Reklama

Reklama

Justin Bieber: Never Say Never

  • Česko Justin Bieber: Nikdy neříkej nikdy (více)
Trailer 2

Sledujte inspirující příběh úspěšného mladého zpěváka. Nenechte si ujít sondu do života Justina Biebera. Vzestup zpěváka z malého městečka v Ontariu, který se stal globálním fenoménem vrcholí vyprodanou šou v Madison Square Garden.  Kamera sleduje Justina Biebera během deseti dnů před vyprodaným koncertem v Madison Square Garden, který se uskutečnil v srpnu roku 2010. Záznam z těchto deseti dnů plných koncertů, zkoušek a v mezičase zábavy s přáteli z dětství, je proložen domácím videem, starými fotkami a rozhovory. V tomto jedinečném filmu uvidíte hudebního génia, který se nejraději ze všeho předvádí. Justin kdysi ohromil agenta v Atlantě skrz YouTube a vyletěl jako raketa ke hvězdám, jen krátce poté, co oslavil patnácté narozeniny. Jeho manažer klade důraz na Justinovu spolupráci se sociálními médii, dohlíží také na to, aby měl mladík pevnou pracovní morálku a silnou osobnost. Kamera zdůrazňuje Bieberův vzhled. Jeho maminka a prarodiče doslova září pýchou… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (174)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Jako pohádkový dokument vynikající! Něco, jako ta o tom, kterak Vilém Brány s fotrovými miliony a vystudovaným Harvardem letoval z ničeho v garáži kontakty na Atari, než začal kartelově kurvit trh s operačními systémy. Každopádně národ, co vyprodá arénu slizkému, komerčně vyhajpovanému, vyteplenému pablbovi, si zaslouží jediné: Zakotvit do ústavy ".....and Justin for all", zdegenerovat a vymřít! A J*A*K*U*B*E, já bych s tebou na banánové daiquiri taky nešel. Měl bych totiž strach, aby mě nepotkala nějaká náhlá, anální příhoda. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

nedalo mi a pri reakciách a hodnoteniach na csfd nepozrieť tento film..nestačí vidieť trailer, ukážku, fotky alebo hodnotiť film podľa názvu..film v prvom rade vyzerá veľmi dobre - remeselník John Chu (Step Up 2,3) si dal záležať na tom, aby to dobre vyzeralo..aj príbeh aj keď je to Bieber a má 16 rokov je plný prekvapení..a ukazuje klasickú cestu nahor od úplnej nuly..výpovednou silou tohoto filmu sú reakcie ľudí na Justina Biebera napr. pri rozdávaní lístkov a poukazuje na celú "biebermániu" - sila sociálnych sietí a pod...takže predtým než hodnotíte sa pozrite na film..pretože Never Say Never je slušne remeselne zvládnutý dokument o ceste nahor tohoto mladého talentu (btw. nie som nejaký extra fanda Justina Biebera) ()

Reklama

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Oukej, Bieber neexistuje, jednomu klukovi vzali dětství a udělali z něj ten nejlepší hamburger, který si americká holka může dát. Takže jednak mi bylo celkem líto toho Justina, což asi většina mladých neuzná, ale podle mě trpí (možná si to neuvědomuje). Druhak jde o to simulakrum, co Bieber reprezentuje. Moc hudebních producentů je obrovská, takže skutečně můžou vytvarovat lidskou plastelínu v paradox teen roztomilého, lehce gay působícího, štěňátka, který ale není určený pro pány. Vlastně není téměř pro nikoho k použití. Malé holky ho sice milují fyzicky, zdánlivě sexuálně, ale chybí za tím klasická vizualizace sexuálního chtíče jako když chlap kouká na klip Pussycat Dolls. O něco starší holky ho taky mají rády, ale tady to už není sexuální, protože Bieber je těm holkám imaginárním plyšákem, spíše by ho hladily, krmily, ukládaly ke spánku - probouzí v nich mateřský pud. Jsem zvědav, jak se zachovají producenti, až jim bude Justin stárnout a chlapáčtět, buď nechají posluchačky zestárnout s ním a změní jeho image na něco jako Nick Carter nebo Justin Timberlake a nebo ho nenechají stárnout a budou doufat v novou generaci mladých holek jako u Avril Lavigne. Osobně sázím na to první, každopádně ale ztratí na popularitě. ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Tak tady musím dát jednoznačně plný počet, aby mě někdo nenařknul, že jsem pozér nebo dokonce nějaká ta pokrytecká mrdka! Justýn, který celý život ve svém nuzném přístřeší mačkal v potu tváře klávesy klavíru, zatímco si jeho vrstevníci hráli v uhláku na horníky, se pak ve čtrnácti stal největší světovou homosexuální popstar a nejznámější kopií Pavla Horňáka. Příběh, který vás dojme stejně jako Justýnovu maminku i babičku a zástupy zkušených, světem protřelých dvanáctiletých žen. Dokument, který vás zarazí hluboko do křesla a přivodí smrt. Co víc si přát? Snad jen nechat se unést hlubokými texty a libými, zpěvnými melodiemi písní Justýna Bíbra, při kterých si každý opravdový chlap poklepává hasákem do rytmu: Baby, baby, baby ooooh, jako baby, baby, baby néééé, jako baby, baby, baby, ooooh, myslel jsem, že budeš vždy moje, moje... ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Tak to půjdu klidně proti proudu, i kdyby to tady mělo 0%. Můžu Vám říct, že jsem na ČSFD ještě nikdy neviděl zaujatější a NAPROSTO neobjektivní hodnocení, který vypovídá pouze o tom, kolik tu máme zakomplexovaných jedinců. Pro začátek: Biebera neposlouchám. Jeho hudba jde mimo mě, ale vyloženě špatná mi nepříjde. Pane bože, je snad úplně jasný, že celé je to dělané pro "teen fanynky" a tak se prostě tvoří chytlavá hudba pro masy. Ale když se to někomu líbí, tak proč ne? Já prostě jen nedokážu pochopit, že lidi nemůžou respektovat vkus jiných a pořád budou na diskuzích vyhledávat Biebera a dokola ho pomlouvat snad jen proto, že je to IN. Prostě když se mi to nelíbí, tak si toho nevšímám - ale někomu to hold asi nevysvětlíte, no. Po zhlédnutí tohoto dokumentu můžu opravdu říct, že jste zaujatí (a v tom horším případě jste to vůbec neviděli). Hodnotíte Justina Biebera a ne dokument. Dokument je podle mě prostě dobře odvedená práce (o čemž svědčí alespoň objektivní americká kritika - IMDb Metascore: 52%) a přišel mi zajímavý. A Justin Bieber (narozdíl od 90% "hustejch haterů" zde) se ukázal jako osobnost, která si šla za svým a splnila si sen. Opravdu dobře zobrazená jeho cesta k dosavadnímu úspěchu. Podle mě je prostě obdivuhodný, že v tomhle věku někdo dělá něco smysluplnějšího než vymetání diskoték a podobně. Fakt dokázal ve svým věku hodně (90% "hustejch haterů" nedokáže ani osminu za celej život) a už tohle si rozhodně zaslouží respekt. K Bieberovi mám neutrální vztah, ale za tohle se klidně postavím. Dokument prostě hodnotím jako velmi dobrý a dokonce i velmi inspirativní (teda pro inteligentní jedince, kteří nechtějí být zamindrákovaní nicky :)) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (4)

  • Justin Bieber osobně představil pro dychtivé publikum filmový trailer v Los Angeles na jeho turné s názvem My World. (AltairAhad)
  • Justin Bieber Madison Square Garden vyprodal za 22 minut. (AltairAhad)
  • Pro natáčení v Madison Square Garden bylo použito celkem 11 3D kamer. (AltairAhad)

Související novinky

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

07.08.2012

Na ten film už si vlastně pamatují jen znalci osmdesátkové tvorby. Jedna z prvních hollywoodských rolí Dolpha Lundgrena byl svalnatý borec s obrovským mečem jménem He-Man. Byl synem krále mystické… (více)

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama