Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Životopisný film Lotte a Hansa Hassa a jeho 2.ženy, on bol otápač, dokumentarista, 50te roky. Film je plný pekných exteriérov, podfarbený romantikou, nechýba ani dobrodružný aspekt... (oficiální text distributora)

Recenze (2)

DrifterSoul 

všechny recenze uživatele

Životopisný film o rakouském průkopníkovi hlubinného potápění, mořském biologovi a ekologovi. Centrální  postavou je zde ovšem jeho budoucí druhá žena Lotte, v podání skvostně přitažlivé německé herečky a zpěvačky Yvonne Catterfeld, (narozené v Erfurtu). Film je přeplněn pěknými záběry krajiny u Rudého moře (pod i nad hladinou). Bohužel, jednání postav a děj nese typické charakteristiky německých/rakouských sladkobolných filmů (např. typu "Doktor z hor"), plných dávky naivity a předvídatelnosti. Ubírá mu to na přesvědčivosti. Škoda. (Viděno na ÖRF.) ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Tento film nebol až taký romantický ako je uvedené v žánri pod názvom. Bol viac životopisný a vlastne až na konci som zistila, že Hans Hass existoval naozaj, ktorý sa nedávno, vo veku 80.rokov ešte potápal pri Maledivách, aby preskúmal následky tsunami. ()

Reklama

Reklama