Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický magazín pro kutily a zahrádkáře aneb Co všechno chcete vědět o bydlení, zahradě a chalupě, ale nevíte, kde se na to zeptat. Receptář prima nápadů je pro všechny diváky, kteří se zajímají o své bydlení, tráví svůj volný čas na chatách a chalupách či se starají o zahradu. Publicistický pořad přináší řadu praktických rad a návodů včetně bohatého obrazového materiálu.

Receptář prima nápadů si v letošní sezoně připravil pro diváky celou řadu nových stálých rubrik. Těšit se tak mohou na zahrádkářskou poradnu, kterou je provedou Ludmila Dušková a Jan Kopřiva, na inspirující tvoření s Šárkou Rooyou nebo veterinární poradnu s doktorkou Míšou Riedlovou. Rozmanitost témat přinese i Listárna, která kromě botanických dotazů zodpoví i ty stavební, veterinární nebo rostlinolékařské. Samozřejmě nebudou chybět ani oblíbené soutěže a pořadem bude i nadále provádět sympatický moderátor Oldřich Navrátil. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Paní Jana nám poslala jabko. Ale jaký jabko! Pohleďte, jabko od paní Jany. To je teda jabko. Paní Jano, děkujeme vám za zaslané jabko a recipročně posíláme kalendář, dle kterého zcela jasně pochopíte, kdy nejlépe sklízet jabko. Přema od časů, kdy sázel na zahradě mrtvé ukrajince, překonal problém se sliněním a fifláním prostě tím, že si nechal poupravit protézu. A od té doby může opět fundovaně poradit hlínožroutům, jak na to. Pro cílovou skupinu patrně přínosný projekt. Jste-li tedy jedinec, který nutně potřebuje z petky a vysloužilého žehlicího prkna vytvořit drenážní jímku, nenechte se prosit a pohleďte na bednu. Za pár let se řešení zajisté dočkáte. ()

Macintosh 

všechny recenze uživatele

Jak si z kravských hoven postavit vilu, proč začít spořit na důchod již v pěti letech, nebo jak fungují prášky na spaní. To vše a mnohem víc se dozvíte v Receptáři prima nápadů Přemka Podlahy, jakožto jediného Čecha kterému jeho jméno ovlivnilo život, a tak dodnes radí a je mu raděno od zemědělců a zedníků, ovšem jeho rodiče sice byli vizionáři, ale nepočítali s tím, že ten komunismus jednou skončí. A tak by měl pan Podlaha spíše přemýšlet o receptu, jak se opatrně zahrabat někam do prdele, aby při tom létalo co nejméně bulvárních sraček. ()

Reklama

Aidina 

všechny recenze uživatele

Jsou znělky a znělky. K těm, co se natrvalo usadí v hlavě a za živýho Boha nejdou vymazat patří i Mládkův chalupářský šlágr oznamující, že je neděle odpoledne:“ Sousedovic Toníček nemá žádný koníček, ruce jdou mu dozadu, on je zkrátka pozadu. Pro alkohol nežiju, nekouřím a nepiju, šlechtím plané jabloně, furt se hrabu v záhoně…“. A pak přichází Přemek Podlaha a burza nápadů může začít… co třeba z nefunkční pračky udělat sekačku a nebo naopak? ()

Braddy

všechny recenze uživatele

Popravdě mě už delší dobu udivuje, že se na Česko-Slovenské FILMOVÉ databázi hodnotí pořady typu Receptář, o vaření, nebo zpravodajství. Upřímně, co na tom hodnotíte? "Herecký výkon" moderátora? "Výpravu" studiových kulis? Scénář, kameru, režii?? IMHO já bych tyto druhy televizních pořadů z CSFD zcela vyjmul a nechal zde jen ty televizní počiny, které mají alespoň nějaký umělecký záměr. ()

Desmi 

všechny recenze uživatele

Přemet Prkenná Podlaha každým rokem uvadá jako květinky o kterých rozpráví. Pořad je zaseklý již roky na stejném bodě a cílí stále na tu samou generaci, která stárne společně s ním. Nedávno jsem omylem na tenhle pořap přepl. Přemet právě fundovaně hovořil o kilové mrkvi, jenž mu zaslala na fotografii nadšená divačka. Dospěl jsem k názoru, že je lepší šňupnout kilo substrátu, než koukat na Přemdu a mrkev. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama