Reklama

Reklama

VOD (1)

Nejzábavnější seriál o hledání pokladů na kanále HISTORY® je zpět a kupci jsou připraveni na další napínavou akci. Jedná se o zvláštní druh hledání pokladů, kde – pokud máte štěstí – vám obsah opuštěného skladu může vydělat majlant. Kupci jsou různí, od dvacátníků hledajících zábavu a vzrušení po manželské páry, jimž jde o rychlý a tučný výdělek, a všichni jsou připraveni udělat z toho pořádné drama. Cokoli je možné, když kupci zvažují, zda ten který sklad stojí za koupi... a jak vysoko jsou připravení jít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

beso74 

všechny recenze uživatele

Šablonovité, po zhliadnutí tretej časti nudné. Každá jedná časť sa uberá týmto smerom, najprv sa skupina podivínov stretne, sem tam na seba zagáni a ponadáva, potom sa pustí do draženia, najčastejším slovným spojením je "PO PRVÝ KRÁT, PO DRUHÝ KRÁT, PO TRETÍ A PREDANÉ" potom začne vybaľovanie ako spod vianočného stromčeka, nasledované ocenením jednotlivých vecí a počítaním zisku, ak sa nejaký kumuluje... Kto nahrabe najviac (aj keď je hodnota práve nadobudnutého majetku čisto hypotetická, pretože dané predmety ešte treba následne predať a predajná cena sa nemusí pohybovať v tom rozpätí, ako bolo uskutočnené ocenenie), stáva sa víťazom. Pravda, do najbližšie otvoreného kontajneru. Podčiarknuté, sčítané, nekonečná dokumentárna soap opera, kde hlavné postavy príliš inteligenciou neoplývajú a ich krásu a charizmu radšej rozoberať nebudem. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Společenstvo slizkých, ukoptěných a pitomoučkých počišťovatelů, kteří sami sobě nalhávají, že jsou seriozními obchodníky s antikvárním zbožím, vzalo zavděk přivýdělkem od televizní mašinérie. ,,Dokument" dokáže strhnout, byť jsme nuceni sledovat supy, jak hodují na mršinách cizích, z neznámých důvodů opuštěných majetků, tedy životů, vzpomínek a věcí, do nichž kdosi promítal své touhy. Onou návykovou částí, díky které si toto vpouštím do pokoje, je zlatá horečka, nebo snad napětí před rozbalováním vánočních dárků, které na vás při průzkumu opuštěného skladu dolehnou. ()

Reklama

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Barry Weiss je to nejlepší, proč se na tento pořad dívat. A Brandi ... no do porna s ňou a hned za ní Casey. Ale teď vážně, jako reality show je to zábavné a chytlavé. Ano, je to částečně fejkové jako PawnStars ale ten fejk spočívá spíš v tom odhadování hodnoty nalezených věcí. Samotné aukce a hlavně obsah kójí fake není, takhle to tam prostě funguje, byť spousta aukcí probíhá online na netu. Nemáš prachy na zaplacení, smůla končíš a jdeme do dražby. A pokud někomu přijde divný, že se v kóji můžou najít obrazy za několik mega, no je to neuvěřitelný ale i to se stává. Po shlédnutí spinoffu z Texasu zvyšují hodnocení, i kvůli sympatiím ke zdejším dražitelům. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Stačil mi jeden jedinej díl a zamiloval jsem se, totálně a bezmezně jsem se zamiloval! Každé odemykání garáže či skladovacího boxu prožívám úplně stejně jako jejich noví vlastníci a jsem vždy naprosto ohromen, co se najde v obyčejné krabici. Například v boxu za 400$ kde na první pohled je jen sporák a starý kuchyňský nábytek se najde krabice se sbírkou mincí v hodnotě 6000$. Nebo v jiném za pár stovek najdete TOP4 sbírku komixů za 130 000$, neskutečné, dechberoucí, MILUJU TEN WOW FAKTOR!! ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Typical american assholes. Věta, kterou německý recepční ohodnotil rodinku Griswoldů, sedí i na účinkující v této "reality show". Je tu pár tlusťochů, kteří si zvedají ego vzájemnými urážkami. Jeden zastydlý puberťák a MILFka, která mu dělá chůvu. Většinou pozitivně naladěný nigga, kterého by ve filmové verzi hrál Anthony Anderson. Mary, která obvykle koupí ten nejhorší crap, ale občas na něm vydělá. To se obvykle nedaří extravagantnímu staříkovi Barrymu, který přeplácí kóje, aby mu neuteklo nic, co by chtěl přidat do svých sbírek. Stejně jako u zastavárníků i tady je zajímavější zboží než samotní účinkující, ale protože Chumlee a spol. jsou o něco zábavnější, tak tady dávám o 1 * míň. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • V jednom sklade sa našla dokonca urna s popolom psieho miláčika. Ostatky boli vrátené majiteľovi. (Raccoon.city)
  • Zběratel Barry je jediná postava, která si část vydražených předmětů nechává, ostatní se téměř vše snaží prodat. (dmk)
  • Jedna z kójí bola plná obrazov a modelov ľudských rúk. Bolo to tak zvláštne, že sa producenti relácie rozhodli tento sklad radšej neukazovať. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama