Reklama

Reklama

Moje ségra má prima bráchu

  • USA The Skeleton Twins (více)
Trailer

Maggie (Kristen Wiig) a Milo (Bill Hader) žijí odděleně několik let. Jednoho dne oba jen o vlásek uniknou smrti a nečekané setkání je donutí zamyslet se, proč jejich životy nabraly tak špatný směr. A právě ve chvílích, které tráví spolu, pochopí, že klíč k nápravě jejich životů se skrývá v nápravě jejich vztahu. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer

Recenze (91)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Vždy keď pozerám takýto film, tak sa mi v hlave ozývajú slová Louis C.K - white people problems. A ja to všetko beriem. Svet je zlý a je plný nepekných vecí. Všetci sme z neho strašne zmätený a občas si pomyslíme aj na ten skok z okna, ale Skeleton Twins sú zaujímavé len vďaka ústrednej dvojici. A aj to musím povedať, že Wiig aj Hader majú za sebou aj lepšie veci. Všetko je to spravené, tým presvetleným - kvázi depresívnym štýlom. Ako keby som sa pozeral znova na Palo Alto, alebo iné podobné filmy. Doslova sa mi chce z toho filmu ožrať a močiť do kvetináča. Nevyvážené a bez schopnosti naplno ukázať niečo skutočne pozitívne. Príde mi, ako keby sa jednalo o jeden z tých filmov, ktorý sa nemusí snažiť o zaujímavosť, stačí ak sa stretne scéna z druhou presne v tom správnom timingu pesničky. Jediná naozaj podarená scéna je lip sync. Inak priemer. Taký ten šedivo modrý. Aspoň že vzťahy vymenili za rybyčky. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Možná to jinak dopadnout nemohlo......... Originální název: The Skeleton Twins. Jako komedie je to slabé a jako drama je to ještě slabší. Vůbec jsem se do příběhu nevžil. Je to nezáživné. CITÁT - Sháním román Daniel Steel......... Proč mě ten konec nepřekvapil? CITÁT - Všechno kadí, že?......... ()

Reklama

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Dávam naplno, lebo "Starship" jede! Sympatická "veselohra" o triu W-H-W trocha donúti popremýšľať (ale nie hocikomu) Od "Jeho" narodenia som to spatril až teraz. Nevadí, že "indie" , aspoň viac povedal a neskrýval, ako dáky iný vytunený flák. A síce buzny na celuloide nemusím, zde bolo všetko pod kobercom. Takže veľké OKá za každé okienko. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Těším se, až budu teplej strejda." Netěšíš, Milo, ale to je tvoje věc. Mně spíš vadí něco jiného. A to skutečnost, že když si budu vybírat, jestli můj život ukončí prášky, přeřezané žíly, skok z mostu nebo utopení, tak mi s tím tento snímek neporadí. To je škoda, protože tohle všechno v něm je, ale návod nikde. A komedii jsem taky nenašel, takže jsem se znuděně díval na film o lidech v depresi a přemýšlel o tom, proč si ubližuju. Nepřišel jsem na to, ani tu depresi jsem z toho nedostal a nakonec jsem byl moc vděčný za to, že si sourozenci nesmyslně zatrdlovali na hit Starshipu, což mi nakonec jediné dávalo smysl. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Těžko definovat, jaká sorta diváků by ocenila schizofrenní drama o dvou narušených sourozencích, z nichž si každý přeje zemřít, ale každý zvolí jinou cestu do Dantova inferna. Obzvláště palčivým se stal fakt neatraktivity hlavní a všude oxidující herečky, jež by se spíše hodila do role dcery v proslulém Turínském koni, jež získal sošku Zlatého Jana Křtitele na každoročním filmovém festivalu v několika akrovém Vatikánu. 40% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Scéna u zubára bola improvizovaná. (dwdb)
  • Natáčanie prebiehalo v novembri roku 2012 v newyorskom Brooklyne a trvalo 22 dní. (Patw)

Reklama

Reklama