Reklama

Reklama

AC/DC: Live at River Plate

(koncert)

VOD (1)

Obsahy(1)

Koncert, který v Buenos Aires natáčelo 32 HD kamer, trvá 110 minut a je napěchován 19 skladbami. Záznam vznikl při turné "Black Ice World Tour" v roce 2009, který celkově vidělo víc než 5 milionů fanoušků.
Seznam skladeb:
Rock N Roll Train
Hell Ain't A Bad Place To Be
Back In Black
Big Jack
Dirty Deeds Done Dirt Cheap
Shot Down In Flames
Thunderstruck
Black Ice
The Jack
Hells Bells
Shoot To Thrill
War Machine
Dog Eat Dog
You Shook Me All Night Long
T.N.T.
Whole Lotta Rosie
Let There Be Rock
Highway To Hell
For Those About To Rock (We Salute You) (Warle)

(více)

Recenze (48)

Dinsberg 

všechny recenze uživatele

Když vidím atmosféru koncertu AC/DC v River Plate a pak si uvědomím, že v Praze na jejich koncert vyčlení zaprděnou O2 arénu, chce se mi brečet. Jejich koncerty mají běžně návštěvnost několik desítek tisíc lidí a tady vyčlení halu, u které ení možné ani využít její plnou kapacitu. Jinak doufám, že "ejsáci" splní vyhrůžku a ke svým čtyřicátinám si naloží novou desku. Takové legendy už nebudou. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Nevím, dle mého osobního názoru mají za sebou AC/DC lepší koncerty, které zachytily kamery. Ať už se jedná o legendární No Bull ze Španělska nebo našláplý mnichovský koncert z roku 2001. Ono se těžko objektivně hodnotí, protože hrají stále to samé dokola a setlist se moc většinou neliší. Ale musím uznat, že přepis na blu-ray je famózní, takovouto kvalitu obrazu se bohužel třeba pro zmiňovaný No Bull už nepodařilo vykouzlit. 65 % ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

S hity jako Holá Lota trousí, Fanda Strach, Dávaj ti film, Šukni ho tam, Lou!, Vemte bíra, můj favoritní song Ten tydýt tam dal čip, nebo Šutry tři, to australští králové rocku rozhodně rozjeli a už je jedno, jestli střídavě nebo stejnosměrně. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

AC/DC mají super koncertní záznamy, další parádní kousek. Jedná se o turné k Black Ice, takže vedle starých a stálých hitů jsou zde i tehdejší novinky. K tomutu trojkoncertu si pamatuji, jak se v Argentině vyhrávali lístky a dojatý tatínek se synem, kteří byli mezi výherci, dokazují, že je to srdeční a emoční záležitost. Jestli to tahle bude vypadat v Drážďanech, tak to bude skvělý zážitek, i když v Latinské Americe, to jsou velcí "blázni". ()

GTS_PUNK 

všechny recenze uživatele

Možno pomenovať iba jediným slovom - genialita. Šalejúci Argentínci na tribúnach štadióna River Plate nasávali každý kúsok tejto skutočnej hudobnej geniality. Geniality v každom slova zmysle - začínajúc hudbu, končiac snáď predajcom popcornu. Pekelne-nebeský hard rock. Hudba, ktorú nemožno žiadnym spôsobom prekonať. Angus Young a jeho austrálska družina vo forme, v akej by chceli byť aj naši dôchodcovia. AC Blesk DC je iba jeden. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama