad. Naprosto dokonalý je český dabing Chumleeho, který mě občas hodně rozesměje. Zdejší naivky musím považovat za mamlasy, člověk, který po jednom díle nepochopí, že je show celá nahraná, trpí deficitem inteligence. A trouba, který se rozčiluje nad tím, že v zástavárně okrádají zákazníky, zjevně nemá ponětí o tom, co je zástavárna. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Způsob jak Američanům donést zajímavé informace všeho druhu a nebudou se cítit jako ve škole? Mistři zastavárny jsou povedená hraná reality show, u které se dá pobavit i něco zjistit. Společně s Válkou skladů,která je více agresivní i v obsazení, jde o standard posledních let. Ps: v LV jsem se u nich byl i podívat,je sranda,jak malý obchod to je a kolik lidí se tam chodí jen dívat nebo kupovat merch. I to ukazuje na slávu, kterou získali (a moc je tam už nepotkáte). ()

XdanteX 

všechny recenze uživatele

těchhle překupnických pořadů k nám z ameriky dorazilo moc a moc...Každopádně už na škole mě fascinoval americký trh a ta nekonečnost možností podnikání...tedy vpodstatě to že v jednom státě se dokáže docela slušně uživit překupník historických SPZtek stejně jako tetka na důchodu která miluje sbírání sádrových trpaslíků, jejich restauraci a následný prodej. A pak máme tyhle... "profesionální" překupníky kteří fungujou v celých státech ve všech možných odvětvích sběratelství. Kolikrát se tam najdou fakt fešné kousky harampádí které bych sám chtěl mít doma nebo mají nějakou skutečnou kultůrní/historickou hodnotu a je paráda vidět jak se zachovaly. Je to klasický tříhvězdičkový pořad kterému u mě přidávají jednu hvězdičku vtípky a prupovídky jejichž středobodem je většinou podnikový mamlas Chumlee a jeho pracovní morálka :D ()

mimars 

všechny recenze uživatele

IMHO jeden z nejlepších pořadů svého žánru. Líbí se mi, že k prodávaným předmětům se často dovíme poměrně dost informací, taky schvaluju, že je vyjednávání o ceně vyobrazené realisticky, tj. že je to dost nekompromisní a návštěvníci zastavárny často odejdou s méně penězi, než původně chtěli (btw reakce "2.000 dolarů je mnohem míň, než jsem chtěl, ale je to lepší než nic, takže jsem spokojený." je naprosto reálná a reaguje tak spousta lidí, kteří prostě chtějí peníze hned a nehodlají objíždět víc míst a zkoumat, jestli jim někdo nedá víc) ()

Galerie (106)

Zajímavosti (34)

  • Pro zákazníky bylo původně pouze parkoviště dál jižně od prodejny. Prostory na parkování severně od zastavárny, kde se nachází cedule "Pawn Shop Parking", bylo původně parkoviště pro místní státní zaměstnance, kde hrozilo, že cizí vozidla dostanou botičku nebo budou odtažena. Po zvýšení zájmu o obchod však byly prostory odkoupeny a nyní jsou užívány pro potřeby zastavárny. (oje)
  • Rick Harrison získal svůj podíl v zastavárně, když mu bylo 23 let. (didas)
  • Předtím, než začal pracovat Austin "Chumlee" Russell v zastavárně, pracoval jako prodavač v obchodě se sendviči. (didas)

Reklama

Reklama