Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Humanitární skupinka zdravotníků je na své zpáteční cestě z bývalé Jugoslávie unesena a uvězněna neznámými cizinci. Od této chvíle zdravotní sestra Carol a její dva kolegové mohou jen s hrůzou přemýšlet o tom, co s nimi únosci plánují... (PetriK12)

Videa (4)

Trailer

Recenze (107)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Velmi mě pobavilo "politicky korektní" mlžení kolem místa konání "ex-jugoslávie" je fakt nápad. První půlka mě svou neoriginální sterilností a tuctovostí i docela nudila, poslední dvacetiminutovka se však, hlavně díky Ivanu Franěkovi a jeho vytříbenému balkánskému dialektu, k němuž netřeba titulky ani dabing, však velice zaujala. Taková nevýrazná tuctovka. Nijak mě to neurazilo ale ani nějak moc nezaujalo. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

No musím uznat,že nic moc.Čekal jsem to lepší.Prostě mě to nedokázalo pořádně vtáhnout do děje a o hlavních postavách jsem věděl téměř kulový takže mi zrovna k srdci nepřirostly,tudíž mi bylo v celku fu(c)k jak to dopadne.Co víc dodat než že je to čistej průměr kterej nám nic novýho nepřináší.Neurazí,nenadchne. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Slušná atmosféra v naturálním horůrku, nebo spíše psycho thrilleru, kde jsou nejděsivější vlčáci a hooodně tlustá ženská. Teda já bych se už s podní nevyhrabal! Ale Zoé je dost sexy na to, aby se ze všech šlamastik dostala a ještě těm čecho-jugoslávcům natrhla prdel. Krátká stopáž je idální, nudit se nestihnete a mrazit vás bude na zádech častěji než ve špindlu na čtyřsedačce. 70% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Já bych to snad ani nepovažoval za horor. Čekal jsem nějaké mengleoidní maso, ale vlastně se jedná jen o únos lidí kvůli odběru součástek. Takže žádná ujetá úchylárna, ale čistě obchod. Přesto to mohly zachránit nějaké ty operace bez narkózy a podobně, ale nic takového se bohužel nestalo, takže se jedná o lehce podprůměrnou jednohubku, která nejvíc zaujme v závěru Fraňkovým výstupem. Aspoň se mohl snažit mluvit "jugoslávsky". :D 40% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Další slušný zářez do francouzské exploitační kinematografie. Tentokrát sice ne nejhlubší, na vykrvácení přesto stačí. Do dvou třetin víceméně klasika: skupinka psychopatických cizinců drží v klecích na odlehlé farmě tři zdravotníky. Sem tam jim poskytnou psychického teroru, nebo se vězni marně pokusí o útěk. Prostě standard. Ale s poslední třetinou nabírá film na neskutečných obrátkách a nedovolí vám vydechnout do závěrečných titulků. Příjemným zpestřením je účast Ivana Fraňka, kterého si budete pamatovat z Herzova kousku T.M.A. Překvapilo mě, že právě on je tím nejvýraznějším článkem mezi únosci, a jsem za to vážně rád. Tahle role šíleného Jugoslávce s puškou a perfektní češtinou mu sedla výborně: "Já tě budu mrdat, ty jedna svině!" ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Captifs se z velké části natáčelo v Alsasku. (claudel)
  • Postava Ivana Fraňka pochází z bývalé Jugoslávie, on však hovoří ve filmu česky. (claudel)

Reklama

Reklama