Reklama

Reklama

Život je jen jeden

(festivalový název)
  • Indie Zindagi Na Milegi Dobara (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený bollywoodský road movie o tom, jak jedna zdánlivě obyčejná dovolená může změnit životy třem mužům. Kabir, Imraan a Arjun jsou staří přátelé. Kdysi si na vysoké škole slíbili, že vyrazí do Španělska. Vztah Imraana a Arjuna však rozbila jedna dívka a na plánovanou cestu nedošlo. Po několika letech se má Kabir ženit. Do svatby zbývá několik měsíců a tři kamarádi mají poslední šanci splnit si dávný sen. Jejich třítýdenní výlet jim přinese notnou dávku adrenalinu a krásné ženy, ale i pochybnosti a poznání. (Festival bollywoodského filmu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Niekde úplne inde ako väčšina Bollywoodskej produkcie a zároveň je to film nesúci v sebe všetko to, čo na nej zbožňujem. Roshan vo fantastickej forme a rovnako aj hudba, perfektne napísaný scenár a podmanivá hudba. To, že je film zasadený do Španielska bol výborný ťah a pri pozeraní som mal niekoľko krát zbaliť si to najpotrebnejšie a ísť si sadnúť do nejakej milej krčmičky na španielské červené vinko. Ani jedno negatívne slovo. Takto by sa mali robiť filmy a takto by v človeku mali pekne doznievať. ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Druhý krok (který jsem zaregistrovala) Hrithika Roshana artovým směrem. Dobré to bylo. Určitě jsem to neviděla naposled. Velká spousta vtipů nebyla otitulkovaná, takže se těším na DVD. Závěrečná píseň. Jen nevěřím tomu, že by někoho vzali do potápěčského kurzu, aniž by uměl plavat. V ČR by to rozhodně neprošlo. ()

Reklama

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Mainstreamový bollywoodský film, který svým divákům říká, aby hodili za hlavou izzat stejně jako požadavky rodičů, prarodičů a armády tetiček do padesátého kolena a místo toho se snažili užít si naplno život podle vlastních představ? Není tohleto náhodou větší revoluce, než když se v Love, Sex Aur Dhokha objevil jeden holý zadek?_____________ P.S: Film zafungoval i napodruhé na Festivalu bollywoodského filmu a ač jsem jej tam sledoval ve stavu extrémní únavy, ani jednou jsem u něj nezívl, ba ani oko nepřivřel. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Nečítal som csfd komentáre, takže neviem s istotou povedať, ale som jediný, komu Hrithik Roshan strašne moc pripomína Bradleyho Coopera (špeciálne vidím aj spojitosť medzi Hangooverom a Život je len jeden)? Dokonca aj vekovo sú si podobní (40/41)! Film sám o sebe považujem za oslavu života, priateľstva a zamyslením sa nad niektorými aspektami ľudského chovania. Arjun, Imran, Kabit, tí všetci si so sebou nesú určité bremeno, s ktorým sa postupom času snažia vyrovnať. No nemyslite si, že by sa jednalo o snímok pochmúrneho typu, práve naopak, môžete očakávať oddychovú a veľmi príjemne odsýpajúcu, netradične natočenú komédiu. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Romanticko komediální drama v road movie hávu po Španělsku. Chápejte, Indové, z nichž část žije v Londýně cestují po Španělsku. A potkávají Indy. Tedy Indky. Tradičně po indicku schopně namíchané a promísené a prošpikované písněmi a tanci. Z počátku to dokonce vypadá na příjemnější, sympatičtější a ne tak křečovitou verzi Pařby v Las Vegas. K filmu jsem se dostal kvůli Kalki Koechlin. Ta zde má sice vedlejší a ještě dost nepříjemně nesympatickou roli, ale když se usměje, člověk zapomene i o čem ten film je. Protože to najednou je bezpředmětné. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení hudební scény Señorita probíhalo v noci v městečku Alajár a jeho obyvatelé byli předem varováni, že bude hlučné. Třetí noc natáčení přišli někteří obyvatelé včetně starosty na plac v kostýmech a pokračovali se štábem v natáčení. (Raztubyl)
  • Pro natáčení rajčatové bitvy La Tomatina muselo být letecky dopraveno téměř 16 tun rajčat z Portugalska. (Raztubyl)
  • V písni „Señorita“ jsou namísto obvyklého využití profesionálních zpěváků slyšet hlasy všech tří hlavních protagonistů. Režisér jim namluvil, že jde jen o zkoušku. Protože však zněl výsledek dobře, byl ve filmu použit. Pro Abhaye Deola je to navíc poprvé, co ve filmu sám zpíval. (Raztubyl)

Reklama

Reklama