Reklama

Reklama

Justin Bieber: Never Say Never

  • Česko Justin Bieber: Nikdy neříkej nikdy (více)
Trailer 2

Sledujte inspirující příběh úspěšného mladého zpěváka. Nenechte si ujít sondu do života Justina Biebera. Vzestup zpěváka z malého městečka v Ontariu, který se stal globálním fenoménem vrcholí vyprodanou šou v Madison Square Garden.  Kamera sleduje Justina Biebera během deseti dnů před vyprodaným koncertem v Madison Square Garden, který se uskutečnil v srpnu roku 2010. Záznam z těchto deseti dnů plných koncertů, zkoušek a v mezičase zábavy s přáteli z dětství, je proložen domácím videem, starými fotkami a rozhovory. V tomto jedinečném filmu uvidíte hudebního génia, který se nejraději ze všeho předvádí. Justin kdysi ohromil agenta v Atlantě skrz YouTube a vyletěl jako raketa ke hvězdám, jen krátce poté, co oslavil patnácté narozeniny. Jeho manažer klade důraz na Justinovu spolupráci se sociálními médii, dohlíží také na to, aby měl mladík pevnou pracovní morálku a silnou osobnost. Kamera zdůrazňuje Bieberův vzhled. Jeho maminka a prarodiče doslova září pýchou… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (174)

Michelle8 

všechny recenze uživatele

Odmyslete si, že nenávidět Justina Biebera je asi taková móda, jako to, že ho všechny čtrnáctiletý holky milujou. Odmyslete si, že nejste zrovna na popík. Všichni jsme v dětství miliovali nějaký skupiny a zpěváky a každá doba má svýho Justina Biebera. Ač jsem si taky nejdřív pomyslela, že to bude totální sr..., tak po náhodném shlénutí v televizi musím říct, že není. Filmový skvost sice asi taky ne, ale dát odpad jen proto, že Justina prostě nesnáším mi nepřijde moc fér. ()

philip.j.fry 

všechny recenze uživatele

No tak bejby bejby bejby úúú,lav bejby bejby bejby úúú...Bylo nebylo,v Kanadě vyrostl malý bíbr.Už od porodu vykazoval hudební talent a tak jeho mama roma dala na jůtub videjko,kterak ono čtyřprocentní stvoření zpívá a ejhle-producenti se předhánějí kdo líp zpracuje,miliony se jen hrnou(V tomto ohledu Bíbrovi závidím),fanynky které až dosud Bobra neznaly našly smysl života a bez něj nemohou žít,vyprodané koncerty...Jojo,ať žijí ilumináti. ()

Reklama

Handle 

všechny recenze uživatele

Tak to půjdu klidně proti proudu, i kdyby to tady mělo 0%. Můžu Vám říct, že jsem na ČSFD ještě nikdy neviděl zaujatější a NAPROSTO neobjektivní hodnocení, který vypovídá pouze o tom, kolik tu máme zakomplexovaných jedinců. Pro začátek: Biebera neposlouchám. Jeho hudba jde mimo mě, ale vyloženě špatná mi nepříjde. Pane bože, je snad úplně jasný, že celé je to dělané pro "teen fanynky" a tak se prostě tvoří chytlavá hudba pro masy. Ale když se to někomu líbí, tak proč ne? Já prostě jen nedokážu pochopit, že lidi nemůžou respektovat vkus jiných a pořád budou na diskuzích vyhledávat Biebera a dokola ho pomlouvat snad jen proto, že je to IN. Prostě když se mi to nelíbí, tak si toho nevšímám - ale někomu to hold asi nevysvětlíte, no. Po zhlédnutí tohoto dokumentu můžu opravdu říct, že jste zaujatí (a v tom horším případě jste to vůbec neviděli). Hodnotíte Justina Biebera a ne dokument. Dokument je podle mě prostě dobře odvedená práce (o čemž svědčí alespoň objektivní americká kritika - IMDb Metascore: 52%) a přišel mi zajímavý. A Justin Bieber (narozdíl od 90% "hustejch haterů" zde) se ukázal jako osobnost, která si šla za svým a splnila si sen. Opravdu dobře zobrazená jeho cesta k dosavadnímu úspěchu. Podle mě je prostě obdivuhodný, že v tomhle věku někdo dělá něco smysluplnějšího než vymetání diskoték a podobně. Fakt dokázal ve svým věku hodně (90% "hustejch haterů" nedokáže ani osminu za celej život) a už tohle si rozhodně zaslouží respekt. K Bieberovi mám neutrální vztah, ale za tohle se klidně postavím. Dokument prostě hodnotím jako velmi dobrý a dokonce i velmi inspirativní (teda pro inteligentní jedince, kteří nechtějí být zamindrákovaní nicky :)) ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Jako pohádkový dokument vynikající! Něco, jako ta o tom, kterak Vilém Brány s fotrovými miliony a vystudovaným Harvardem letoval z ničeho v garáži kontakty na Atari, než začal kartelově kurvit trh s operačními systémy. Každopádně národ, co vyprodá arénu slizkému, komerčně vyhajpovanému, vyteplenému pablbovi, si zaslouží jediné: Zakotvit do ústavy ".....and Justin for all", zdegenerovat a vymřít! A J*A*K*U*B*E, já bych s tebou na banánové daiquiri taky nešel. Měl bych totiž strach, aby mě nepotkala nějaká náhlá, anální příhoda. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Nehodnotím toho fakana. Slávu mu nezávidím, naopak je mi ho vlastně líto. On bude mít hodně zmrvený život, taková sláva se v tomhle věku prostě nedá vstřebat (mají s tím problémy i dospělí, natož děcko). Dávám mu čas tak do 30ti, maximálně 40ti, pak si prostřelí hlavu, jakožto znuděný životem. Ale k věci. Hodnotím anomálii, díky které je ten fakan slavný. Jednoduše nechápu proč. Jasně, umí zpívat, umí tančit, ale všichni víme, že pro interpreta jsou ze všeho nejdůležitější songy. Chytlavé hity, silné melodie, zažírající se pod kůži. Je plno slavných interpretů, které buď neposlouchám, nebo přímo nesnáším, ale se sklopenýma ušima musím uznat nejeden hit, že "...tohle se jim fakt povedlo" (namátkou: Lady Gaga - Poker Face, Katy Perry - I kissed a girl). Fakan nic takového nemá. Nejenom, že ten jeho žánr k němu absolutně nesedí (viděl bych to spíš na černou, starší zpěvačku, než bílé děcko), ale ty jeho pseudohity jsou jen snůška ultimátně impotentních melodií. Takové ty rozplizlé, éterické, neuchopitelné songy (kterých vymyslím za den tři prdele), zabalené do vokálních kudrlinek ala Superstar. Nepobírám. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (4)

  • Pro natáčení v Madison Square Garden bylo použito celkem 11 3D kamer. (AltairAhad)
  • Justin Bieber osobně představil pro dychtivé publikum filmový trailer v Los Angeles na jeho turné s názvem My World. (AltairAhad)

Související novinky

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

07.08.2012

Na ten film už si vlastně pamatují jen znalci osmdesátkové tvorby. Jedna z prvních hollywoodských rolí Dolpha Lundgrena byl svalnatý borec s obrovským mečem jménem He-Man. Byl synem krále mystické… (více)

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama