Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro History Channel trochu netypická reality show. Starožitnictví Gold & Silver Pawn Shop v Las Vegas je rodinný byznys založený Richardem “The Old Man” Harrisonem v roce 1988. Spoluzakladem (a nynějším bossem) je jeho syn Rick Harrison. Dalé učinkují Rickův syn (a pravděbodobně budoucí boss) Corey “Big Hoss” Harrison a Coreyho kamarád Austin “Chumlee” Russell. Seriál zobrazuje vyjednávání s prodejci, popis a historii nejrůznějších předmětů od kapesních hodinek přes auta a motorky, které se lidé snaží prodat nebo dát do zástavy. Diváka překvapí velké množství netypických věcí ze všech možných kategorií. Na pozadí do seriálu zasahují shody, neshody a konflikty mezi Richardem, Rickem, Coreym a Austinem. (Mikule)

(více)

Recenze (140)

FireTight 

všechny recenze uživatele

Vždycky se mi strašně líbí, jak tam někdo s něčím přijde a říká "Chtěl bych za to takových... (plácnu) šest stovek.", Rick se na něho podívá a s naprosto ledovým výrazem na tváři řekne: "Ok, poslouchejte, dám vám za to maximálně padesát dolarů..." :D To mě strašně baví. Nebo když se jim tam dneska chlapík snažil prodat golfovej vozík totálně na hadry a vykřikoval "Ale to je ze šedesátých let, to chce jenom pár oprav!!" :D ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Způsob jak Američanům donést zajímavé informace všeho druhu a nebudou se cítit jako ve škole? Mistři zastavárny jsou povedená hraná reality show, u které se dá pobavit i něco zjistit. Společně s Válkou skladů,která je více agresivní i v obsazení, jde o standard posledních let. Ps: v LV jsem se u nich byl i podívat,je sranda,jak malý obchod to je a kolik lidí se tam chodí jen dívat nebo kupovat merch. I to ukazuje na slávu, kterou získali (a moc je tam už nepotkáte). ()

Reklama

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Tak na tenhle pořad jsem se dříve díval docela pravidelně. Člověk někdy až žasne, jaké klenoty mají lidé doma a nejvíc mě na Mistrech zastavárny baví, že se pokaždé dozvím něco nového. Spousta informací např. o zbraních autech či třeba automatech na žvýkačky. Rick a Stařík mají obrovský přehled a Chumlee je zde vyloženě pro pobavení. Zábavný formát. ()

gonga 

všechny recenze uživatele

Nejdementnější komentář od totálního bolševického vylízance vyhrává...Kulyk. Jinak až na to, že je vše nahrané a předem domluvené, jde o docela zábavný pořad. Naprosto dokonalý je český dabing Chumleeho, který mě občas hodně rozesměje. Zdejší naivky musím považovat za mamlasy, člověk, který po jednom díle nepochopí, že je show celá nahraná, trpí deficitem inteligence. A trouba, který se rozčiluje nad tím, že v zástavárně okrádají zákazníky, zjevně nemá ponětí o tom, co je zástavárna. ()

kralMiroslav 

všechny recenze uživatele

Hvězdy zastavárny je jeden z mojich obľúbených seriálov na History Channel. Je to v podstate reality show so štyrmi hlavnými aktérmi. Bohužiaľ dnes sú už lem traja, starý pán v júni 2018 zomrel. Pozerám to hlavne preto, že sa v jednotlivých dieloch objavujú rôzne zaujímavé predmety. Od merača sklonu železničnej trate, cez nepálsky guľomet, samurajské meče, poľské bábiky, zbierku platní Beatles až po gigantické lego stavebnice. A vždy sa k danému predmetu niečo dozviem. Rick je hotová chodiaca encyklopédia no ani on nevie všetko a preto majú poruke kopec expertov, ktorých si volajú, keď potrebujú poradiť. Medzi mojich obľúbencov patria Johny, Jesee a Rebecca. Najradšej mám Rebeccu, má krásny úsmev a vie toho veľa o starých knihách a dokumentoch. Jesee je odborník na strunové hudobné nástroje, volajú ho najčastejšie kvôli gitarám. Johnny je expert na staré hračky, v jednej epizóde zložil zo stavebníc obrovský raketoplán a asi dvojmetrovú lietadlovú loď, len aby zistili, či predávajúci má v stavebniciach všetky diely. To skladanie stavebnice bolo samozrejme zostrihané, to by asi zaplnilo niekoľko dielov. Dobrý komentár: Rangifer ()

Galerie (106)

Zajímavosti (34)

  • Ve 24. epizodě 13. série s názvem Killer Pawn vykoupili v zastavárně plakát, který namaloval Ben Shahn – „This is Nazi Brutality“, znázorňující hrůzy 2. světové války a obsahuje text, který popisuje masakr v Lidicích v tehdejším Československu. (Illuminare)
  • V některých dílech se objevila slečna Olivia Black, do které se zakoukal Chumllee. Když později vyšlo najevo, že existují její nahé snímky, společnost History ji stáhla z vysílání. (Tonula)
  • Pro potřeby natáčení byla část prodejny oddělena, aby do ní neměli přístup turisté. Vše probíhá u jiné pokladny, než kterou lze vidět v pořadu. Turisté alespoň tuto část prodejny fotografovali, a proto lze na pokladně vidět pásku "nefotit tímto směrem". (DexMASTER094)

Reklama

Reklama