foto

Šin Aomori

  • nar. 20.10.1941 (77 let)
    Aomori, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Eiga Doraemon: Nobita no wan njan džikúden
1997 Crayon Šin-čan: ankoku tamatama daicuiseki
Hermes: Ai wa Kaze no Gotoku
1996 Black Jack
1995 Dragon Ball Z: Rjúken bakuhacu!! Gokú ga jaraneba dare ga jaru
1994 Heisei inu monogatari Bow: Genši inu monogatari Bow
1992 Sekai no hikari: Šinran šónin
Širicu tantei Toki Šózó Trouble Note: Hard & Loose
1991 Kidó senši Gundam 0083: Stardust Memory
Meisó'ó Border
Tobe! Kudžira no Peek
1988 Dragon Ball: Makafušigi daibóken
Gensei šugošin P hjoro ikka OVA
Tokyo Vice
1987 Pro Golfer Saru: Kóga hikjó! Kage no ninpó golfer sandžó!
Šin madžinden Battle Royal High School
1986 Kikókai Galient
1985 Mahō no tenshi Creamy Mami VS Mahō no Princess Minky Momo Gekijō no daikessen

TV seriály

2015 Dragon Ball Super (TV seriál)
2014 Abarenbó rikiši!! Macutaró (TV seriál)
2012 Duel Masters: Victory V (TV seriál)
2010 Dóbucu kankjó kaigi (TV seriál)
Pokémon: Black and White (TV seriál)
2009 Fullmetal Alchemist: Bratrství (TV seriál)
2008 Kurogane no Linebarrels (TV seriál)
2007 Nodame cantabile (TV seriál)
2005 Black Cat (TV seriál)
Gallery Fake (TV seriál)
Sósei no Aquarion (TV seriál)
2004 Misaki Chronicle: Divergence Eve (TV seriál)
Samurai Champloo (TV seriál)
2003 Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Gad Guard (TV seriál)
2000 Boogiepop wa warawanai: Boogiepop Phantom (TV seriál)
Time bokan 2000: Kaitó Kiramekiman (TV seriál)
1999 One Piece (TV seriál)
The Big O (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Jú gi ó (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Dragon Ball GT (TV seriál)
Džigoku sensei Nube (TV seriál)
Kidó šinseiki Gundam X (TV seriál)
1995 Kaitó Saint Tail (TV seriál)
1994 Haó taikei rjú Knight (TV seriál)
Huckleberry Finn monogatari (TV seriál)
Kidó butóden G Gundam (TV seriál)
Tottemo! Luckyman (TV seriál)
1993 Heisei inu monogatari Bow (TV seriál)
Nintama Rantaró (TV seriál)
Rocket Kidz: Dinorobots (TV seriál)
1992 Space Oz no bóken (TV seriál)
1991 Dragon Quest: Dai no daibóken (TV seriál)
Jokojama Micuteru: Sangokuši (TV seriál)
Sórjúden (TV seriál)
1990 NG Knight Ramune & 40 (TV seriál)
1989 Akuma-kun (TV seriál)
Dragon Ball Z (TV seriál)
Idol densecu Eriko (TV seriál)
Jawara! A Fashionable Judo Girl (TV seriál)
Sally, malá čarodejnice (TV seriál)
Tenkú senki Šurato (TV seriál)
Time Travel Tondekeman! (TV seriál)
1988 City Hunter 2 (TV seriál)
Ikinari Dagon (TV seriál)
Oišinbo (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)
Mister Adžikko (TV seriál)
1986 Doteraman (TV seriál)
Dragon Ball (TV seriál)
1985 Aoki rjúsei SPT Layzner (TV seriál)
Šówa ahozóši Akanuke ičiban! (TV seriál)
1984 Okawari Boy Starzan S (TV seriál)
Čókósoku Galvion (TV seriál)
1983 Akú daisakusen Srungle (TV seriál)
Alenka v říši divů (TV seriál)
Stop!! Hibari-kun! (TV seriál)
1982 Time Bokan Series: Gyakuten Ippatsu-man (TV seriál)
1981 Dr. Slump Arale-čan (TV seriál)
Manga Mitokómon (TV seriál)
Meiken Jolie (TV seriál)
Time bokan Series: Jattodetaman (TV seriál)
Willy Fog na cestě kolem světa (TV seriál)
1980 Sue Cat (TV seriál)
Tondemo senši Muteking (TV seriál)
1979 Koguma no Miša (TV seriál)
1978 Perrine monogatari (TV seriál)
1977 Araiguma rascal (TV seriál)
Gaššin sentai Mechander Robo (TV seriál)
Čódžin sentai Barattack (TV seriál)
1976 Haha o tazunete sanzenri (TV seriál)
Jókaiden: Nekome kozó (TV seriál)
1975 Andes šónen Pepero no bóken (TV seriál)
Time bokan (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Jú jú hakušo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace