Reklama

Reklama

Coyote Falls

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný
USA, 2010, 3 min

Obsahy(1)

Klasika o kojotovi a pštrosovi se vrací v půvabném 3D zpracování. Kojot se opět snaží chytit svého úhlavního nepřítele, tentokráte na něj chce vyzrát použitím krmiva pro ptáky. (Soundtrack)

Recenze (23)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Parádní kraťas kombinující klasický vizuál warnerovského seriálu s moderním 3D kabátkem. Stylizace zůstává zachována, kadence fórů neustává, plastická atrakce navrch funguje na výbornou... ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Kojot válí a bude válet pořád. A nezáleží možná ani tak na tom, jestli to bude klasický "old school", nebo obohacen o oblíbené moderní, digitální vymoženosti, či 3D techniku. A v těchto třech geniálních minutkách z roku "10" jen potvrdil svou jistou pozici mezi klasickými legendárními, animovanými postavičkami, které vznikaly v době, kdy to hlavní, čím všechny hýřily, byl humorný šarm, originalita, nápad a vize. Ať budou jakkoli zmodernizované a technicky "pozlacené", vždy z nich bude čišet ta krásná a nesmazatelná nostalgie minulosti. Z dnešních animovaných seriálů (ani nevím, na co se teď vlastně děcka dívají:), na které se bude takto vzpomínat, a budou nazývány kultem? "Mig, Mig!" :D ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Chudák Kojot. Jednak proto, že v tomhle kraťasu dostane pěkně zabrat, a pak proto, že tenhle kraťas vůbec vznikl. Stejně jako v případě Fur of flying - 3D Kojotovi nesluší. Navíc oba filmy mají stopáž ubohé tři minuty, což je oproti klasickým groteskám polovina, a tak si vystačí pouze s jedním (navíc ne tak třeskutě vtipným) nápadem. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Na příběhy kojota jsem nikdy moc nebyl a popravdě jsem se při tomhle ani moc nezasmál. Ale to hlavně proto, že to je i na Youtube ve 3D, takže jsem se soustředil na jiné věcí. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Klasický (sic 3D) animovaný kraťas, který se vysílá jako předfilm k hlouposti Cats & dogs: The Revenge of Kitty Galore. "Mig, mig.." ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Tohle je klasika, to prostě musí vidět každý. Obohaceno 3D projektem, který za ty tři minuty přinese celkem slušnou hloubku obrazu. Jen zvuk mohl být lepší. ()

moviefilm 

všechny recenze uživatele

Myslím, že celkom zaujímavý animáčik, ktorému maximálne dopomáha 3D efekt, ktorý tu je na rozdiel od filmu, pred ktorým sa premieta (Mašky a psy:Pomsta Kitty Galore), celkom dobre využitý. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Divoká a vůči kojotovi pěkně brutální groteska využívá všech efektních kladů 3D animace a přitom si zachovává typickou atmosféru "starých" Looney Tunes. V trojrozměrném kině musí fungovat zvlášť dobře. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Vidět tohle ve 3D, s pěti hvězdičkama bych neváhala ani chvilku. Bohužel se mi nepoštěstilo, ale i přesto je to povedený díl. 80% ()

Reklama

Reklama