Reklama

Reklama

Life Cycles

Trailer
Dokumentární / Sportovní
Kanada, 2010, 47 min

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

Adrai 

všechny recenze uživatele

Už jsem si letos dokumentárně zasportoval u Art of Flight a That's It, That's All, takže to chtělo něco do třetice - nejlíp z jiného odvětví. A pak jsem narazil na tento kousek, ze kterého jsem dostal to co v obou zmiňovaných snímcích - úžasná místa (člověk neví jestli to náhodou není přírodopisný dokument), skvělou hudbu, dech beroucí záběry ... jedním slovem krása. ()

mi-ib 

všechny recenze uživatele

"Nehledě na to, jak dobře stavíme věci. Nehledě na to, jak moc je milujeme. Jako všechno ostatní z jakéhokoli důvodu. Jsou síly, které to všechno chtějí odnést pryč." Z části filosofický, z části motivační, z části ekologický a z části o MTB. Snímek byl pro mne, jako rekreačního cyklistu, jen průměrně zábavný. I těch nejhezčích záběrů přírody když je moc, tak trochu omrzí. Ale některé myšlenky vyřčené ve filmu se mi líbili a celkem sedli. Taková pěkná kolová jednohubka. ()

Reklama

nerez 

všechny recenze uživatele

Ó, to je krása, skvělé skvělé záběry atd. vážně to mám hrozně rád, ALE! to, co tam povídá ten chlápek je absolutní nechutná (a tady si s vaším velkým prominutím dovolím být poprvé (a doufám, že i naposled) za své "působení" na ČSFD sprostý) sračka! Fakt mi to těma pseudofilosofickejma blbostma hrozně kazí. Bylo by mnohem lepší, kdyby tam nic neřikal. Jinak fakt paráda... ()

DanielP. 

všechny recenze uživatele

Jako dálkový cyklista nejsem zcela fanda Mountain Bike ( MTB )- Down Hill ( DH ) cyklistiky, stejně tak nejsem fanda přestylizovaných záběrů jako jsou v tomto dokumentu. Ale přesto všechno je to dokonale sladěné a společně s výbornou hudbou a velmi dobrým komentářem toto všechno tvoří velmi kvalitní snímek, který na mě působil velmi odpočinkově. ()

Neuge 

všechny recenze uživatele

Technicky brilantní kousek. Nejedná se sice o klasické bikerské video, ale na druhou stranu se tím stává přístupnějším pro širší publikum. Pakliže si chce někdo pochutnat na fantastických obrazových orgiích, například při předvádění novéhu fullHD televizoru přátelům...ideální volba. Obsahově trochu prázdné...ale já jsem biker, tady jde objektivita stranou! ;-) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Na rozdiel od ostatných mountainbikeových filmov bolo k Life Cycles špeciálne skomponovaných sedem skladieb, vďaka ktorým sa mohli jednotlivé sekcie upraviť presne ako bolo zapotreby. (Eoin)

Reklama

Reklama