Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsou místa, kterým je lepší se vyhnout. Skupina studentů cestuje do odlehlé posvátné země amerických indiánů, aby mohli nasbírat materiály pro školní práci na téma o indiánských tradicích. Bažinatá oblast daleko od civilizace byla po staletí využívána jako místo soudu a trestu pro vrahy. Země samotná má magické schopnosti. Umožňuje mrtvým přijít zpět a ztrestat viníky. Začínají se dít prapodivné věci a hrůza obklopuje studenty ze všech stran. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem béčko, takže mně tohle déčko značně šokovalo. Já mám rád hloupá béčka, která jsou svojí pitomostí, naivitou a neumětelstvím vlastně velice vtipná a proto čas od času . Průser ovšem nastává, když je to tak pitomé, že to už ani není vtipné. Začátek mně jako bývalého archeologa lehce zaujal, přeci jen...dávné indiánské pohřebiště atd... Jenže hned jak došlo na úvodní popravu v roce 1700 jsem začal úpět, pak mne lehce uchlácholila krásná cesta na kánoích zeleným pralesem... Od vylodění to už bylo jen a jen špatné. Nebylo tam ani zbla jakékoliv originality, nic. Tupé prázdné, laciné, hrozné. ODPAD ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Vlastně tak nějak nevím, za co ta jedna hvězdička. Poměrně omletý námět se všemi klišé, které k němu patří, což by zase tak nevadilo, ale podaný s takovou, ale kurva takovou kadencí nesmyslů a krávovin, že jsem se nesmál. Ne, nesmál jsem se, jelikož k smíchu to rozhodně není. Scénu se světlicí budu mít v paměti ještě dlouhou dobu. Nevím kdo měl větší sračku místo mozku, zda scénárista, či režisér (každopádně oba mají v hlavě čokoládového pyré přehršel), ale taková přehlídka se jen tak nevidí a že jsem i horších sraček viděl dost. Zeck (Zack, co já vím) u mě s přehledem vyhrává cenu "Největší kokot jakého jsem poslední dobou ve filmu viděl". Zajímalo by mě, každý jistě zná pár lidí a teď si s nimi někam vyjedete... SPOILER tam se tak nějak zjistí, že jsme celkem dobrá parta, jeden udusil matku polštářem, druhý dal pacientovi naschvál špatný lék s následkem smrti, prostě taková prima parta do nepohody. To je fakt nemožné. Mimojiné, nic proti psům, ale povýšit zabití psa na stejnou úroveň jako vraždu člověka mi příjde poněkud... fanatické. Mimoto, útok psa (pro zkušeného diváka naprosto očekávaná lekačka) a jeho trhání krku bylo fakt trapné. Kdyby aspoň nešlo tak okatě vidět, jak je jeho držka umělá. KONEC SPOILERU. Prostě hrozně blbý film. Ve všech směrech. Ochotnický soubor z Horní Suché by to zahrál lépe. A ta světlice, ta mi vrtá hlavou, chápu že lidi panikaří, ale udělat tohle?! K čemu? Já to nechápu. Já nevím, je to stejná blbost, jako by si při automobilové honičce zničehonic zajela všechna auta na benzínku. Z toho filmu mě bolí mozek. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ja som spokojný. Kvalitný béčkový horor odohrávajúci sa v zaujímavom prostredí indiánskeho pohrebiska. Najviac sa mi páčili masky duchov a vcelku krvavé vraždy, dokonca sa dalo aj slušne zľaknúť. Samozrejme aj tu sa objavilo zopár nezmyslov, napríklad pri scénke so svetlicou som vybuchol smiechom, ale to už k takýmto béčkam patrí. Nečakal som nič a dostal som veľa, takže trošku nadvihnem hodnotenie. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Podle Imdb jsem čakal něco fakt parádáního, ale dostal jsem strašně nemastnej neslanej horor. Ne že by byl špatnej ale přišlo mi že je strašně špatně natočenej. Ale pár scén jako třeba všechny scény se psem jsou parádní. Ale prostě tomu strašně chybělo. A divákům doporučuji vydržet těch uděsných prvních 10 minut. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Film se k nám dostal díky mé „oblíbené“ DVD Edici a já byl připraven na nejhorší. Tentokrát jsem však docela mile překvapený, protože na rozdíl od většiny uživatelů na CSFD já jsem byl "celkem" spokojený. Posvátná a především indiánská místa/pohřebiště ve filmu patří mezi moje nejoblíbenější. Již samotný začátek dokázal upoutat mou pozornost navozením poněkud stísněné atmosféry, která ovšem příliš dlouho nevydržela. Jakmile se totiž na scéně objeví naše bandička studentů jde veškerá vážnost stranou. Charakteristika jednotlivých postav je různorodá jako noc a den. Hlavní prim zde hrají dvě pohledné dívky, které ovšem dokáží zaujmout především svým vzhledem nežli hereckým talentem. To se už bohužel nedá říct o jejich mužských protějšcích. Většinu děje se většina z nich chová dost nepřirozeně, což mi vadilo asi nejvíc. Bylo nad slunce jasné, že o žádné svatoušky nepůjde a tak jsem bedlivě vyčkával, s čímže se to tvůrci vytáhnou. Ve chvíli kdy se ozve jejich černé svědomí a dožene je jejich minulost konečně značně oživí skomírající děj i atmosféru. Sorry ale laciné hlášky a pár sexistických narážek na mě moc velký dojem neudělalo. Některé scény z minulosti však již jo. Přestože jde jen o kratičké záblesky, kdy má divák šanci sledovat proč musí být postavy potrestány. Závěr filmu se ovšem moc nepovedl a přestože se nekonal happyend, tak jsem zůstal lehce znechucený. Když už tomu obětujete devadesát minut svého života, tak očekáváte důstojné zakončení. Dalším důvodem ke kroucení hlavou je i místy hodně děravý scénář. Teda co děravý, spíše stupidní jako prase. Lze zde vidět několik naprosto nelogických věcí, stejně jako jistou gumovitost (viz prokousnutí hrdla umělou tlamou) atd. Právě tyto prvky mě odrazovali od průměrného hodnocení, které chci dát asi nejvíc. Jenže když už jste od DVD Edice viděli tolik sraček, musíte sem tam udělat výjimku a nějaký ten film vyzdvihnout nad ostatní. 5/10 ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama