Reklama

Reklama

A Horrible Way to Die

Trailer

Obsahy(1)

Nebezpečný sériový vrah Garrick Turrell (AJ Bowen) utiekol z väzenia a rozhodol sa s vraždením pokračovať. Jeho ďalšou obeťou sa má stať bývalá priateľka Sarah (Amy Seimetz), ktorá sa v snahe nikdy sa už s Garrickom nestretnúť presťahovala ďaleko od miesta, na ktorom prežila chvíle hrôzy, a dúfala, že ho už nikdy neuvidí. Avšak keď si Garrick niečo vezme do hlavy, je rozhodnutý to vykonať, aj keby sa mal prebrodiť potokmi krvi... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Amatérská kamera, malý rozpočet, neznámý herci, chaotický děj plný flashbacků, ale i přes počáteční nepochopení, tak finále zachránilo snímek jako celek a vytáhlo snímek u mě z původně tmavě šedé do modré. Vyžadovalo to trochu nervi, ale jak se snímkem prokousáváte věřím, že i odnesete zajímavé myšlenky. Pro mě jen 40% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Kolegové mi snad odpustí, ale tenhle kousek mě absolutně minul. Brzkou ztrátu mojí pozornosti mělo zapříčinu hlavně neuvěřitelně se vlekoucí tempo a škaredá "experimentální" kamera: zbytečně se rozostřující, často roztřesená a tápající v dálkách. I to násilí jde spíš mimo záběr, zkrátka nic pro mě. Z těžké letargie mě probudilo až posledních 15 minut, kde tvůrci konečně zamíchají kartami a diváka nechají na chvilku váhat, komu vlastně fandit. Pokud Wingardův další projekt bude na obdobné bázi, s čistým svědomím si ho nechám ujít. ()

Reklama

Traffic 

všechny recenze uživatele

Odvrácená strana mumblecoru. Místo, aby to bylo hrůzostrašné, tak je to hrůzostrašně odvyprávěné s nekoncepčním prolínáním časových rovin a dějových linií a nepříliš přesvědčivými zvraty (byť ty jsou na tom nakonec asi to nejlepší). Do toho nehorázně ožralá kamera, která se nesmyslně třese jak v rukou abstinujícího notorika, provádí občas úplně absurdní pohyby (někde jsou tak absurdní, až jsem z toho měl záchvaty smíchu - formalistický humor par excellence) a neustále se rozostřuje. Hlavní hrdinka je sice odvykající alkoholička, takže v tom by tyhle úchylárny dávaly smysl, ale stejně je to otravné. Swanberg se tu zas akorát cucá s Amy Seimetz, ach jo. You're Next teď budu vyhlížet s větší obezřetností, ale pořád doufám, že to je fakt tak super. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Pre naozaj hodne pomalé tempo, sa tento film bude páčiť asi málokomu a tak namiesto chvalospevov, ktoré by nabúrali vaše očakávania, radšej skúsim prirovnávať: Prvá hodina je pochmúrny protialkoholický horor, kde sa scény z odvykačiek a budovania nového vzťahu, striedajú s občasnými vraždami úchylného trestanca na úteku. A ešte raz, je to veľmi pomalé, ale má to atmosféru, asi ako Henry. Nečudoval by som sa, keby naňho dokonca Wingard odkazoval. No a jak sa to prehúpne cez šesťdesiatu minútu stopáže, atmosféra zhustne ešte viac a odrazu príde absolútne neodhadnuteľná pointa, ktorú záverečný, hyper - indie Scream masaker, už iba zaklincuje. Z pekla do pekla, čo môže byť romantickejšie?? Wingard je hold macher. Guilty pleasure 5* PS: Nechápavosť tunajších hororových fanúšikov ma vždy udivovala, ale vlastne som rád. Prináša mi množstvo príjemných prekvapení ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Nebolo to síce na zahodenie, ale toto je presne ten typ hororu, ktorý mi nesedí. Flashbacky, roztrasený obraz a pomalé tempo nikdy nebudú mojou šálkou kávy. Najtragickejšie to bolo s tým tempom, fakt som sa nudil. A vlastne ani neviem, či to bol horor. Masový vrah sa snaží dostať ku svojej bývalej, abstinujúcej alkoholičke, no a popri tom z času na čas niekoho zabije. Vrážd bolo málo, nejaké gore by sa našlo - ale tiež toho bolo poskromne, a ani herci ma veľmi nezaujali. Záver celkom ušiel, ale aj tam by som čakal viac... brutalitky (zase na druhej strane ma ten film chvíľami tak uspával, že lepšie niečo ako nič). Výsledok je pre mňa žiaľ podpriemerný a už sa k tomu určite nevrátim. ()

Galerie (7)

Související novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Reklama

Reklama