Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Desetidílný humorný seriál z produkce Different z prostředí smyšlené sevillské čtvrti Los Banderilleros o životě mladých lidí, kteří jsou převážně bez zaměstnání. Většina postav má nějaký vztah k drogám nebo zločinu a všichni se snaží uspět v životě i ve čtvrti jak nejlépe umí. (Jeroneemo)

Recenze (11)

jonyyy 

všechny recenze uživatele

První díl je naprosto špičkový, ale ty následující už mu nestíhají a háží seriál do průměru. Což je na druhou stranu na webový počin úspěch. ()

OughJay 

všechny recenze uživatele

Malviviendo... Překlad tohoto kruciálního slovíčka, jež zní v češtině živoření, vypovídá o tomto počinu téměř vše. Zpočátku jsem mu udělil 4* a upozorňoval na báječný intra parodující mnohem známější a proslavenější seriály. Po dvou sezónách musím říct, že má tento nízkorozpočtový klenot mnohem dalekosáhlejší význam. Nejde jen o to, že se parta lidí dala do kupy a začala velmi levně točit seriál, za jehož kvalitu by se nemuseli stydět ani v Hollywoodu. Oni ho navíc točej o svojí čtvrti, svejch životech a přesto se zdá být studnice jejich nápadů nevyčerpatelná. Krom toho všeho si nesmírně váží všech svých fanoušků a zcela po právu si žijí svůj sen. Dalo by se říct, že jde o seriálovou verzi Big Lebowskiho. Počet flákačů je tu totiž přímo úměrný počtu postav a tomuto počtu je také zároveň přímo úměrná výsledná zábava. Pokud někdo ještě ke všemu studuje španělštinu, tak jako já, hodí se seriál naprosto výtečně k procvičování slangových výrazů. Lidé z produkce byli dokonce tak ochotní, že mi poslali veškeré dialogové přepisy. Není seriálu, kterého bych si momentálně vážil víc... Negro: "No todos somos yonkis." // "Ne všichni jsme smažky." ()

passat 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláští seriál, z ne příliš často točeného prostředí se skvělou kamerou, obsazením, hudbou... no asi vším. 80% ()

matt85 

všechny recenze uživatele

Zatím pět... vtip s gaučem nezapomenutelný... EDIT: Po "Prison Break" díle musím jen potvrdit a doporučit. Skvělé zpracování, vtip a fakt, že to je vlastně pocta hned několika slavným a kultovním výtvorům. ()

Pepper_x 

všechny recenze uživatele

Konečně počin, co stojí za komentář. Je vidět, že i bez kapsy narvaný chechtákama se dá vytvořit vynikající dílo. Vykreslení charakterů brilantní, parta flákačů, kde nikdo nemá daleko ke španělský verzi Dude z Big Lebowskiho. Khakiho si snad nejde nezamilovat. Přidáme prostředí španělskýho ghetta, narvem k tomu hudbu, která bere dech a na světe je seriál, kterej má koule. Ne jednu, ani dvě, ani tři, ale tři pořádný koule. ()

the.trooper 

všechny recenze uživatele

Skvělá zábava . Partě nadšených mladých filmařů se povedl skvělý počin . Občas se v některých postavách dokonce vidím . Zde je názorně vidět , že ohromný rozpočet , stádo režisérů , maskérny a další vymoženost jsou vlastně k ničemu . Před tímto se opravdu klaním . ()

S.v.T 

všechny recenze uživatele

Bláznivá kombinace "My name is Earl" a "Misfits", kde si těžko vybírat, která z postav je vlastně "ta moje oblíbená". Kleptoman trpící narkolepsií, drogový dealer, věčný prvák na univerzitě bydlící v karavanu a bývalý voják na vozíčku - už jen výčet těchto postav slibuje originální zábavu. Přidejte slušnou spoustu nadávek (co do nich toho španělština oproti češtině pravda nemá moc co nabídnout, ale jejich kadence je asi "ra-ta-ta-ta-ta-ta"). Takže ne jedna, ne dvě, ne tři, ale tři hvězdičky ze tří! ()

SedmiKraas 

všechny recenze uživatele

Tak Malviviendo mě na videacesky.cz uchvátilo hned. První řada která byla na serveru nahraná když sem seriál začal sledovat, sem hltavě odledoval asi během 3 dnů. 100% naprosto dokonalý web seriál. "Ani jedna, ani dvě, ani tři ale tři." ()

Reklama

Reklama