Reklama

Reklama

Talisman

  • USA The Lucky One (více)
Trailer 1

Loganův život ovlivnily tři vojenské mise v Iráku. Fakt, že je stále naživu, považuje za dílo náhody. Vždy unikl smrti jen o vlásek. Při první misi, když se po útoku s jednotkou shromáždili v troskách domu, tam uviděl ležet v prachu fotografii dívky. V okamžiku, kdy pro ni šel, explodoval na místě, kde stál, granát a tři jeho přátelé zemřeli. Logan si nechal snímek jako talisman a byl přesvědčený, že ho ochraňuje. Od té doby totiž neměl ani škrábnutí. Po návratu domů se rozhodl, že dívku vyhledá a poví jí o tom, jak byla jeho strážným andělem. Zjistí, že žena na fotce se jmenuje Beth, najde její adresu. Nechá se najmout do psího centra, které vede její rodina. I když mu Beth zpočátku nevěří a sama má v životě komplikací dost, rozvine se mezi nimi románek, který dává Loganovi naději, že by Beth pro něj mohla znamenat víc, než jen obrázek pro štěstí. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (290)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Neoriginálně natočená filmová adaptace románu Nicholase Sparkse, která ovšem díky fungující chemii mezi ultrasympatickým Efronem a půvabnou Taylor Schilling, povedenému soundtracku, fajnovým venkovským scenériím i celkově příjemné atmosféře rozhodně potěšila. Chybky by se našly, ale klady převažují! 7/10! [13.05.2012_Cinema City_Letňany] Recenze zde. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tak čekal sem minimálně tříhvězdíčkovou romantiku, ale opak byl pravdou. Byla to naprostá klasika i když se zajimavým příběhem, kterou ovšem nedokázal zahrát Efron. Nevim, jestli to bylo tím českým dabingem nebo tím, že to byl můj první film s ním, ale vůbec mi do tý role veterána neseděl. Taylor by si zasloužila lepšího parťáka, nicméně druhá polovina to jakž takž dějově zachránila a dalo se to dokoukat, ze začátku jsem totiž dost uvažoval o tom, že to vypnu... ()

Reklama

Zeebonk odpad!

všechny recenze uživatele

To máte tak, když autobus Student Agency vláčí váš zpocený šourek a křečkovité hýždě dobrých deset hodin v kuse a vás již omrzelo sjíždět postopadesátývosmý Matrix a Tenacious D: The POD, a tak se rozhodnete zardousit dvě hodinky epileptického poskakování dlouhé rafičky zhlédnutím něčeho doposud nevídaného, něčeho s výmluvným názvem - The Lucky One. A proč by ne? V prvních vteřinách ve vás převládá přesvědčení, že se jedná o luxusní drámokomedii, zvanou The Lucky Ones. Jenomže vono hovno! Zvědavý čtenář mě teď tahá za nohavici a svou umouněnou baculatou nožkou mě u toho vydatně kope do holeně a to s takovou horlivostí, že by si z toho naspeedovaný oslík závistí vysral rektum. "Běž radši zapálit nějaký mraveniště, ty malej nevycákanej hovnoksichte!" Povídám mu na oplátku, ale hned na to mi dochází, že by bylo vlastně docela záhodno vysvětlit, co dělá tuto sračku nejsračkoidnější sračkou všech zasraných sraček. Inu, odpověď bych tedy shrnul do čtyř přídavných jmen - prkenné, slzopudné, kýčovité a skrz naskrz kreténské. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Príbeh,ktorý vás zaručene presvedčí o tom,že dokonalí muži existujú je hlavným dôvodom pozrieť si tento snímok.Chlap,ktorý to vie so psami,vie hrať na hudobnom nástroji,hrať šachy,číta knihy a navyše neskutočne dobre vyzerá.Ale toto snád nemôžeš myslieť vážne Nicholas Sparks!!Škoda toho klišé príbehu tak typického pre knihu.Dvaja sa stretnú,zaľúbia sa,prekonajú väčšie menšie prekážky a voualaaa máme tu Happy End!Zac prekvapil po výzorovej stránke.Konečne,,zhodil" vlasy od Muzikálu zo strednej,pribral a zmužnel.Proti tomuto nič nemám.Ale ten jeho dabing v češtine bol úplne vedľa.Degradoval jeho postavenie vojaka,ktorého stvárňoval.Vzhliadnuť v orig.znení a bude to v poriadku. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, když jsem si pustila film natočený podle románu Nicholase Sparkse, čekala jsem velký slaďák plný klišé, krásné hudby, nádherné krajiny a to přesně ve filmu i je. Jen škoda, že je to tak velká nuda a nějaká romantická atmosféra na mě vůbec nedýchala. V tom filmu se pak neděje vůbec nic a neskutečně se táhne. Prakticky žádný dějový zvrat, dva se poznají, zamilují, následuje idylka, problém a pak... V traileru jste viděli vlastně už úplně všechno. Mé doporučení? Pokud máte náladu na slaďáček, raději znovu sáhněte po Zápisníku jedné lásky, po srdci vás pohladí mnohem více a Ryan Gosling vždy bude lepší než Zac Efron. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (9)

  • Vzdialenosť medzi štátmi Colorado a Louisiana, ktorú vo filme urazil Logan Thibault (Zac Efron), je v skutočnosti zhruba 1850 kilometrov. (MikaelSVK)
  • Motiv plakátu, na kterém je muž, jenž drží ženu za obličej a chystá se k polibku, je shodný s plakáty k dalším filmům natočených podle knižní předlohy od Nikolase Sparkse. (Ganka)

Reklama

Reklama