foto

Jay R. Ferguson

  • nar. 25.7.1974 (44 let)
    Dallas, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 A Stand Up Guy
2015 Club Life
Little Loopers
2014 Back in the Day
Makings of You, The
Save the Date (TV film)
2012 Talisman
2010 Vrah ve mně
2002 Year That Trembled, The
2001 Hollywood Palms
2000 Zkažená mládež
1999 Blue Ridge Fall
1998 Girl
1997 Campfire Tales
Pink as the Day She Was Born
1995 Cena lásky (TV film)
Holé lebky

TV seriály

2019 The Conners (TV seriál)
Don't Shoot the Piano Teacher (S01E10)
2018 Living Biblically (TV seriál)
David and Goliath (E13)
It Is Better to Give than to Receive (E12)
Thou Shalt Not Covet (E11)
další epizody (13)
The Conners (TV seriál)
O Sister, Where Art Thou (S01E08)
Hold the Salt (S01E07)
One Flew Over The Conners' Nest (S01E06)
další epizody (4)
The Romanoffs (TV seriál)
End of the Line (E07)
American Crime Story (TV seriál)
Pátrání (S02E02)
Muž, který žil módou (S02E01)
2017 The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Secrets (S02E16)
The Real Mr. Nice Guy (S02E15)
The Real Heartbreak (S02E14)
další epizody (8)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 17 (S03E17)
Epizoda 16 (S03E16)
Epizoda 15 (S03E15)
další epizody (4)
2016 The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Christmas (S02E08)
The Real Match (S02E07)
The Real Fit (S02E06)
další epizody (21)
The Mindy Project (TV seriál)
My Kid Stays in the Picture (S04E24)
There's No Crying in Softball (S04E23)
Princeton Charming (S04E22)
2015 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Hovor na výzvu (S07E14)
Time & Life (S07E11)
Nová záležitost (S07E09)
další epizody (4)
2014 Chasing Life (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Waterloo (S07E07)
Strategie (S07E06)
Na útěku (S07E05)
další epizody (7)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Posranej Bucky Dent (S01E11)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na cizí adrese (S06E13)
Službičky (S06E11)
Příběh dvou měst (S06E10)
další epizody (11)
2012 The Unknown (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál) - a.z.
Po bouři (S05E01) - a.z.
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Přízrak (S05E13)
Ta druhá (S05E11)
Vánoční valčík (S05E10)
další epizody (11)
2011 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Future (E19)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Besieged (S05E07)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Rána pod pás (S02E13)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Mlžení (S04E12)
Čínská zeď (S04E11)
Hezké holky (S04E09)
další epizody (6)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Lethal Combination (S05E19)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Temná minulost (S02E05)
Tráva (TV seriál)
Mačety až nahoru (S05E02)
2008 Easy Money (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Caineova výchova (S06E13)
2006 V utajení (TV seriál)
Fitna (S02E07)
School (S02E06)
Home (S02E05)
další epizody (6)
2005 Médium (TV seriál)
Lucky (S01E08)
Vetřelci z hlubin (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1990 Glory Days (TV seriál)
The Outsiders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace