Reklama

Reklama

Talisman

  • USA The Lucky One (více)
Trailer 1

Loganův život ovlivnily tři vojenské mise v Iráku. Fakt, že je stále naživu, považuje za dílo náhody. Vždy unikl smrti jen o vlásek. Při první misi, když se po útoku s jednotkou shromáždili v troskách domu, tam uviděl ležet v prachu fotografii dívky. V okamžiku, kdy pro ni šel, explodoval na místě, kde stál, granát a tři jeho přátelé zemřeli. Logan si nechal snímek jako talisman a byl přesvědčený, že ho ochraňuje. Od té doby totiž neměl ani škrábnutí. Po návratu domů se rozhodl, že dívku vyhledá a poví jí o tom, jak byla jeho strážným andělem. Zjistí, že žena na fotce se jmenuje Beth, najde její adresu. Nechá se najmout do psího centra, které vede její rodina. I když mu Beth zpočátku nevěří a sama má v životě komplikací dost, rozvine se mezi nimi románek, který dává Loganovi naději, že by Beth pro něj mohla znamenat víc, než jen obrázek pro štěstí. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (290)

Reesam 

všechny recenze uživatele

Bála jsem se toho, že to bude menší parodie na High School musical, když obsadili do hlavní role Efrona, ale nebylo třeba. Myslím, že to obstál docela dobře, ačkoliv občas působil hrozně nepřirozeně. Do scénáře mluvit nebudu, příběh byl vystavěn skvěle. Taylor roli zahrála úžasně. Myslím, že krásná romantika na večer v posteli. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Pan Dokonalý (a to naprosto ve všech ohledech, když se pomine ta malá a vpravdě nepodstatná lež) a paní Osamělá aneb přesně ten typ romantického filmu, u kterého jistě leckterá divačka ráda roztaje, a aby se neřeklo, tak pro pánskou část publika tu je zas sexy hlavní představitelka, která je asi jedinou odměnou pro chudáka chlapa, kterého donutila jeho partnerka Talisman zkouknout. Jinak klišé se pěkně kupí, Efronovy psí oči se samozřejmě jen tak neokoukají a člověk se musí čím dál víc smát, jak je film hloupý a předvídatelný. Slaďárna toho takřka nejtěžšího kalibru, avšak bohužel hlavně v záporném slova smyslu, proto tedy pouze 2*, víc nemůžu a ani nechci dát. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Určitě není potřeba se nějak zásadně obrnit. I když to tak na první pohled může vypadat. Vyzpívaný a vytančený Zac se zbavil všech těch zářivých účesů a nebezpečně širokých úsměvů, hošan nám zmužněl a zatím tak nenápadně brouzdá kolem, aby už brzy s několikadenním strništěm na tváři zamotal hlavu svému andělu strážnému, který mu (jak se on domnívá) zachránil už na třetí zahraniční štaci život. S fotografií neznámé dívky se tak seržant americké námořní pěchoty dostane až k oné půvabné rozvedené matce, ale než ji poděkuje, sblíží se s jejím synem, naštve jejího bývalého manžela a ještě jeho silné paže pomůžou na psím „tréninkovém táboře“. Zbytek asi znáte.. U toho všeho nám hraje krásná hudba, sluníčko svítí víc než jindy a Zac se tváří stále nečitelně. Ale konec ironie. Ačkoliv tu máme dost předvídatelnou látku, nefunkční snahy o dramatizaci a poměrně hodně ploché postavy, žádná katastrofa to není. A to mi už dávno není šestnáct. Talisman se sice víc hodí do televize, ale že by nějak jednoznačně naštval, tak to vůbec ne.. A navíc Taylor Schilling.. hmm.. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Efron opět v roli sladkého hodného hezounka a v tomto případě dokonce i vyzrálého marináka! Příběh stojí na jednoduché zápletce, kdy marinák Logan na misi nalezne fotku ženy, díky které si myslí že zůstal na živu když jí nosil u sebe. Po ukončení mise se vrací domů s jediným cílem-najít ženu, vrátit jí fotku a poděkovat. Po dlouhé cestě se svým psem dorazí na cvičák kde dívku spatří, ale neví jak začít. Ona si myslí že přišel kvůli práci, kterou mu nabídne a Logan jí přijme! Ze začátku ho mají za podivína, když procestoval takový kus země, aby dělal pečovatele psů, ale postupně se ukáže že jeho přijmutí byl ten nejlepší krok.. Beth se do Logana postupně zamiluje a oblíbí si ho i její syn, který nemá moc uznání u svého otce, s kterým je jeho matka rozvedená! Exmanželovi začne přítomnost Logena vadit a spustí vlnu naschválů, aby je od sebe rotrhnul! Navíc Beth začne vyhrožovat, že pokud to s ním neukončí, zařídí si syna do své péče.. Ta stojí před rozhodnutím, které jí bud vezme člověka, který jí dal znovu jiskru do života a s kým se cítí štastná, nebo příjde o syna! Jak se nakonec rozhodne a co vše zaviní její ex policista, který najde fotku u Logena, kterou Beth dostala od svého mrtvého bratra?! 75% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zaca Efrona jsem zde viděl teprve podruhé a musím říct, že mi velkou radost neudělal. S Michelle Pfeiffer byl ve snímku "Šťastný Nový rok" možná nejlepší dvojicí, ale "Talisman" není filmem, který by vybočoval. Navíc uvěřit, že je Zac Efron prototypem vojáka, který se právě vrátil z Afghánistánu, tomu nevěřím. Spíš mi přijde jak typ, který se rozbrečí, když na něj někdo bafne. Neříkám, že já jsem vojenský veterán, ale aspoň si na takového nehraji. Jeho chlapecký obličej se k drsným klukům nehodí, přesto se na jeho machovství sází. Jenže film není nic jiného než schéma. Voják si od mrtvého kamaráda vezme fotku, na které je žena, do které se zamiluje. Pěšky se za ní po Státech vydá a najde ji. Stane se a ona ho zaměstná jako pomocníka na své farmě. Pokouší se o to, aby se ona do něj zamilovala, jenže problém je v tom, že je vdaná. Ale co, její manžel je přece pořádný blbec, arogantní a zlý. Hrdinný voják má tak prostor volný, navíc mu bude divák fandit, protože si mimo jiné rozumí se zvířátky i dítětem své vyvolené. Jaký je konec? Asi se dá očekávat. Nečekejte nic navíc, nečekejte skvělou romantiku, ale obyčejný průměr, který vás nejspíš nijak neohromí, ale může citlivé duše potěšit. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/09/rebelka-perfect-sense-sprosty-holky.html ()

Galerie (72)

Zajímavosti (9)

  • Vzdialenosť medzi štátmi Colorado a Louisiana, ktorú vo filme urazil Logan Thibault (Zac Efron), je v skutočnosti zhruba 1850 kilometrov. (MikaelSVK)
  • Filmovanie prebiehalo v meste New Orleans a Madisonville v Louisiane. Kostolné scény boli natočené v Abita Springs. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama