Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Ruby Carterové (Mae West), varietní umělkyně s nechvalně proslulou minulostí, která se zamiluje do obdivovaného boxera Tigera Kida (Roger Pryor). Minulost Ruby je hodně divoká, od krádeží přes podezření vraždy, sice nikdy neskončila ve vězení, ale to trenérovi Tigera stačí na to, aby se snažil Ruby z mladíkova života odehnat. Vymyslí, jak ty dva rozdělit, což se mu daří, následky jsou však velké... (Zetwenka)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Ammit 

všechny recenze uživatele

Mae West si napsala scénář. Se svým typickým pochodováním místností a mírně arogantními narážkami vládne celému filmu. I když... Kdo viděl jakýkoliv film s Mae West, viděl je všechny. A to proto, že Mae West hraje všude jakousi nablýskanou verzi sebe sama. Zábavné to jistě je, objevné nikoliv. Kdo neuvidí, sobě neškodí. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (3)

  • Film byl na konci května roku 1934 dodán výboru pro záležitosti filmových studií, ale již v červnu byl zamítnut Produkčním kodexem, pro „divoké a chtivé polibky“, dále vadila hříšná reklamní kampaň. Aby film vyhovoval, musely se upravit scény, i tak je poznat, kde cenzoři „řádili“ z nelogičnosti scén a i samotného závěru. Dále se musel změnit název filmu. Konečná verze se pak mohla uvádět v celých USA. 
    Avšak Legie ho stejně odsoudila se vším všudy a zakázala ho pro všechny své katolíky. (Zetwenka)
  • Původní název It ain't no Sin vycházel z původního námětu Mae West, pro pikantnost byl změněn na Belle of the Nineties. (NinadeL)
  • Mike Mazurki v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)

Reklama

Reklama