Reklama

Reklama

Parlor

  • USA Anarchy Parlor
Trailer 1

Obsahy(1)

Partia amerických študentov prichádza za nezáväznou zábavou do Litvy, malej krajiny vo východnej časti Európy. Všetko prebieha podľa plánu, až kým dvojica zvedavcov, Emy a Brock, jedného večera neopustí súkromnú párty, aby sa dali potetovať miestnemu "špecialistovi". Už čoskoro sa všetci presvedčia o tom, že odborníkov talent a manuálne zručnosti nespočívajú len v maľbe na kožu zákazníkov. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (70)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Partia Amerických študentov prichádza za odviazanou zábavou do malej krajiny, ležiacej vo východnej časti Európy, Litvy. Všetko prebieha podľa plánu kým dvojica zvedavcov, Emy a Brock, jedného večera neopustí súkromnú párty, aby sa dala potetovať miestnemu "špecialistovi". Už čoskoro sa všetci presvedčia, že jeho talent manuálnych zručností nespočíva len v maľbe na kožu zákazníka. Nemôžem dať tomuto snímku, napriek snahe o dokonale spracované gore, lepšie hodnotenie ako prvo spomínanému, porovnávanému Hostelu. Dôvod je pritom jednoduchý. Jednoducho na to nemá. A to doslovne ničím. Mňa nejaké holé cecky, či kundy, ako iných "roztrasených" užívateľov, rozhodne neohúria natoľko, aby som stratil čistú myseľ. Keď si chcem "zatriasť" vtákom, naťukám si do googla "Beeg - teen". Kým spomínaný, podceňovaný explo horor zo "Slovenska" disponoval množstvom originálneho násilia, tu je to všetko o jednom a to istom. Odrež si "kurie oko z päty" a máš vystarané. Keď chcem vidieť facky medzi ženami, kuknem si zápas Tysona s Holyfieldom. Nemožno povedať, že by ma "Parlor"vyslovene sklamal, no že by som výskal od radosti, akýže som to exploiďák po dlhej dobe vzhliadol, taktiež nemôžem povedať. Záverečné rozuzlenie potešilo, a len vďaka nemu sa samotný snímok vyštveral na úroveň troch hviezd. No je to skutočne s veľmi odretými ušami - 52,51%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo podle skutečné události stejně jako obstojnější Hostel. Skupina debilních Američanů se dostane do spárů tatéra, co stahuje na zakázku lidi z kůže. Zní to hezky, technicky už to taková krása není - stahování je mizerně udělané (tvůrci by se mohli přiučit např. u Stuarta Gordona) a gore efekty vůbec jsou skromné a odbyté. Vše je tak napůl - sex, napětí i práce tatéra a jeho pošahané učnice. Scénář je samozřejmě čitelný až hanba.... konec si nebylo těžké tipnout. Místy obstojná muzika, chvílemi ovšem nesnesitelná (k danému tématu bych očekával hodně ponurou dark wave), slušná kamera a několik scének, které potěšily (zjm. osud party pronásledující jednu z Američanek). Objeví se několikrát i solidní silikonky, jenže koho to v době internetu nějak výrazně překvapí. Z tohohle tématu by se dalo vytřískat více (to by se ale do filmu musel vložit minimálně C.Barker). Celkově 2,5* ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Kdyby výtečný Robert LaSardo dostal pořádnější kůži ke zpracování a ne bandu cvičených opic, co si hrála na herce, tak bych neváhal v hodnocení ještě přitlačit, protože jeho tetovací salón je určitě větší zábava než třeba typově podobný a o mnoho profláklejší Hostel. Navíc nikdy bych si byl býval nepomyslel, že je hlavní město Litvy tak moc pěkný... Druhá výtka pak ještě míří na mjůziku, tohle si říkalo o mnohem nadupanější soundtrack (aneb chce to systém... System of a Down, například). Ale jinak je Ramirez zase jednou spokojenej, svěží, krvavej, drsnej... teda ten horor, ne já :-), paráda, naporcovaných Amíků není nikdy dost... ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Klasický horor o tom, jak se parta amíků vydá pařit do evropského města a tam je postupně vyhledává zabiják. Vrah je tady vážně výborně zpracovaný. Není to žádný magor s nožem, tenhle má charakter. Navíc si zamilujete jeho šukézní asistentku. Ovšem to nejhlavnější jsou způsoby zabití. Příběh je sice klasický klišé, ale až dojde na lámání chleba, tak to bude teprve originální. U toho aktu jsem měl krásně příjemně nepříjemný pocit. Škoda jenom toho konce, který byl podle mě trapný, ale jinak to byla fakt pecka podívaná. 80/100 ()

Standic1 

všechny recenze uživatele

Atmosférou hodně podobné Hostelu. Máme tady partu, která chce zapařit se vším všudy a taky se jí tomu dostane, jenom mučící místnost nahradil tetovácí salon a partu romských dětí nahradila parta Litevských teenagerů, kteří by se zasloužili tento tetovací salon okusit :) Každopádně Robert LaSardo a jeho jemný, svým způsobem i uklidňující hlas a klidný pohled se do role hodil jako prdel na hrnec a roli psychopata "kliďase" si myslím náramně užil. Konec se opět hodně podobal Hostelu, konkrétně druhému dílu. Originalitu tedy čekat nelze, ale za shlédnutí to stojí. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Režisér Dewon Downs si zahrál na konci filmu chlápka sedícího v tetovací židli. (Piercee)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno