Reklama

Reklama

Life Cycles

Trailer
Dokumentární / Sportovní
Kanada, 2010, 47 min

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

Torgal 

všechny recenze uživatele

V prvom rade - inak ako vo Full HD nemá zmysel tento polodokument pozerať. Vizuálne je to totiž neuveriteľné žrádlo, ktoré by som púšťal v obchodoch s televízormi ako prezentáciu HD obrazu. Každý záber je perla a hudba všetky tie neskutočne precízne zrežírované a natočené scény geniálne podfarbuje. Komentár dojem neustálou glorifikáciou bicykla ako najlepšieho vynálezu všetkých čias trochu zhadzuje, no takto opojený audiovizuálnou stránkou som ešte nebol a tak musím ísť s hodnotením na plný počet. A to nie som nijaký fanúšik bicyklovania. 9/10 ()

MTHRFCKR 

všechny recenze uživatele

Největší zklamání Expediční kamery 2012. Přes 40 minut z počátku líbivých obrázků, které po několika minutách už začnou lézt na nervy. Celý dokument mi přišel spíše jako krátký vlastivědný film plný krásných přechodů a proměn přírody v průběhu kalendářního roku doplněný sem tam nějakým tím trikem na kole. ()

Reklama

Nemik96 

všechny recenze uživatele

Právě jsem dorazil z dokumentárního festivalu, kde jsem převážně jel h kvůli Life Cycles. Zážitek to byl parádní naprosto vyšperkované kamery kdy se záběry upínaly na ty nejmenší detaily. Změny prostředí kdy se střídaly roční období byly dechberoucí a hýřily barvami až mi z toho slzely oči :) Poslední věcí kterou nesmím opomenout byl soundtrack který zrovna poslouchám při psaní tohoto komentu a nemůžu se ho nabažit. 5 hvězdiček nedám jen proto že jak již se tady pár lidí zmínilo, koment filmu byl tak trochu zbytečný stačila by hudba. Za mě 4****. ()

tarponko 

všechny recenze uživatele

Pekný dokument s fakt prenádhernými zábermi a scenériami. Čo mi však trochu vadilo boli v niektorých prípadoch spomalené zábery a miestami som sa aj nudil. No nič to neuberie na nádhere a na filmovom zážitku či už pre niekoho kto ide na bicykli občas do obchodu alebo pre niekoho kto sa v oblasti bikov pohybuje dlhšiu dobu. Príjemná, dych berúca oddychovka :) ()

exitak 

všechny recenze uživatele

Pro někoho možná srdcovka, pro mě rádoby líbivý dokumentární snímek o kole, který chce ukázat možná až moc najednou a přitom komplexita celého vyprávění zanikne v nudných komentářích a vysekaných "wow" scénách. Mohlo to být více dynamické, více komplexní. Znovu už bych se na to nepodíval, protože informační hodnota mizerná a co se týče akčních scén, je spousta dynamičtějších a atraktivnějších snímků a i když nemají skoro hodinovou metráž, jsou pro mě zajímavější, možná právě proto. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Na rozdiel od ostatných mountainbikeových filmov bolo k Life Cycles špeciálne skomponovaných sedem skladieb, vďaka ktorým sa mohli jednotlivé sekcie upraviť presne ako bolo zapotreby. (Eoin)

Reklama

Reklama