Reklama

Reklama

Klaun k popukání

Trailer

Klaun Stitches byl pozván na narozeninovou oslavu, kde kvůli skupině dětí a jejich zlomyslným vtípkům nešťastnou náhodou přišel o život. Od nehody uběhlo šest let, a když se oslavenec Tommy rozhodne uspořádat od této doby svou první narozeninovou párty, Stitches vstane z mrtvých, aby se pomstil všem, kteří měli co dočinění s jeho tragickou smrtí. (Spike23)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jo, jo, jo ... A tohle je paráda!! Fakt povedená věc, zvlášť v dnešní době, kdy mě osobně horor skoro nemá co atraktivního nabídnout, tak tohle sedlo!! Když už se má jednat o klasickou slasherovskou vyvražďovačku, tak ať je to pořádně ujetý, má to skvělej vizual, rychlej, totálně ujetej spád a excelentní gore. A tohle má přesně všechno. Gore sice nejsou nějak extra reálný, ale ten film srší obrovským počtem nápadů a jsou zde věci, který jsem ještě neviděl. To se prostě počítá, že jsem se fakt pobavil, zasmál, chvílema kroutil hlavou a chvílema koukal na těch pár wtf scén s otevřenou hubou. Na dnešní dobu superzábavnej skvost, kterej by rozhodně sedl na nějakou domácí párty. Takhle to má vypadat, nebo může vypadat, takhle to i já, zarytej "NE-fanda" slasherů můžu. Doporučuju!! ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Já to vždycky věděl, že tihle klauni jsou pěkní parchanti, o to spíš, když je to klaun-zombie... Výborná hororová komedie z Irelandu (no vida a to jsem u Grabbers psal, že je to nejspíš na dlouhou dobu poslední irský horor. A to mi Stitches sedl ještě víc), s klaunem, co je FAKT vtipnej a navíc má stejnej chraplavej hlas jak Tom Hardy :-) Chtěl jsem dát tři hvězdy, ale za stíhací scénu na tříkolce ještě jednu přihodím :-) Gore sice digitální a spíš srandovní, ale zmrzka z mozku nebo nafouknutá hlava byly, narozdíl od umlácené kočky, fajn... ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Stitches střeva uzluje, publikum se raduje." Aneb co všechno jste v dětství chtěli vědět o klaunech, ale báli (!) jste se zeptat. Zdravím do Irska, zvlčilé dětičky i adolescenty. Zdá se vám, že na vašem mejdanu chcípnul pes, příp. i kočka? Chtělo by to nějakého šoumena? Rozverně pomstychtivý Richard "Stitches" Grindle vám pomůže to parádně rozjet, přímo rozdivočit. Přitom bude šikovně balancovat na napnutém osmdesátkovém laně, žonglovat s (vašimi urvanými) koulemi i dalšími splatterovými rekvizitami a vysílat na čmuchací průzkum svůj oživlý červený nos. Holky budou stylově ječet strachy, kluci taky a aspoň na chvíli budou přemýšlet nikoli ptákem, ale... kopečky mozkové zmrzliny! Tomuhle klaunovi s (vtipně zvrhlou) osobností jsem tleskal, až mi od dětských ručiček rudé krůpěje lítaly. R.I.P. chudinka kočka, která měla přesně devět životů (ověřeno! :-)). ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Hororová komédia ako lusk. Deti nešťastnou náhodou zabijú na narodeninovej oslave klauna a on im to príde po rokoch vrátiť, samozrejme aj s úrokmi :). Filmu vládnu naozaj veľmi vynaliezavé mordovačky (hlavne ten dáždnik bol odporný) a celé je to ladené do príjemnej komediálnej roviny, ktorá je obohatená pár podarenými hláškami. U mňa nadpriemer. 70/100 ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Neskutočne svieži a zábavný slasher v štýle tých lepších kúskov 80. rokov. Pri domácej oslave príde o život svojský klaun, ktorý však po 6. rokoch ožije a príde si to s detiskami (teraz už puberťákmi) vybaviť. Výborné, nápadité a krvavé vraždy, prekvapivo sympatické herecké obsadenie, skoro žiadna nuda, kvalitné spracovanie, plno hlášok a čierneho humoru + navrch luxusný vraždiaci klaun. Proste paráda, nechýbalo veľa a šupol by som aj plné hodnotenie. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama