Reklama

Reklama

Ženy na cestách

(pořad)

Obsahy(1)

Přestaňte o cestování jenom snít a vydejte se s námi na místa, která jste toužili poznat. Nevadí, že neovládáte cizí jazyky či se bojíte létat a v mapě se vůbec nevyznáte. Pojeďte na vysněná místa nejdřív s námi, hned teď – a pak se vydejte ve šlépějích našich Žen na cestách. Poznejte nádherná zákoutí, lákavé pláže, starobylá města i divokou přírodu. Společně s námi navštivte nejen Evropu, ale i Asii a Afriku. Následujte naše dvě odvážné cestovatelky, naprosto odlišné vzhledem i náturou, jak se vydají do širého světa zažít okouzlení z historických památek, ale i exotická dobrodružství. Naše průvodkyně pozvou diváky na Mallorcu, Kapverdy či Rhodos, ale i do Keni, Zanzibaru, Rakouských Alp nebo Maroka. (TV Prima)

(více)

Recenze (90)

Marwinek 

všechny recenze uživatele

Není to dokument ani cestopis, je to docela příjemně udělaná reklama. Chcete jet na dovču na kanáry? Kouknete jak si to tam užily holky, jak to tam vypadá, co by se tam dalo dělat. Prostě profi video z dovolený. Pokud to chce někdo srovnávat s Michelem Palinem, je trochu mimo :-) U mě za 4. A k výběru Zlatuše a Adély - no šak takovýhle "holky" na dovolený jezděj :-D ()

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Cestovanie milujem, ale táto "show" je nehorázna chujovina! Nič proti cestujúcim ženám, no tieto dve sa doslova po celý čas predbiehajú v trápnosti. Síce tie miesta, ktoré navštevujú sú krásne, kultúrne a historicky hodnotné, ale ich afektované a infantilné správanie hraničí s demenciou. Otázka znie, či to len hrajú, alebo naozaj sú až tak veľmi šľahnuté (asi skôr to druhé, lebo až takto sa to zahrať rozhodne nedá). Výpovedná hodnota ich "cestovania" je tak 5%, aj to je skôr len vďaka zásahu "rozprávača". Je to nehorázne pohŕdanie cestovaním, keď jednu z mála relácii o cestovaní na československom trhu dostanú akurát takéto dve ... ehm, ako to povedať, aby som som nebol vulgárny? (veď viete). ()

Reklama

StarsFan odpad!

všechny recenze uživatele

Asi tak zábavné, jako kdybyste sledovali domácí video člověka, kterého neznáte. Asi tak poučné, jako kdyby ono video natočil někdo, kdo do zahraničí zavítal poprvé v životě a kdo se během celého pobytu téměř nepohnul z lehátka u bazénu. Neberte si to špatně, nápad pojmout dokument jinak než natočením několika hezkých scenérií, ke kterým ve studiu profesionálně namluví komentář nějaký herec, rozhodně není špatný; ostatně Stephen Fry cestující po Americe je toho důkazem. Bohužel k tomu ale potřebujete průvodce, který je inteligentní, který umí lidi zaujmout a jehož putování bude vyznívat více individualistickým dojmem než "strávil jsem dva týdny ve Španělsku s cestovní kanceláří". ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Zlatuše a Adéla. Čo to je? Nestačím sa čudovať. Koho napadlo poslať do sveta dve škaredé, prestarnuté, nahlúplne husy a točiť s nimi cestopisný, dokumetárny seriál? Destinácie, ktoré navštevujú sú sice zaujímavé a krásne, ale keď tam vidím niektorú s tých dvoch megier, tak vždy musím urýchlene prepnúť na iný kanál. Jedna pred druhou sa priedbiehajú, v tom ktorá z nich predvedie ďaľšiu trapnosť alebo trepne väčšiu sprostosť. Pod lákavým názvom "Ženy na cestách" si predstavujem niečo úplne iné. Toto je odpad! ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Z cestopisných dokumentů to je jednoznačně jeden z nejslabších, o tom žádná, ale stále to je cestopisný pořad v kterém se najde dostatek zajímavostí a krás světa. => Když tomu někdo sype odpady, tak kritizuje i vše kolem krás světa a to je moc hrubé. Co se ústředních postav týče, tak Zlaťuše je strašná .... jede do ciziny a neumí ani slovo anglicky, snaží se všude mluvit česky nebo jen tupě zírat. A když promluví, tak světe div se 1.z Ostravy = její mluva je šílená, a 2. mluví strašné bláboly. Adéla je jednoznačně lepší, minimálně umí jazyk snaží se usmívat a něco málo umí. Ani jedna není moc dobrá průvodkyně, což nejvíce sráží tento dokument. 2z5 ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama