foto

Eric Savin

  • nar. Dijon, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 De toutes mes forces
2016 Elle
2015 Les heures souterraines (TV film)
Mon cher petit village (TV film)
2014 Africaine
Pan Bezchybný
2013 Les reines du ring
Rouge sang (TV film)
2012 Cloclo
Mauvaise fille
2011 Bloody Christmas 2: La révolte des sapins
Dobrodružství Philiberta, kapitána paniců
Part des anges, La (TV film)
Temps du silence, Le (TV film)
2010 Captifs
Copacabana
Mirages
Par amour
Svatební dort
2009 La Différence, c'est que c'est pas pareil
Lady Bar 2 (TV film)
Une affaire d'Etat
2008 Corps perdus (TV film)
Falešné obvinění (TV film)
2007 Anna M.
Dernier voyage, Le
Je déteste les enfants des autres
Lady Bar (TV film)
Mezi nepřáteli
Santa Closed
Život umělce
13 m2
2006 Fair Play
Inconnue de la départementale (TV film)
Nikomu to neříkej
Petites vacances, Les
Volets, Les
2005 Alex
Avant qu'il ne soit trop tard
Bal des célibataires, Le (TV film)
Modlitba za mrtvé
Mystère Alexia, Le (TV film)
Ohnivé inferno (TV film)
Pomme de newton, La (TV film)
Quartier V.I.P.
Selected Shorts #2: European Award Winners
2004 Ennemi naturel, L'
Moitié-moitié (TV film)
Obchod je obchod (TV film)
Par accident (TV film)
Souffle, Le
Tajní agenti
2003 Après
Carnets d'ados - La vie quand même (TV film)
2002 Bâtards
Enfant éternel, L' (TV film)
Maîtresse en maillot de bain, La
Má mě rád, nemá mě rád
Oreilles sur le dos, Les (TV film)
Paradis de Laura, Les (TV film)
Squash
2001 Mes amis d'en France
P'tits gars Ladouceur, Les (TV film)
2000 Battement d'ailes du papillon, Le
Libertin
Neviditelný nepřítel (TV film)
Presque rien
1999 Au coeur du mensonge
Bonne résistance à la douleur
Du bleu jusqu'en Amérique
Les Terres froides (TV film)
1998 Astres, Les
Disparus
Fausses alertes
Une minute de silence
Vacances volées (TV film)
Vieille barrière, La
1997 J'ai horreur de l'amour
J'irai au paradis car l'enfer est ici
La famille Sapajou (TV film)
Silence de Rak, Le
1996 Chacun cherche son chat
Kapitán Conan
1995 Faux départ
Terres gelées (TV film)
1994 Emmène-moi
Île aux mômes, L' (TV film)
1993 Le poids du corps (TV film)
Nage indienne, La
1992 Échappée belle, L'
L.627

TV seriály

2014 Accusé (TV seriál)
Candice Renoir (TV seriál)
La vérité sort de la bouche des enfants (S02E01)
2013 La source (TV seriál)
Matteï, Brigade des Mineurs (TV seriál)
2012 Clash (TV seriál)
2010 Interpol (TV seriál)
Les Dames (TV seriál)
Penzion Edelweiss (TV seriál)
Profil zločinu (TV seriál)
De l'autre côté du miroir (S02E05)
2008 Scalp (TV seriál)
2006 Sable noir (TV seriál)
2004 Elodie Bradford (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Sauvetage (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 Quai n° 1 (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1989 Imogène (TV seriál)
Navarro (TV seriál)

TV pořady

2008 Tous au théâtre! (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace