foto

Chris Gill

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2021 The Knife Thrower
2020 Waiting for Anya
2019 Mrs Lowry & Son
2018 American Animals
Redcon-1
2017 Churchill
Habit
Lies We Tell
Scott and Sid
Vyléčení
2016 100 Streets
Dominion
Proti všem
Srážka
The Journey
2015 Beijing, New York
Moonwalkers
2014 Bhópál: Modlitba za déšť
Desert Dancer
Dlouhá cesta dolů
Kalvárie
Vampire Academy
2013 Chceš pěstí?
Half of a Yellow Sun
Jimi: Hvězda stoupá vzhůru
Kódované vysílání
Léto v únoru
2012 Klaun k popukání
Outpost: Black Sun
2011 Báječný hotel Marigold
Hollow
Pomáhat a chránit
Čas hrdinů
2010 Centurion
Locked In
2009 Heartless
Umění lhát
2008 Bunkr smrti
Návrat na Brideshead
The Daisy Chain
2007 28 týdnů poté
Sunshine
The Stronger
2006 The Lives of the Saints
2005 Tma
2004 Milióny
2002 28 dní poté
Crime and Punishment (TV film)
2001 Běhna (TV film)
Goodbye, Mr Steadman (TV film)
Vacuuming Completely Nude in Paradise (TV film)
2000 Happy Birthday Shakespeare (TV film)
Never Never (TV film)
1999 Great Expectations (TV film)
Všichni královi vojáci (TV film)
1997 Deacon Brodie (TV film)
Painted Lady (TV film)
1992 Angels
The Cloning of Joanna May (TV film)
1989 Kód 88 (TV film)

TV seriály

2019 Jeho temné esence (TV seriál)
The Daemon-Cages (S01E06)
2018 Safe (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2009 10 Minute Tales (TV seriál)
2003 Canterburské povídky (TV seriál)
Špióni z Cambridge (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2001 Love in a Cold Climate (TV seriál)
2000 Glasgow Kiss (TV seriál)
Reach for the Moon (TV seriál)
1998 Grafters (TV seriál)
Talking Heads 2 (TV seriál)
1997 Doteky zla (TV seriál)
1996 Crocodile Shoes II (TV seriál)
1994 Crocodile Shoes (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
One Day a Lemming Will Fly, Pt. 2 (S01E07)
One Day a Lemming Will Fly, Pt. 1 (S01E06)
1991 Z deníku Sherlocka Holmese (TV seriál)
1985 Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Dům u měděných buků (S02E01)
1984 Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Strakatý pás (S01E06)
Tančící figurky (S01E02)
1983 Shades of Darkness (TV seriál)
1982 A Kind of Loving (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky