Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (240)

plakát

Královna kvízů (2023) 

Není to žádný superchytrý převratný biják. Ale pokud hledáte feels-good buddy (nebo spíš gal) movie, tak se vám bude líbit. Svůj účel splnil na jedničku.

plakát

Papežův vymítač (2023) 

V rámci žánru je to pecka. Myslím teď žánr hororové komedie, takový dospělejší Scary Movie. Bát se asi moc nebudete. Ale rozhodně doporučuji!

plakát

Spider-Man: Bez domova (2021) 

Naprostá pecka. Od trailerů a sem tam leaků jsem čekala něco úplně jiného. Za mě určitě jedna z nejlepších Marvelovek!

plakát

Dobrý doktor (2017) (seriál) 

Čtyři hvězdičky dávám za první tři série. To co předvedli na konci 3. série mě donutilo přestat sledovat tenhle seriál. Naprosto nelogické a trapné finále. Nicméně to, co se tam dělo předtím bylo napsané relativne dobře a zábavně.

plakát

Není čas zemřít (2021) 

POZOR, SPOILERY!! Jedinýho Bonda, kterýho jsem předtím viděla, bylo Dnes neumírej. Tady se mi líbilo obsazení, hudba, proč tedy nezkusit. Když už nic, tak tam přeci aspoň budou dobré akční scény, pěkná auta a sem tam nějakej vtip. Jak jsem se mýlila. Bylo utrpení koukat na (jindy skvělého) Craiga, který nevypadal, že by ho to aspoň trochu bavilo. Navíc už vypadá dost staře na to, jak byly jeho scény (a celkově) film koncipován.  Z technologií ve filmu mi vstávaly vlasy hrůzou. Viděla jsem čisté scifárny i céčkové filmíky, které byly z hlediska technologií mnohem uvěřitelnější a realističtější než tohle. Nanoboti, kteří se přenášejí dotykem??? USBčko "a disk je kompletní"? Zabrečela jsem. Nicméně hodně mě bavil Rami Malek, je to prostě skvělý herec. Ana byla taky super, i když je tam asi jenom na deset vteřin, zaujala víc, než dvě hodiny Craiga. Nová 007 většinou jenom koukala a nic nedělala, občas prohodila vtipnou hlášku, ale zaujala, s větším prostorem by mohla přinést něco svěžího. Zápletka ohledně zbraně byla neuvěřitelně klišoidní. Stejně tak "vypnutí" všech záporáků stisknutím jednoho tlačítka (jak příhodné). Abych to shrnula, čekala jsem alespoň slušnou akčňárnu, když už nic, a bohužel jsem dostala nepovedený dvacátý pátý díl Rychle a zběsile.

plakát

Černé zrcadlo - Arkangel (2017) (epizoda) 

Spoilery!! Mohl to být dobrý díl o zajímavé technologii, ale natočen podle mě nesmyslně. Naopak je dobře, že ji matka sledovala. Aby v patnácti dělala takový věci, tak to si zasloužila mnohem víc než sledování (navíc první kdo tu důvěru prolomil nebyla matka). Kdyby se holce něco stalo, tak bude ještě děkovat. Takže za mě fakt slabá epizoda.

plakát

Pokémon: Detektiv Pikachu (2019) 

Dvě hvězdičky čistě z Pokémonovské nostalgie a díky Reynoldsovi. To je tak předvídatelný film a ty neustálé "vysvětlivky" pro asi hloupější diváky, to se fakt nedalo. Jo a ještě půl hvězdičky za Billa.

plakát

Králíček Jojo (2019) 

Takže, dámy a pánové, můžu říct, že Jojo Rabbit je snad nejlepší film posledních několika let. Nečekejte komedii na odlehčenou. Naopak během toho filmu vystřídáte snad všechny emoce, co jdou. Dokonce i závěrečné titulky stojí za zhlédnutí :). Dávám plný počet 5 ze 7.

plakát

Joker (2019) 

Škoda, že to napasovali na Batmana, myslím, že původní verze no-name klauna, který nepatří do DC univerza, by byla lepší. Ale i tak jde o naprosto výborně natočený film.

plakát

Nabarvené ptáče (2019) 

Tenhle film je děsivý. Děsivý, protože si hovíme ve svém teplíčku a říkáme si, jak to, co se děje na obrazovce, je strašné. Přitom se to dělo ani ne tak dávno. V některých zemích se to děje i nyní. A hrozí, že se to brzo v budoucnosti bude dít zase i nám...