Reklama

Reklama

Cvoci v akci

(pořad)
  • Velká Británie Crash Test Dummies
Reality-TV
Velká Británie, 2007, 45 min

Obsahy(1)

V ospalém městečku Dummysville se dva chlapíci v oranžových kombinézách chystají shodit z útesu dvoupatrový autobus, zabalený do bublinkové fólie... Vítejte ve světě komiků Dana Wrighta a Steva Marshe, kteří si plní sen - stali se živými figurínami na testování nárazů. Jejich misí je zničit nezničitelné, porazit neporazitelné a roztrhat instrukční manuály. Zjistit, co se stane, když se brzdy odbrzdí. Každá epizoda zaznamenává týden v životě Dana a Steva, dvojky podivně fascinované bublinkovou fólií. V městečku s nimi nežijí žádní další lidé, jen testovací figuríny. Jednou z nich je i Jake, jejich nebohý kolega a obětní beránek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

fars odpad!

všechny recenze uživatele

I ti Braniac vetsinou brousi hranice trapnosti, ale jsou obcas i zabavni. Tohle je zero. Nevtipna a trapna imitace, bez spetky inovace, v cele se dvema typkama co si rikaji o ranu z milosti, fuj. ()

kinghome odpad!

všechny recenze uživatele

Jak jsem tomu mohl dát 2*? Když se zpětně ohlížím, tak to byla ta největší sračka, kterou jsem kdy na prima cool viděl, ještě že to moc dlouho nevydrželo. Strašně nepříjemný "herci" a debilní kecy, prostě hnus. ()

obivan568 

všechny recenze uživatele

Je to ošklivé, trapné a vůbec to působí odpuzujícím dojmem. Ale kvůli té nesmyslnosti a trapnosti vám to dává důvod smát se alespoň něčemu. ()

mikulíšek 

všechny recenze uživatele

Bez podobných pořadů bych ani nevěděl, že když shodím auto na trampolínu, tak si ji rozbiju. Nehledě na to, že když se u toho někdo hloupě pitvoří, tak to přeci musí být vtipné. ()

Reklama

Reklama